Kochane! Nie zamieszczam adresu na forum , bo nie jestem pewna , czy jest do dozwolone , ale w moim ulubionym sklepie internetowym dla dzieci jest potężna obnizka -70% . Ubranka są swietnej jakości , doskonale znoszą pranie . Pomysłowe , modne, niebanalne. Wygodne .Testowane powielokroć na moich Nieletnich. Np. zimowa kurtka dla 4-5 latki ( rozmiar 122) ciepła , dwustronna ze 130 zł spadła na 36 . Wyprzedaż kolekcji zimowej i letniej. Warto pobuszować !!! Jeśli ktoś z Was jest zainteresowany , wyslijcie mi maila . Pozdrawiam
DZięki za adresik, właśnie tam byłam ciuszki i ich ceny są naprawdę rewelacyjne jak się połapię jak tam kupować to zdecyduję sie na pare rzeczy bo mi wpadły w oko. POLECAM bo to wielka okazja!
Ja również proszę o stronę mmgorniccy@wp.pl ale wydaje mi się że można podać stronę bo chyba nie ma żadnych problemów z podaniem stony chyba że się mylę
A mnie się wydaje , że nie powinnam, ponieważ Pampas zamieścił specjalny punkt dotyczący reklamy na stronie (jak sądzę płatnej?) . Wpisywanie adresu sklepu jest niewątpliwie jego reklamą , dlatego udostępniam go pocztą - i nie mam z tego żadnych korzyści materialnych , tylko satysfakcję , że Wam też sią te ciuszki podobają. Pozdrawiam
Jeśli nie sprawi kłopotu, to ja również chętnie obejrzę. A przy okazji witam wszystkich - jestem tu nowa. Mam nadzieję niedługo zamieścić swoje przepisy ;) gedeon44@wp.pl
Też mnie troszkę przeraził, tym bardziej że kupuję ubranka dla córki regularnie na Allegro i tam koszt przesyłki waha się w granicach 5-7 zł. Ale gdy ktoś ma cos większego na oku, to rzeczywiście fajna oferta.
Kochane! Nie zamieszczam adresu na forum , bo nie jestem pewna , czy jest do dozwolone , ale w moim ulubionym sklepie internetowym dla dzieci jest potężna obnizka -70% . Ubranka są swietnej jakości , doskonale znoszą pranie . Pomysłowe , modne, niebanalne. Wygodne .Testowane powielokroć na moich Nieletnich. Np. zimowa kurtka dla 4-5 latki ( rozmiar 122) ciepła , dwustronna ze 130 zł spadła na 36 . Wyprzedaż kolekcji zimowej i letniej.
Warto pobuszować !!! Jeśli ktoś z Was jest zainteresowany , wyslijcie mi maila . Pozdrawiam
Till-ja jestem zainteresowana i to bardzo-poproszę na Sweetya@interia.pl
Dziękuję;)))
Ja też poproszę ryszka_e@interia.pl. Dzięki z góry!!!!
Ja też bardzo poproszę marta-mm@wp.pl
Ja też bardzo proszę messua27@poczta.fm
ja również się na to piszę annawyluda@tlen.pl
DZięki za adresik, właśnie tam byłam ciuszki i ich ceny są naprawdę rewelacyjne jak się połapię jak tam kupować to zdecyduję sie na pare rzeczy bo mi wpadły w oko. POLECAM
bo to wielka okazja!
Ciekawa jestem do czego sie przymierzasz??? Duży Twój Maluch??
A samo kupowanie to oczywiście trzeba najechać na zdjęcie ubranka , a jak się wyświetli informacja , to wybrać rozmiar , kolor i kliknąć na koszyk.
Mam dwójkę dzieciaczków, synka 2,5 roczku i córeczkę 6 miesięcy, jak znajdę chwilkę to przepatrze jeszcze raz bo jest w czym wybierać...
Dołączam się do innych :
alex_31@op.pl
Ja też skorzystam jeśli można
kasia.home@wp.pl
Dziękuję
Ja również proszę o stronę mmgorniccy@wp.pl ale wydaje mi się że można podać stronę bo chyba nie ma żadnych problemów z podaniem stony chyba że się mylę
till ja też bardzo proszę - wprawdzie nie mam maluchów , ale moje dzieci mają irenka50@plusnet.pl lub na GG 2219468
A mnie się wydaje , że nie powinnam, ponieważ Pampas zamieścił specjalny punkt dotyczący reklamy na stronie (jak sądzę płatnej?) . Wpisywanie adresu sklepu jest niewątpliwie jego reklamą , dlatego udostępniam go pocztą - i nie mam z tego żadnych korzyści materialnych , tylko satysfakcję , że Wam też sią te ciuszki podobają. Pozdrawiam
Czy i ja mogłabym dostać namiary?
Cewa2@poczta.onet.pl
To ja też poproszę : marcin-1295@wp.pl
Z góry dziękuję! Kaśka
Jeżeli można to i ja poproszę Anetagolab1@wp.pl
I ja poprosze o adres
ola@studioh.pl
Ja też poproszę ,może coś znajdę ciekawego dla moich wnucząt danuta1950@buziaczek.pl
Jeśli nie sprawi kłopotu, to ja również chętnie obejrzę. A przy okazji witam wszystkich - jestem tu nowa. Mam nadzieję niedługo zamieścić swoje przepisy ;)
gedeon44@wp.pl
Witaj na WŻ. Ale masz fajny nick!
Czy ja również mogę dostać adres tego sklepu, mam dwójke dzieciaczków i może coś wybiore. Z góry dziękuję. dorotapa@vp.pl
Ja też, ja też bym chciała! barasl@wp.pl
ja też, ja też pszkoda@wp.pl
Toż to grzech tam nie zajrzeć! To ja też poproszę: klanik@o2.pl - i dziękuję z góry.
Czy ja również mogłabym dostać ten adres? Mam 6 miesięczną córcię
piotr.aneta@wp.pl
Pozdrawiam
ja też bardzo proszę o adres. mam dwóch chłopaków to może coś znajde dla nich pigulaewa@wp.pl. z góry dziękuje
fajne rzeczy tylko ten koszt przesyłki eh
Też mnie troszkę przeraził, tym bardziej że kupuję ubranka dla córki regularnie na Allegro i tam koszt przesyłki waha się w granicach 5-7 zł.
Ale gdy ktoś ma cos większego na oku, to rzeczywiście fajna oferta.
przy wiekszym zakupie tak ale spodenki za 18zł i 20zł za przesyłke ....przesada
O to ja też poprosze kliopu@wp.pl albo na gg 3567746
klio
~(*_*)~
Ja też poproszę zs@wola.okay.pl
właśnie otrzymałem info że 20zł to koszt maksymalny a przeważnie przesyłka kosztuje 14-15zł