Forum

Kuchenne porady

zapieczony piekarnik

• Autor: misiomumy Data: 2006-01-10 20:13:47

Kochani my tu gadu gadu o jedzonku,ale czasem tez trzeba posprzatac kuchnie.Właśnie spędziłam trzy zdrowaśki w piekarniku i doprowadziłam go do stanu pierwotnego  a ma juz 12 lat/no zdarzało mi sie juz pucować go kilka razy hihi/i zrobiłam to przy pomocy rewelacyjnego środka MERIDA GRILLIN dość drogi /ok 20/ale moim zdaniem jest super,bo nie musialam uzywać ostrego drucika i ani siły fizycznej.Uwaga konieczne rękawiczki !A moze znacie jakieś tańsze i lepsze środki?

• Autor: EWA007 Data: 2006-01-10 20:24:50

Kiedyś był taki płyn "Magda". Polewało się nim np. srtaszliwie zapieczoną blachę w piekarniku i po jakimś czasie spłukiwało lub zmywało szmatką, a blacha jak nówka. Jednak od dłuższego czasu nie mogę tego nigdzie dostać.

• Autor: Wróbelek Data: 2006-01-10 21:22:30

u nas uzywa siętakiego płynu "Best" Jest bardzo dobry i nie jest za drogi.

• Autor: MartaEm Data: 2006-01-10 21:50:34

Używam żelu do czyszczenia piekarników firmy Amway. Rewelacyjnie czyści nawet dawno zaschnięty osad. Ważne, aby używac rękawiczek i specjalnej szczoteczki dołączonej do butelki. Pozdrawiam

• Autor: Cewa2 Data: 2006-01-11 09:18:14

Ja kupuję w sieci sklepów Lidl środek do czyszczenia W5, jest niedrogi, bardzo wydajny i co najważniejsze skuteczny. Wogóle to polecam produkty tej marki, np. spray do usuwania "grzyba" ze ściany, inne drogie środki nie skutkowały a ten okazał się pomocny.

• Autor: marchewka007 Data: 2006-01-11 15:52:37

Użytkownik Cewa2 napisał w wiadomości:
    > Ja kupuję w sieci sklepów Lidl środek do czyszczenia W5, jest niedrogi, bardzo
    > wydajny i co najważniejsze skuteczny. Wogóle to polecam produkty tej marki,
    > np. spray do usuwania "grzyba" ze ściany, inne drogie środki nie
    > skutkowały a ten okazał się pomocny.
    Też używam tych środków do czyszczenia z Lidla. Są bardzo skuteczne!

• Autor: angela Data: 2006-01-11 09:17:39

W jakim sklepie kupiłaś ten środek Merida Grillin? Wcześniej używałam także płynu firmy Amway,  ale osoba która zajmowała się rozprowadzaniem produktów tej firmy już się z tego wycofała.

• Autor: misiomumy Data: 2006-01-11 14:52:29

kupiłam go w hurtowni zajmującej sie sprzedażą opakowań jednorazowych i chemii dla gastronomii i prawde mówiąc nie zrwacalam uwagi w sklepach ,ale jak trafię to dam ci znac

• Autor: angela Data: 2006-01-11 17:31:15

Bardzo dziękuję.

Przejdź do pełnej wersji serwisu