jak zwykle szukam pomocy moze ktos bedzie mi mogl dac pare propozycji:
koniec lutego lece z corka do Londynu. lot juz zalatwiony ale jeszcze nie mamy hotelu zeby byl niedrogi a przyzwoity znacie moze jakies hotele czy pensje gdzie mozna by bylo przenocowac 6-7 nocy ??? no a pozatym chcemy troszke pozwiedzac z Internetu i ksiazek wiemy juz dosc duzo co chcemy zobaczyc ale moze macie jakies miejsca ktore waszym zdaniem "trzeba zobaczyc" no poropozycje co do jedzenia w londynie tez by mi sie przydaly??? no i w ogole ciesze sie na wszystkie propozycje, uwagi i rady
ha - tak dawno bylem.... wiem jedno - z propozycji podlondynskich koniecznie zaliczcie WINDSOR !!!!!! Kiedy ja tam bylem do wiekszosci obiektow wchodzilo sie za darmo-teraz ponoc sa platne, ale z pewnoscia to pozycja obowiazkowa. Jesli bedziecie tydzien to jeden dzien poswieccie Windsorowi
Hallo Zarloki i Zarloczki,
jak zwykle szukam pomocy moze ktos bedzie mi mogl dac pare propozycji:
koniec lutego lece z corka do Londynu.
lot juz zalatwiony ale jeszcze nie mamy hotelu zeby byl niedrogi a przyzwoity znacie moze jakies hotele czy pensje gdzie mozna by bylo przenocowac
6-7 nocy ???
no a pozatym chcemy troszke pozwiedzac z Internetu i ksiazek wiemy juz dosc duzo co chcemy zobaczyc ale moze macie jakies miejsca ktore waszym zdaniem "trzeba zobaczyc"
no poropozycje co do jedzenia w londynie tez by mi sie przydaly??? no i w ogole ciesze sie na wszystkie propozycje, uwagi i rady
pozdrowienia
m tomy
ha - tak dawno bylem....
wiem jedno - z propozycji podlondynskich koniecznie zaliczcie WINDSOR !!!!!! Kiedy ja tam bylem do wiekszosci obiektow wchodzilo sie za darmo-teraz ponoc sa platne, ale z pewnoscia to pozycja obowiazkowa. Jesli bedziecie tydzien to jeden dzien poswieccie Windsorowi
Z propozycji odnośnie jedzenia - radzę nie jeść, nic się nie traci...
p.
hahahaha