Zrobiłam na święta snikersa doskonałego wg.przepisu nutelli, tak bombowego ciasta moje wybredne podniebienie nie znało.Nutello dzię2kuję ci za rozkosze jakich doznaliśmy po zjedzeniu tego rarytasu,ciasto zniknęło w ciagu jednego swiątecznego wieczoru(duża blaszka)Polecam wam wszyskim i pozdrawiam serdecznie
Dziekuję bardzo za miłe słowa i bardzo, bardzo się cieszę, że smakowało:)))))) A skoro już mowa o bombowych, migiem znikających ciastach i rozkoszach po ich zjedzeniu to dla mnie takim przepisem jest "Pijana Śliwka" Ireny Sikory. Wypróbuj ten przepis, naprawdę jest EXTRA!
Zrobiłam na święta snikersa doskonałego wg.przepisu nutelli,
tak bombowego ciasta moje wybredne podniebienie nie znało.Nutello dzię2kuję ci za rozkosze jakich doznaliśmy po zjedzeniu tego rarytasu,ciasto zniknęło w ciagu jednego swiątecznego wieczoru(duża blaszka)Polecam wam wszyskim i pozdrawiam serdecznie
Dziekuję bardzo za miłe słowa i bardzo, bardzo się cieszę, że smakowało:))))))
A skoro już mowa o bombowych, migiem znikających ciastach i rozkoszach po ich zjedzeniu to dla mnie takim przepisem jest "Pijana Śliwka" Ireny Sikory. Wypróbuj ten przepis, naprawdę jest EXTRA!