Forum

Kuchenne porady

Jamaico!!!!

  • Autor: kinga2 Data: 2006-01-06 15:22:53

    Prosze Ci o szybko rade. Wlasnie robie Twoja kasze z serem i juz mi wchlonnela plyn, ale nie wiem czy mam ja taka twardawa do naczynia ukladac, czy czekac az bedzie miekka!! Nie mam doswiadczenia w kaszach!! Pomocy. Przepraszam za brak polskich znakow ale sie strasznie spiesze. Pozdrawiam

  • Autor: Jamaica Data: 2006-01-06 15:32:02

    Już spieszę z odpowiedzią :) Mi kasza również wychodzi przed zapiekaniem trochę twarda, ale po wyjęciu z piekarnika jest już ok. Przypuszczam więc,że u Ciebie też tak bedzie.

  • Autor: kinga2 Data: 2006-01-06 15:59:42

    Wielkie dzięki!!! Zaraz po ''pożarciu'' podzielę się wrażeniami.

Przejdź do pełnej wersji serwisu