A oto efekt mojej pracy na chorobie:) Z góry dziękuję tym, którzy pomogli znaleść mi zdjątka tego wdzięcznego autka.Zdjęcia butelki pustej: A to co wygląda bardziej efektownie, czyli z piaskiem w środku: Starałam się dopracować projekt w każdym szczególe dlatego...tak wygląda korek:A to już spód butelki( nie wiem czy jest to na tyle widoczne, tak więc od razu powiem, że tam pisze: BUTELKA ANTYALKOHOLOWA) W końcu to kierowca a po alkoholu prowadzić nie wolno (butelka po likierze ;)
Śliczne Wróbelku, bardzo lubię takie bibelotki. Gratuluję pomysłu i talentu :-)Emi
Zdolna z Ciebie kobitka-super-i jak dokładnie!!!Pozdrawiam
Czy Ty się Wróbelku z takim talentem nie marnujesz? Coś pięknego!!!!!Pozdrawiam.
Bardzo piękne!Super! Pozdrawiam
dziękuję za te jakże miłe słowa. Jest mi bardzo miło z tego powodu. Kochani jesteście wszyscy:) Pozdrawiam
Użytkownik Wróbelek napisał w wiadomości: > dziękuję za te jakże miłe słowa. Jest mi bardzo miło z tego powodu. > Kochani jesteście wszyscy:) Pozdrawiam Ja też ? Bahus
hahahaNo dyć, jak wszyscy to wszyscy;)
jejku ale masz szczęście - taki talent!!podziwiam i pozdrawiam życząc zdrowia,inka21
A oto efekt mojej pracy na chorobie:)
Z góry dziękuję tym, którzy pomogli znaleść mi zdjątka tego wdzięcznego autka.
Zdjęcia butelki pustej:
A to co wygląda bardziej efektownie, czyli z piaskiem w środku:
Starałam się dopracować projekt w każdym szczególe dlatego...
tak wygląda korek:
A to już spód butelki( nie wiem czy jest to na tyle widoczne, tak więc od razu powiem, że tam pisze: BUTELKA ANTYALKOHOLOWA)
W końcu to kierowca a po alkoholu prowadzić nie wolno (butelka po likierze ;)
Śliczne Wróbelku, bardzo lubię takie bibelotki. Gratuluję pomysłu i talentu :-)
Emi
Zdolna z Ciebie kobitka-super-i jak dokładnie!!!Pozdrawiam
Czy Ty się Wróbelku z takim talentem nie marnujesz? Coś pięknego!!!!!Pozdrawiam.
Bardzo piękne!Super! Pozdrawiam
dziękuję za te jakże miłe słowa. Jest mi bardzo miło z tego powodu. Kochani jesteście wszyscy:)
Pozdrawiam
Użytkownik Wróbelek napisał w wiadomości:
> dziękuję za te jakże miłe słowa. Jest mi bardzo miło z tego powodu.
> Kochani jesteście wszyscy:) Pozdrawiam
Ja też ?
Bahus
hahaha
No dyć, jak wszyscy to wszyscy;)
jejku ale masz szczęście - taki talent!!podziwiam i pozdrawiam życząc zdrowia,inka21