WSZYTKIM ŻARŁOCZKOM CHCIAŁABYM ZŁOZYĆ NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA Z OKAZJI NOWEGO 2006 ROKU, SZCZĘŚCIA, ZDROWIA, POMYŚLNOŚCI I SAMYCH SŁODKOŚCI NA STOŁACH I W SERCACH ŻYCZY ASIA (ASIE_K) Z MĘŻEM WIESIEM I JULKĄ (BIBI). HURA, NIECH NAM ŻYJE NOWY ROK!!!!
W Nowym Roku Wszystkich witam Uroczyście kłaniając się przy tym zamaszyście z życzeniami do Was pędzę by spełniły się czym prędzej wszystkie Wasze marzenia
Kochani! W Nowym Roku wszystkiego co się szczęściem zwie , zdrowia, zadowolenia, ciepła i miłości, wypełnienia wszystkich marzeń i planów, oby każdy dzień był pełen radości i sukcesów. Dosiego Roku 2006 życzy Alicja
JOLA (HOJA) Z KRZYSIEM ŻYCZY WSZYSTKIM: DZBANEK MIODU, LITR WÓDECZKI, BY ODRZUCIĆ ZŁE SMUTECZKI- I STO LATEK NA DODATEK !!! SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!
A ja życzę dużo zdrowia,mało trosk,dużo radości i optymizmu na codzień, szczęścia i powodzenia, spełnienia marzeń i chociaż jednego noworocznego postanowienia jeśli ktoś takie ma- Irena
DUŻO SZCZĘŚCIA I RADOŚCI,MIŁOŚCI I POGODY DUCHA.CIESZMY SIE KAZDYM DNIEM NOWEGO ROKU.USMIECHAJMY SIE DO LUDZI A ŻYCIE STANIE SIE O WIELE ŁATWIEJSZE I WSZELKIE TRUDNOŚCI LŻEJ BĘDZIE POKONAĆ.ŻYCZĘ WAM BY SPELNILY SIE WSZYSTKIE WASZE MARZENIA I ŻEBY POSTANOWIENIA NOWOROCZNE MOGŁY SIE W PRZYSZLYM ROKU ZMIENIĆ/JA CO ROK CHUDNE NP./POZDRAWIAM ALA
Niech w Nowym Roku świat będzie dla was pełen ciepła, radości i przyjaciół, a w waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia - życzy wszystkim irenka
Szczęścia, co radość daje, miłość, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Wam użyczy. Ulka
WSZYTKIM ŻARŁOCZKOM CHCIAŁABYM ZŁOZYĆ NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA Z OKAZJI NOWEGO 2006 ROKU, SZCZĘŚCIA, ZDROWIA, POMYŚLNOŚCI I SAMYCH SŁODKOŚCI NA STOŁACH I W SERCACH ŻYCZY ASIA (ASIE_K) Z MĘŻEM WIESIEM I JULKĄ (BIBI).
HURA, NIECH NAM ŻYJE NOWY ROK!!!!
Dziekuje za zyczenia.
Ja rowniez zycze wszystkiego najleprzego w Nowym Roku.
Pozdrowienia od calej rodziny.
Marek z zona i chlopakami.
Zdrowia!Zdrowia! I słodyczy tego Lajan w 2006r życzy.
W Nowym Roku Wszystkich witam Uroczyście
kłaniając się przy tym zamaszyście
z życzeniami do Was pędzę
by spełniły się czym prędzej
wszystkie Wasze marzenia
W Nowym Roku 2006 życzę wszystkim żarłoczkom duuuuuuużo zdrowia i uśmiechu.
I samych pogodnych, życzliwych rodaków wokół!
Niech w Nowym Roku świat będzie dla was pełen ciepła, radości i przyjaciół,
a w waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia.
Wszystkiego najlepszego w Nowym 2006 Roku dla WŻ-owców życzy jadkin
Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń.
.
Wszystkiego najlepszego w Nowym 2006 roku.
Kochani!
W Nowym Roku wszystkiego co się szczęściem zwie ,
zdrowia, zadowolenia, ciepła i miłości,
wypełnienia wszystkich marzeń i planów,
oby każdy dzień był pełen radości i sukcesów.
Dosiego Roku 2006 życzy Alicja
JOLA (HOJA) Z KRZYSIEM ŻYCZY WSZYSTKIM:

DZBANEK MIODU, LITR WÓDECZKI,
BY ODRZUCIĆ ZŁE SMUTECZKI-
I STO LATEK NA DODATEK !!!
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!
Wszystkim życzę uśmiechu:
Niech od stycznia po grudzień,
Przez dwanaście miesięcy
uśmiechają się ludzie.
A ja życzę dużo zdrowia,mało trosk,dużo radości i optymizmu na codzień, szczęścia i powodzenia,

spełnienia marzeń i chociaż jednego noworocznego postanowienia jeśli ktoś takie ma- Irena
Dosiego Roku
DUŻO SZCZĘŚCIA I RADOŚCI,MIŁOŚCI I POGODY DUCHA.CIESZMY SIE KAZDYM DNIEM NOWEGO ROKU.USMIECHAJMY SIE DO LUDZI A ŻYCIE STANIE SIE O WIELE ŁATWIEJSZE I WSZELKIE TRUDNOŚCI LŻEJ BĘDZIE POKONAĆ.ŻYCZĘ WAM BY SPELNILY SIE WSZYSTKIE WASZE MARZENIA I ŻEBY POSTANOWIENIA NOWOROCZNE MOGŁY SIE W PRZYSZLYM ROKU ZMIENIĆ/JA CO ROK CHUDNE NP./POZDRAWIAM ALA
Niech w Nowym Roku świat będzie dla was pełen ciepła, radości i przyjaciół,
a w waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia - życzy wszystkim irenka
Dużo zdrówka, wiele radości, spełnienia wszystkich marzeń w 2006r życzy Borys1
!!! SMACZNEGO NOWEGO ROKU
ŻYCZY MISIOWA !!!
I ja również Wam wszystkim drodzy Żarłowicze życzę wszystkiego najlepszego w tym roku i żeby był lepszy niż poprzezdni.
Ja też życzę wszystkiego najlepszego:zdrowia,dużo miłości w Nowym Roku i jeszcze lepszych pomysłów kulinarnych!
oby ten ROK NOWY 2006 był postokroć lepszy i szczęśliwszy dla wszystkich żarłowiczów
przyłączam się do życzeń
kamaxyz
Szczęścia, co radość daje, miłość, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Wam użyczy. Ulka
Wszystkim życzę uśmiechu:

Niech od stycznia po grudzień,
Przez dwanaście miesięcy
uśmiechają się ludzie.
Kochanym Żarłoczkom najlepsze życzenia przesyła jeszcze Jednoręka Grażyna.
Ja równiweż życzę wszystkim żarłoczkom Dosiego 2006 Roku, oby był lepszy od poprzedniego z pozdrowieniami dankarz
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku życzę wszystkim oby nie był gorszy od starego.
wszystkiegodobrego, spokoju,zdrowia,pomyslności na nadchodzący rok zyczy wam inka21
A dziękujemy i życzymy również Żarłoczkom wszystkiego naj... smaczniejszego w 2006 roku oraz duuuużo zdrowia
emiloos
Ja również Życzę Wam Wszystkiego Najlepszego w 2006 Roku , Spełnienia Marzeń i Dużo Dużo Zdrówka.