Wiem,ze sporo jeszcze do wakacji,do sezonu na przemieszczanie sie ludzików po naszym kraju,jestesmy z różnych okolic Polski i każdy z nas pracuje w różnych branżach,mamy również znajomych ,którzy np. zajmuja się agroturystyką lub wynajmem kwater lub są w posiadaniu osrodkow wczasowych,co Wy na to gdybyśmy zaczęli wklepywać np. oferty turystyczne sprawdzone u zaufanych ludzi takie mini reklamy nasze i naszych znajomych.Napewno niejeden z nas skorzystalby z informacji tutaj wklepanychi spokojnie zaplanowal wakacje pozdrawiam Lola
Jestem jak najbardziej ZA. Mogę polecić z czystym sumieniem Kurosówke w Szczawnicy :DD i chętnie skorzystam z propozycji sprawdzonych przez żarłoczków.
JA wszystkim polecam pensjonat na MAzurach w pobliżu Giżycka. Usytuowany naprawdę w przepieknym miejscu, mozna powiedzieć że nad samym jeziorem bo do plaży jest ok 100 metrówi na skraju lasu. Pensjonat prowadzą moi rodzice więc daję głowę że wszyscy będą zadowleni nie tylko z miejsca ale z jedzonka podawnego przez nich ( niektóre przepisy oczywiście podawne przez naszych żarłoczków:))). Jest to gościniec Irena w Pieczarkach http://www.mazury.info.pl/irena można sobie obejrzeć zdjęcia.
a moze powrocimy w ten sposob do zapomnianej juz chyba inicjatywy ZLOTU WZ ???????????????? Slaska grupa juz 2 x sie zorganizowala a i pare mniejszych podgrup mialo okazje sie spotkac - wiec czemu nie na wakacjach wspolnych???????
Witam, Swietny pomysl.Ja w tym roku w sierpniu planuje spedzic jakies 10 dni nad polskim morzem z rodzicami,mezem oraz moim 2-letnim Pysiem.Moze ktos moglby mi zaproponowac jakies sprawdzone gospodarstwo agroturystyczne najlepiej w niewielkiej miejscowosci z dobrym domowym jedzonkiem oczywiscie.Pragne tez zaznaczyc, ze nie mamy zamiaru spedzac calego czasu na plazy, chcemy tez troche pozwiedzac.Pozdrawiam z Wloch.
he, he, he. Wybacz Tiramisu , ale przypomniała mi sie historia wakacji nad polskim morzem mojej kolezanki , jej męża Włocha i 2- letniego Alusia. Przezyli sztorm , powódź i nie czekając na dalszy rozwój sytuacji uciekli do domu... Od tej pory chyba nie widzieli już polskiego morza.Pozdrawiam. W kwestii sprawdzonych miejsc - polecają je moi znajomi , którzy byli tam juz parę razy , ja natomiast wybieram sie tam z Rodziną w sierpniu - pensjonat Andrzejówka w Janowcu, z widokiem na Kazimierz nad Wisłą . Urokliwe tereny , przyjemne lokum. www.andrzejowka.noril.pl
Wiem,ze sporo jeszcze do wakacji,do sezonu na przemieszczanie sie ludzików po naszym kraju,jestesmy z różnych okolic Polski i każdy z nas pracuje w różnych branżach,mamy również znajomych ,którzy np. zajmuja się agroturystyką lub wynajmem kwater lub są w posiadaniu osrodkow wczasowych,co Wy na to gdybyśmy zaczęli wklepywać np. oferty turystyczne sprawdzone u zaufanych ludzi takie mini reklamy nasze i naszych znajomych.Napewno niejeden z nas skorzystalby z informacji tutaj wklepanych
i spokojnie zaplanowal wakacje pozdrawiam
Lola
Jestem jak najbardziej ZA. Mogę polecić z czystym sumieniem Kurosówke w Szczawnicy :DD i chętnie skorzystam z propozycji sprawdzonych przez żarłoczków.
klio
~(*_*)~
JA wszystkim polecam pensjonat na MAzurach w pobliżu Giżycka. Usytuowany naprawdę w przepieknym miejscu, mozna powiedzieć że nad samym jeziorem bo do plaży jest ok 100 metrówi na skraju lasu. Pensjonat prowadzą moi rodzice więc daję głowę że wszyscy będą zadowleni nie tylko z miejsca ale z jedzonka podawnego przez nich ( niektóre przepisy oczywiście podawne przez naszych żarłoczków:))). Jest to gościniec Irena w Pieczarkach
http://www.mazury.info.pl/irena można sobie obejrzeć zdjęcia.
O rany jak ładnie w tych Pieczarkach!!! Gdybym nie miała znajomych na Mazurach, do których zawsze jeździmy chętnie bym się wybrała. Pozdrawiam!
Mam nadzieję, że członkowie bandy WŻ mają bonifikatę . hahahahah Z pozdrowieniami.
a moze powrocimy w ten sposob do zapomnianej juz chyba inicjatywy ZLOTU WZ ???????????????? Slaska grupa juz 2 x sie zorganizowala a i pare mniejszych podgrup mialo okazje sie spotkac - wiec czemu nie na wakacjach wspolnych???????
Witam,
Swietny pomysl.Ja w tym roku w sierpniu planuje spedzic jakies 10 dni nad polskim morzem z rodzicami,mezem oraz moim 2-letnim Pysiem.Moze ktos moglby mi zaproponowac jakies sprawdzone gospodarstwo agroturystyczne najlepiej w niewielkiej miejscowosci z dobrym domowym jedzonkiem oczywiscie.Pragne tez zaznaczyc, ze nie mamy zamiaru spedzac calego czasu na plazy, chcemy tez troche pozwiedzac.Pozdrawiam z Wloch.
he, he, he. Wybacz Tiramisu , ale przypomniała mi sie historia wakacji nad polskim morzem mojej kolezanki , jej męża Włocha i 2- letniego Alusia.
Przezyli sztorm , powódź i nie czekając na dalszy rozwój sytuacji uciekli do domu... Od tej pory chyba nie widzieli już polskiego morza.Pozdrawiam.
W kwestii sprawdzonych miejsc - polecają je moi znajomi , którzy byli tam juz parę razy , ja natomiast wybieram sie tam z Rodziną w sierpniu - pensjonat Andrzejówka w Janowcu, z widokiem na Kazimierz nad Wisłą . Urokliwe tereny , przyjemne lokum. www.andrzejowka.noril.pl
Co za zbieg okoliczności! A ja właśnie szukam lokum na narty do Włoch...