Kurczę... ale jak to gwiazdka czy aniołek?? Przebieracie się za nich? U nas ktoś z bliskich przebiera się w strój mikołaja i w worku przynosi prezenty...
A my szukamy prezentów po całym domu. W tym roku były w garażu...Przebieranki są 6 grudnia, w mikołajki. No bo jak to tak: dwa razy ten Mikołaj przynosi prezenty?
U mnie w Kętach małopolska prezenty przynosi gwiazdka
Gwiazdka?
Ja pochodzę z Bielska-Białej, to tylko kilka kilometrów od Ciebie a u mnie chodzi Aniołek. Pozdrawiam!
Na Mazurach prezenty przynosi Mikołaj
. Pozdrawiam
U mnie w Siemianowicach to Dzieciątko przynosi prezenty
ja mieszkalam w Lomzy to blisko Elku i tam tez mikolaj, teraz mieszkam w stanach i mikolaj dalej przynosi prezenty:-)
Kurczę... ale jak to gwiazdka czy aniołek?? Przebieracie się za nich? U nas ktoś z bliskich przebiera się w strój mikołaja i w worku przynosi prezenty...
A my szukamy prezentów po całym domu. W tym roku były w garażu...Przebieranki są 6 grudnia, w mikołajki. No bo jak to tak: dwa razy ten Mikołaj przynosi prezenty?
6 grudnia znajdujemy upominki w ... butach:), natomiast w Wigilie przychodzi Mikołaj:)
U mnie w Łodzi od zawsze prezenty przynosił mikołaj.Pozdrawiam
u mnie Gwaiazdor /wszedzie tam gdzie mieszkam/
U mnie przynosi Gwiazdor. Mikołaj jest na 6 grudnia.
Kurakowa 2 - umnie tak samo (choć ostatnio nic mi nie przyniósł Mikołaj) chyba zbiedniał
a Dzieciątko pamiętało