Ja ma kupiony na allegro, nie wiem czy nie będzie obecnie problemu z kupnem, bo podobno na Słowacji juz go nie produkują, a nawet nei ma w sprzedaży i między innymi dlatego w tak krótkim czasie na allegro cena wzrosła z 8 zł na 53 zł, kto zgromadził zapas, kupił ich dość sporo mógł zarobić
sprawdziłem na allegro aukcje zakończone i zapytałem czy jeszcze może ktos ma szynkowar i był tylko że 55zlplus wysyłka,ale warto było pycha!!!! ps.użytkownik allegro dorcia2
może ktoś ma na zbyciu szynkowar ,albo wie gdzie kupić?
Kupiłam na Allegro, jestem bardzo zadowolona: czeski, w autentycznym opakowaniu, nieużywany. I wyroby z niego bardzo sobie chwalimy!
własniena allegro w tej chwili nie ma chyba trzeba poczekać a można wiedzieć w jakiej cenie?
Ale już chyba tylko na Allegro można trafić. A kupiłam za (chyba) 55 złotych. Warto!
http://www.wedlinydomowe.pl/ tu ja kupiłam, a kosztował 8 zł.+ koszt przesyłki - tylko niewiem czy jeszcze mają - irenka
tam też nie mają trzeba czekać na okazję
To, niestety, była okazja jakiś czas temu, ale już po niej!
Ja ma kupiony na allegro, nie wiem czy nie będzie obecnie problemu z kupnem, bo podobno na Słowacji juz go nie produkują, a nawet nei ma w sprzedaży i między innymi dlatego w tak krótkim czasie na allegro cena wzrosła z 8 zł na 53 zł, kto zgromadził zapas, kupił ich dość sporo mógł zarobić
dzięki wszystkim już załatwiłem
właśnie przyszedł pocztą zabieram się do roboty
a gdzie go kupiłes????
sprawdziłem na allegro aukcje zakończone i zapytałem czy jeszcze może ktos ma szynkowar i był tylko że 55zlplus wysyłka,ale warto było pycha!!!!
ps.użytkownik allegro dorcia2
w niedziele mniam mniam szyneczka z szynkowara
Robiłeś wg przepisów na www.wedlinydomowe czy masz jakieś własne ciekawe przepisy? Może podziel się nimi?
przepis wziąłem ze strony wędliny domowe jak dobrze wyjdzie to podam
wyszło super jak ktoś chce to www.wedlinydomowe.pl przepisy prababci ani