, , to są moje obrazki z zimymoże już rego roku takiej zimy nie doswiadczymy?jasia
To Mastiff Neapolitanojasia
A to moje fotki z "wielkiego śniegu". Zdjęcia może nie są tak ładne jak Twoje, bo robione z mojego okna. Ilość napadanego śniegu da się jednak na nich zobaczyć.
Fajna ta choinka na 3 zdjeciu, a śniegu ..dużo
a to kilka fotek z moich okolic, z parku na spacerku z Kamą: a to widok z okna, przed domem: a to zdjęcia z ogródka i moje ślady, tam to dopiero jest śnieg głęboki:)
...To się nazywa prawdziwa zima- uwielbiam takie zdjęcia!
A oto trzy oblicza zimy.... ....w górach ....nad jeziorem ...i nad morzem.Wybierajcie- jaką chcecie mieć zimę...?
Zdecydowanie, tą z gór. Jak zima, to zima
Wiedziałam, że KOCHAM morze. Zawsze tam jeżdżę latem, ale zimą też jest przepiękne. Dzięki za zdjęcia.
jak zima to zima, zdecydowanie ta górska, przepiękna. Ale nie mogę powiedzieć, nad morzem zimą też jest pięknie o czym kilkakrotnie miałam okazję się przekonać:)
, , to są moje obrazki z zimy
może już rego roku takiej zimy nie doswiadczymy?
jasia
To Mastiff Neapolitano
jasia
A to moje fotki z "wielkiego śniegu".
Zdjęcia może nie są tak ładne jak Twoje, bo robione z mojego okna. Ilość napadanego śniegu da się jednak na nich zobaczyć.
Fajna ta choinka na 3 zdjeciu, a śniegu ..dużo
a to kilka fotek z moich okolic, z parku na spacerku z Kamą:
a to widok z okna, przed domem:
a to zdjęcia z ogródka i moje ślady, tam to dopiero jest śnieg głęboki:)
...To się nazywa prawdziwa zima- uwielbiam takie zdjęcia!
A oto trzy oblicza zimy....
....w górach
....nad jeziorem
...i nad morzem.
Wybierajcie- jaką chcecie mieć zimę...?
Zdecydowanie, tą z gór. Jak zima, to zima
Wiedziałam, że KOCHAM morze. Zawsze tam jeżdżę latem, ale zimą też jest przepiękne. Dzięki za zdjęcia.
jak zima to zima, zdecydowanie ta górska, przepiękna. Ale nie mogę powiedzieć, nad morzem zimą też jest pięknie o czym kilkakrotnie miałam okazję się przekonać:)