Forum

Galeria

sposób na wakacje -tatralandia

• Autor: inka21 Data: 2006-01-18 08:49:33

zachęcam wszystkich milóśników pływania i nie tylko( są to okolice gorskich szlaków,oraz wielu zabytkow, jakie można napotkać po drodze) do zwiedzenia tatralandii- krainy basenow i gorących źródel, pobyt calodniowy na tym obiekcie wynosi tyle,ile zapłacicie za 2 godziny w krajowym aquaparku. Na zachętę wklejam kilka zdjęć z własnego tam pobytu:

nie jestem w stanie wlkeić wszyskich zdjęć, zaineresowanych odsylam do linku www.tatralandia.sk

• Autor: angela Data: 2006-01-18 09:53:18

W wakacje wybieramy się do Zakopanego pochodzić po górach. W planach mamy także Tatralandię. Od znajomych wiem, że jest tam świetnie.

• Autor: Basienkaa0 Data: 2006-01-18 09:58:41

Mam fajny adres na Jsazczurówce i fajna knajpkę niedaleko, kwaśnica i pierogi super :))

• Autor: Basienkaa0 Data: 2006-01-18 09:56:37

Pieknie..........jadę.........

• Autor: marinik Data: 2006-01-18 09:58:48

zlot WZ na Slowacji??????????

• Autor: Basienkaa0 Data: 2006-01-18 10:01:09

ja juz zaklepuje miejsce na marca...

• Autor: irena sikora Data: 2006-01-18 10:03:57

Tak, zgadzam sie ze wszystkim co napisała wyżej Inka i też polecam,byłam tam w ubieglym roku i nawet z pewna dozą zaciekawienia spoglądalam na zdjecia czy mnie tam gdzieś nie ujęła haha.Rzeczywiście super atrakcje,a szczegolnie dla dzieci i młodzieży która to wspaniale umie wykorzystać, no i tanio co też ma swoje znaczenie.
    Raczej poczucie zazdrości jest mi obce ale gdy tak sobie plumkam w tych termalnych żrodłach, to często mnie nachodzi refleksja dlaczego nam Polakom natura tego poskąpiła a tuz za naszą południową granicą jest tak dużo takich miejsc.Ja odwiedziłam jeszcze Besenovą, którą to miejscowośc też szczerze polecam.
    Oczywiście zimą też mozna się tam wybrać i po dziennych zjazdach na nartach wieczorem odświeżające kąpiele w gorących żródlach,pomarzyć dobra rzecz ...

• Autor: Basienkaa0 Data: 2006-01-18 10:09:37

No właśnie interesuje mnie to połączenie basenów i nart a raczej nart i basenów ponieważ chcemy pojeżdzić w marcu na Chopoku a jak patrzyłam to odległości nie są duże...

• Autor: irena sikora Data: 2006-01-18 14:29:35

Basieńko, ja nie mam doskonalej wiedzy na temat zimowych pobytów w tych rejonach,gdyż na narty tam nie jeżdzimy ale wiem , że sa tam tzn. w Besenowej całoroczne kąpieliska termalne, a przepiękne góry wokół, wiec chyba mozna to połączyć.

• Autor: pika15 Data: 2006-01-18 14:05:08

Irenko to może razem sie wybierzemy????

• Autor: irena sikora Data: 2006-01-18 14:16:19

No byloby bardzo fajnie.Więc czemu nie?

• Autor: inka Data: 2006-01-18 16:12:57

Użytkownik irena sikora napisał w wiadomości:
    > Tak, zgadzam sie ze wszystkim co napisała wyżej Inka i też polecam,byłam tam w
    > ubieglym roku i nawet z pewna dozą zaciekawienia spoglądalam na zdjecia czy
    > mnie tam gdzieś nie ujęła haha.Rzeczywiście super atrakcje,a szczegolnie dla
    > dzieci i młodzieży która to wspaniale umie wykorzystać, no i tanio co
    > też ma swoje znaczenie.Raczej poczucie zazdrości jest mi obce ale gdy tak
    > sobie plumkam w tych termalnych żrodłach, to często mnie nachodzi refleksja
    > dlaczego nam Polakom natura tego poskąpiła a tuz za naszą południową granicą
    > jest tak dużo takich miejsc.Ja odwiedziłam jeszcze Besenovą, którą to
    > miejscowośc też szczerze polecam.Oczywiście zimą też mozna się tam wybrać i
    > po dziennych zjazdach na nartach wieczorem odświeżające kąpiele w
    > gorących żródlach,pomarzyć dobra rzecz ...

nie poskąpila nam natura gorących wód, tez mamy tylko nie wiadomo kto już położył na tym " łapę"

• Autor: lajan Data: 2006-01-18 14:27:00

INKO21, TY Sadystko ! A ja mam tylko wannę.......

Przejdź do pełnej wersji serwisu