mam pytanie czy ktos wie albo moze ma liste z cenami od firmy AMC, zamiezam sobie kupic pokrywke do szybkowaru (miedzy innymi) ale zanim kupie to chciala bym porownac ceny. Moze mi ktos pomoc ???? dziekuje z gory
dziekuje za odpowiedz to juz mi troszke pomoglo bo ja chcialam sie poprostu zorietowac jak to jest z cenami ale jak przeliczylam to mysle ze mniej wiecej sa w takiej samej cenie jak i u nas.
mnie narazie interesuje tylko pokrywka bo garki caly komplet juz mam ale chcialam ta przykrywke szybkowarowa i co by mnie jeszcze interesowalo jest ta atmosfera 4000 no ale to najpierw musze poszukac moze przez Ebay no zobaczymy.
Hallo,
mam pytanie czy ktos wie albo moze ma liste z cenami od firmy AMC, zamiezam sobie kupic pokrywke do szybkowaru (miedzy innymi) ale zanim kupie to chciala bym porownac ceny.
Moze mi ktos pomoc ????
dziekuje z gory
m tomy
hallo kurakowa,
dziekuje za odpowiedz to juz mi troszke pomoglo bo ja chcialam sie poprostu zorietowac jak to jest z cenami ale jak przeliczylam to mysle ze mniej wiecej sa w takiej samej cenie jak i u nas.
mnie narazie interesuje tylko pokrywka bo garki caly komplet juz mam ale chcialam ta przykrywke szybkowarowa i co by mnie jeszcze interesowalo jest ta atmosfera 4000 no ale to najpierw musze poszukac moze przez Ebay no zobaczymy.
ale dziekuje bardzo za odpowiedz
m tomy