Forum

Kuchenne porady

Sos za ostry.... POMOCY

  • Autor: renataz36 Data: 2006-01-18 12:59:01

    Kochani zrobiłam wieczorem sosik z żeberek no i zaszalałam, obsypałam przed duszeniem żeberka wielką ilością przypraw. Po uduszeniu i spróbowaniu okazało się że sos pali jak smok wawelski :-) Poradźcie mni szybko (sos dziś na obiad) jak i czym złgodzić smak sosu?

  • Autor: kropka1976 Data: 2006-01-18 13:10:50

    ojjjjejjj - najlepiej go rozcieńczyć  chyba... i doprawić raz jeszzce :(

  • Autor: Basienkaa0 Data: 2006-01-18 13:12:39

    ja bym wyjela zeberka z sosu jeszcze raz je troszke poddusiłą juz w nowym sosiku /dodalabym troszke wody a pozniej smietany/

  • Autor: Cewa2 Data: 2006-01-18 13:34:33

    A ja mam taką radę: sosu nie ruszaj za to leć do sklepu do parę butelek wody mineralnej!!
    Ja lubię "na ostro" i niczego bym nie zmieniała.

Przejdź do pełnej wersji serwisu