U mnie dziś też tak pięknie. Mieszkamy tylko parę kilometrów pod Krakowem a widoki mamy juz całkiem wiejskie. Zaraz idziemy na sanki z wszystkim możliwymi zwierzętami.Jak wrócę to może też jakieś zdjęcia wrzucę....A Twoja zima taka piękna to gdzie się znajduje? Pozdrawiam.
piękna zima, u nas już od kilku dni nie sypało i już tak pięknie nie ma. Ja niedawno na spacerku byłam z Kamusią. Udało nam się zobaczyć dwie sarenki(przebiegły nam drogę:)
ja mam ten luksus, że mimo iż na śląsku i w Katowicach to na szczęście nie w centrum. I zima długo się utrzymuje. W centrum zapomną o śniegu a u nas jeszcze biało. Ja mam naokoło lasy, kiedyś kiedyś było tu nawet uzdrowisko, mikroklimat mieliśmy. A teraz mogę podziwiać uroki pięnej przyrody przez cały rok:)
Wróbelku, pięknie. U nas niestety już tak zimy nie widać. Chociaż jak wyjedzie się z miasta, to tu i ówdzie śnieg jeszcze leży. Ale to nie to. Wiadomo pomorze. jasia
Piękne widoki!!!! a ten pies to super
U mnie dziś też tak pięknie. Mieszkamy tylko parę kilometrów pod Krakowem a widoki mamy juz całkiem wiejskie. Zaraz idziemy na sanki z wszystkim możliwymi zwierzętami.Jak wrócę to może też jakieś zdjęcia wrzucę....A Twoja zima taka piękna to gdzie się znajduje? Pozdrawiam.
Cudowne widoczki!!! A Twój piesek to chyba prosi, żebyś poszła z nim naspacer?
ciekawe co masz pysznego, że piesek tak ładnie prosi ?
Godziszka niedaleko Bielska-Białej,a ten domek jest po moich Dziadkach,świetny na wypoczynek,bo wokoło nie ma sąsiadów.
piękna zima, u nas już od kilku dni nie sypało i już tak pięknie nie ma. Ja niedawno na spacerku byłam z Kamusią. Udało nam się zobaczyć dwie sarenki(przebiegły nam drogę:)
A to jak nasz lasek dzisiaj wygladał:
no i wróbelku , niech ktos powie ,że na śląsku jest czarno hahahahahahaha - cudowna zima - irenka
ja mam ten luksus, że mimo iż na śląsku i w Katowicach to na szczęście nie w centrum. I zima długo się utrzymuje. W centrum zapomną o śniegu a u nas jeszcze biało. Ja mam naokoło lasy, kiedyś kiedyś było tu nawet uzdrowisko, mikroklimat mieliśmy. A teraz mogę podziwiać uroki pięnej przyrody przez cały rok:)
Wróbelku, pięknie. U nas niestety już tak zimy nie widać.
Chociaż jak wyjedzie się z miasta, to tu i ówdzie śnieg jeszcze leży.
Ale to nie to.
Wiadomo pomorze.
jasia