Jak z tego wynika to sporo się nasz Lajan napracował. Trzeba naszemu poecie dać trochę urlopu. Pięknie dziękujemy mu za te rymowanki, które do tej pory stworzył. Wierzę, że jak wypocznie to znowu dla nas zarymuje.
No ABA jestem pod wrażeniem, nie tylko wierszy Lajana ale Twojego "sprawozdania" hahaha a co do łóżka.... hmm może też musisz odpocząć haha. Pozdrawiam
No to się napracował nasz Lajanek , a Ty ładnie zwróciłaś uwagę na ilość jego wspaniałych wierszyków. Ale Twoich wierszyków też już jest troche i też są super.
4.12
Niech nam żyją Barbary
życzenia
Jak z tego wynika to sporo się nasz Lajan napracował. Trzeba naszemu
poecie dać trochę urlopu. Pięknie dziękujemy mu za te rymowanki, które
do tej pory stworzył.
Wybaczcie mi. Chyba ta późna godzina padła mi na głowę i zamiast tytułu "Pietruszka w ogródku" napisałam " Pietruszka w łóżku" przy dacie 6.12
No ABA jestem pod wrażeniem, nie tylko wierszy Lajana ale Twojego "sprawozdania" hahaha a co do łóżka.... hmm może też musisz odpocząć haha. Pozdrawiam
No to się napracował nasz Lajanek , a Ty ładnie zwróciłaś uwagę na ilość jego wspaniałych wierszyków.
Ale Twoich wierszyków też już jest troche i też są super.
To jest ta niespodzianka BRAWO ABA .Pomysl wspanialy.Duzo tego sie nazbieralo..urlop zasluzony.
Oj nazbierało się tego....Brawo Lajan!Prosimy o więcej.