BBBbbbuuuuuuuuuuu mi przyniósł skręconą nogę w kolanie.Wyskoczyło ścięgno i wiązadło/lub coś tam/.Jest u nas na szczęście osoba która to i wiele innych nastawia bez bólu. Muszę dwa dni posiedzieć w domu i nogi nie męczyć. A gwiazdorek ??? Też coś przyniósł.
Czyżbyś pochodził z Wielkopolski?. O ile sie orientuję to właśnie tutaj prezent przynosi Gwiazdor, w innych częściach kraju jakaś inna postać. U mnie też był Gwiazdor, dostałam piękne albumowe wydanie '1000 najpiekniejszych roślin'. Napiszcie kto u Was przynosi prezenty.
Użytkownik agulina napisał w wiadomości: > U mnie na Slasku w dziecinstwie sie mowilo ze prezenty przynosi Dzieciatko, > jak jest teraz nie wiem, jakies mikolaje czy inne stwory??? pozdro dla > zarlocznych Agulina
Agulinko! to Dzieciątko to tej pory przychodzi - ( jak ma z czym hahahahaha) - irenka
Podzielcie się z nami co leżało pod choinką lub co przyniósł Gwiazdor?
Bahus
BBBbbbuuuuuuuuuuu mi przyniósł skręconą nogę w kolanie.Wyskoczyło ścięgno i wiązadło/lub coś tam/.Jest u nas na szczęście osoba która to i wiele innych nastawia bez bólu. Muszę dwa dni posiedzieć w domu i nogi nie męczyć. A gwiazdorek ??? Też coś przyniósł.
Czyżbyś pochodził z Wielkopolski?. O ile sie orientuję to właśnie tutaj prezent przynosi Gwiazdor, w innych częściach kraju jakaś inna postać. U mnie też był Gwiazdor, dostałam piękne albumowe wydanie '1000 najpiekniejszych roślin'.
Napiszcie kto u Was przynosi prezenty.
Użytkownik agulina napisał w wiadomości:
> U mnie na Slasku w dziecinstwie sie mowilo ze prezenty przynosi Dzieciatko,
> jak jest teraz nie wiem, jakies mikolaje czy inne stwory??? pozdro dla
> zarlocznych Agulina
Agulinko! to Dzieciątko to tej pory przychodzi - ( jak ma z czym hahahahaha) - irenka