Sposób pobrania: Najechać na link i kliknąć lewym przyciskiem myszki. Ukaże się tabelka. W dolnym prawym rogu nacisnąć słowo Free. Pojawi się następna strona. Zjechać trochę w dół aż zobaczycie napis "Download Ticket reserved. Please wait....seconds" W miejscu kropek pojawią się sekundy oczekiwania /poczekać/ Ukaże się napis "No premium user. Please enter...... here". W kwadracik wpisać hasło. Hasłem są 3 pojawiajace sie kolorowe znaki zaraz przy kwadraciku. te znaki wpisać w kwadracik i nacisnąć obok napis "Start Download". W tabelce, która pojawi sie na ekranie wybrać zapisz. Zapisujecie sobie plik na Wasz dysk. Przecudna jesteś Gosiu
niestety jestem zbyt..... tępa dla mnie to czarna magia i nic z tego nie będzie, niestety o hymnie mogwe tylko pomarzyc, chyba ,że się ulituje nade mną ktos i prześle mi to skomplikowane cudo na meila
dziękuję zav troskę -mam juz, podoba mi się , jest fajny, gratuluję pomyslodawcom,( chociaz ja mam samą melodię, wiec gdybyś miała ten ze slowami -to prosze poślij mi go ) inka21
Przesłałam ci pocztą, skompensowany - hymn ze słowami, myślę, że zrobiłam to poprawnie, ale nie jestem pewna. Ja odtwarzam go w Winampie, jeżeli go masz to powinno pójść gładko .A jak nie to spróbój jeszcze według instrukcji. jasia
Drodzy. Dzięki Gosi 64 która umieściła linki z naszym hymnem w internecie każdy będzie mógł sobie sam pobrać ten hymn bez wzgledu na skrzynke pocztową mailowską
http://rapidshare.de/file/9640941/HYMN.mp3.html - ze słowami
http://rapidshare.de/file/9645046/Hymn_Zaloczkow.mp3.html - sama muzyka
Sposób pobrania: Najechać na link i kliknąć lewym przyciskiem myszki.
Ukaże się tabelka. W dolnym prawym rogu nacisnąć słowo Free.
Pojawi się następna strona. Zjechać trochę w dół aż zobaczycie napis
"Download Ticket reserved. Please wait....seconds"
W miejscu kropek pojawią się sekundy oczekiwania /poczekać/
Ukaże się napis "No premium user. Please enter...... here".
W kwadracik wpisać hasło. Hasłem są 3 pojawiajace sie kolorowe znaki zaraz przy kwadraciku.
te znaki wpisać w kwadracik i nacisnąć obok napis "Start Download". W tabelce, która pojawi sie na ekranie wybrać zapisz. Zapisujecie sobie plik na Wasz dysk.
Przecudna jesteś Gosiu
Ciesze sie, ze moglam pomoc, a to wszystko zasluga mojej corki Ewy! Pozdrawiam Wszystkich!
niestety jestem zbyt..... tępa dla mnie to czarna magia i nic z tego nie będzie, niestety o hymnie mogwe tylko pomarzyc, chyba ,że się ulituje nade mną ktos i prześle mi to skomplikowane cudo na meila
Inka, czy masz już ten hymn? , bo jak nie, to mogę ci przesłać - już wiem jak.
jasia
dziękuję zav troskę -mam juz, podoba mi się , jest fajny, gratuluję pomyslodawcom,( chociaz ja mam samą melodię, wiec gdybyś miała ten ze slowami -to prosze poślij mi go ) inka21
Przesłałam ci pocztą, skompensowany - hymn ze słowami, myślę, że zrobiłam to poprawnie, ale nie jestem pewna.
Ja odtwarzam go w Winampie, jeżeli go masz to powinno pójść gładko .A jak nie to spróbój jeszcze według instrukcji.
jasia
Kochani nowi uzytkownicy Wielkiego Żarcia informuje, że jeszcze można pobrać pliki naszego hymnu na tej stronce.
Kochani. Nadal można jeszcze pobrać nasz hymn.
Apel ten jest do nowozalogowanych.
Wita.Wlasnie pobralam hymn jest naprawde super i ciesze sie ze moge sobie posluchac.
Nestety link juz nie dzala ..z braku chetnych zostal zamkniety