Wczoraj ABA się nudziła, na czata Lajana zaprosiła. Zdziwioną minę miała, że na czacie nikogo nie zastała. Zaczęła od pocieszania Jana, z podowu nikogo nie zastania. Po coś się ABA zasmuciła? Zobacz, już wiara nas odwiedziła. Wpadła Irenka na pogaduchy. Hej! Hej!,Jak się macie zuchy? Jolus też czata nie ominęła, Witek,Wróbelek i Sonia też się wzięła. Ależ gwar się zrobił na czacie. Ciszej,wolniej bo sobie przeszkadzacie. Sonia na sposób się wzięła, koszulkę do góry podwinęła. Od razu cisza się zrobiła, bo Sonia bez biustonosza była. Witek dopiero się podniecił, zaraz Pana Tadeusza nam polecił. Księgę trzynastą nam zarecytował, tak się Sonią ekscytował. Panie pisku narobiły i chyba do chłopów pogoniły. Cichutko opuszczały czat cały. Ciekawe ? Czego od chłopów chciały? Tak w tym wszystkim się zaczytałem, że w końcu sam na czacie zostałem. Więc dzisiaj zapraszam WŻ cały, chodzcie na czat, panie będą gadały.
Wczoraj ABA się nudziła,
na czata Lajana zaprosiła.
Zdziwioną minę miała,
że na czacie nikogo nie zastała.
Zaczęła od pocieszania Jana,
z podowu nikogo nie zastania.
Po coś się ABA zasmuciła?
Zobacz, już wiara nas odwiedziła.
Wpadła Irenka na pogaduchy.
Hej! Hej!,Jak się macie zuchy?
Jolus też czata nie ominęła,
Witek,Wróbelek i Sonia też się wzięła.
Ależ gwar się zrobił na czacie.
Ciszej,wolniej bo sobie przeszkadzacie.
Sonia na sposób się wzięła,
koszulkę do góry podwinęła.
Od razu cisza się zrobiła,
bo Sonia bez biustonosza była.
Witek dopiero się podniecił,
zaraz Pana Tadeusza nam polecił.
Księgę trzynastą nam zarecytował,
tak się Sonią ekscytował.
Panie pisku narobiły
i chyba do chłopów pogoniły.
Cichutko opuszczały czat cały.
Ciekawe ? Czego od chłopów chciały?
Tak w tym wszystkim się zaczytałem,
że w końcu sam na czacie zostałem.
Więc dzisiaj zapraszam WŻ cały,
chodzcie na czat, panie będą gadały.
hahahahah - oczywiście , że wieczorkiem sobie pogawędzimy - irenka
Hihihihihihihihihihihihi-ja nie mogę
Ha ha ha ha, ale SUPER napisałeś! Dzisiaj znów sie pośmiejemy. Tylko czy Witek przyjdzie?
hahaha
Świetny wierszyk, jak zwykle stanołeś na wysokości zadania i nie zawiodłeś swych fanów ;)