Czytając przepis na Fantastycznego cytrynowca pomyślałam sobie czy można w podobny sposób zrobić Fantastycznego wiśniowca :) Zastanawiam się , czy jeżeli ugotuję na kompocie wiśniowym budyń wiśniowy , dosypię galaretkę wiśniową a następnie utrę budyń z maslęm to czy będzie to dobra masa wiśniowa . Napiszcie prosze co o tym sądzicie .
Właśnie rodzinka i znajomi skończyli degustację "Fantastycznego wiśniowca " . W/g nich ciasto pychotka !!! A w najbliższym czasie oczywiście wypróbuję Twoją " Dynastię wiśniową" - zdjecie mówi samo za siebie :) Pozdrawiam
Czytając przepis na Fantastycznego cytrynowca pomyślałam sobie czy można w podobny sposób zrobić Fantastycznego wiśniowca :) Zastanawiam się , czy jeżeli ugotuję na kompocie wiśniowym budyń wiśniowy , dosypię galaretkę wiśniową a następnie utrę budyń z maslęm to czy będzie to dobra masa wiśniowa . Napiszcie prosze co o tym sądzicie .
Myślę, że to świetny pomysł. Jeśli ktoś lubi wiśnie (ja je uwielbiam), to na pewno skorzysta z twojej innowacji. Dzięki!!! Pozdrawiam.
Ja również uwielbiam wiśnie . Jestem już po konsultacjach z Jamaiką i teraz pozostaje mi tylko zabrać sie do pracy :)
Miłego dnia !!!
W moich przepisach jest placek z masa wiśniowa właśnie podobnie robiony.
Właśnie rodzinka i znajomi skończyli degustację "Fantastycznego wiśniowca " . W/g nich ciasto pychotka !!!
A w najbliższym czasie oczywiście wypróbuję Twoją " Dynastię wiśniową" - zdjecie mówi samo za siebie :)
Pozdrawiam
"dynastia" była pyszna a rodzina pełna uznania. nie wierzyli ze sama robiłam :)