Jeśli ktoś jest z W-wy może mi powie gdzie mogę dostać mąkę żytnią i inne np. pszenną 720-bo w tych głupich hipermarketach nie mogę uświadczyć... Dzięki za pomoc-pozdrówka
Ja to robię telefonicznie. Dzwonię do piekarni >> proszę o makę taką i śmaką >> odbieram w punkcie, gdzie dostarczają chleb i inne. W punkcie jestem umówiony, że przywiozą dla mnie mąkę.
Możesz też w punkcie, gdzie kupujesz codziennie chleb, poprosić o "sprowadzenie"...
Mąkę żytnią kupuję na Ursynowie w Grossie, czasami w Leclercu. Podejrzewam, że inne tego typu mąki można dostać w sklepach ze zdrową żywnością. Powodzenia w poszukiwaniach
Mąkę żytnią można kupić w sklepach tzw megasamach sieci społem , w megasamie przy ul.Broniewskiego , ul .Żeromskiego , ul.Kasprowicza.Powodzenia w poszukiwaniach.Pozdrawiam
Jeśli ktoś jest z W-wy może mi powie gdzie mogę dostać mąkę żytnią i inne np. pszenną 720-bo w tych głupich hipermarketach nie mogę uświadczyć...
Dzięki za pomoc-pozdrówka
W Warszawie raczej powinny byc młyny albo piekarnie... a tam mąka bankowo obecna
pozdrawiam,
shiludek
/. .\
--o00- \ -00o--
shoffix
* * * * * * * *
Sho nie żartuj nie będę latać po młynach;)))a do tego piekarze często robię takie miny i nie chcą sprzedawać...
Wcale nie musisz latać :-)
Ja to robię telefonicznie. Dzwonię do piekarni >> proszę o makę taką i śmaką >> odbieram w punkcie, gdzie dostarczają chleb i inne. W punkcie jestem umówiony, że przywiozą dla mnie mąkę.
Możesz też w punkcie, gdzie kupujesz codziennie chleb, poprosić o "sprowadzenie"...
pozdrawiam,
shiludek
/. .\
--o00- \ -00o--
shoffix
* * * * * * * *
dobrze masz;)))....wyślij mi parę kilo.....hihihi
Mąkę żytnią kupuję na Ursynowie w Grossie, czasami w Leclercu. Podejrzewam, że inne tego typu mąki można dostać w sklepach ze zdrową żywnością. Powodzenia w poszukiwaniach
MĄKA ZYTNIA NA 100% OBECNA W TESCO
Mąkę żytnią można kupić w sklepach tzw megasamach sieci społem , w megasamie przy ul.Broniewskiego , ul .Żeromskiego , ul.Kasprowicza.Powodzenia w poszukiwaniach.Pozdrawiam