Forum

Galeria

dodatki upiększające pokoik

• Autor: Wróbelek Data: 2006-01-18 19:56:28

Jak ktoś do mojego pokoju wchodzi to od razu wie jakie jest moje zamiłowanie, moja pasja. Oprócz butelek poukładanych na meblach i ramek ze zdjeciami(to już tu kiedyś pokazywałam) chciałabym się z wami podzielić innymi pomysłami, może komuś coś się spodoba i sam postanow izrobić coś podobnego dla siebie. Gorąco zachęcam.

to jest pamiątka z Barcelony:
    zwykłe zamknięcie większego pudełka, w środku mapa z Barcelony i zdjęcia(mogą być też widokówki czy wycinki z gazezet) w zrobionych ramkach:

Zwykła serwetka kupiona w sklepie, bardzo mi się ten wzór spodobał i oto efekt mojej działalności:)

stłukła mi się mała niebieska dolniczka, szkoda mi było jej wyrzucać, przykleiłam ją więc do szkła(miałam niewykorzystaną ramkę) a w środku zrobiłam sobie jesienną kompozycję:

z pudełka zrobiłam ramkę na dwa swoje rysunki(jak będę miałą możliwość zeskanowania swoich prac to też pokaże, kiedyś częściej malowałam na papierze):

I coś jeszce:

zostały mi 2 filiżanki i 6 podstawek, a ponieważ mam jasne meble i każda plama po szklance jst widoczna to pomalowałam te podstawki i wykorzystuje jako podstawki pod szklanki:

Pozdrawiam wszystkich gorąco

Ania

• Autor: Aleex Data: 2006-01-18 20:04:54

Aneczko, piękne te Twoje prace. Bardzo bym chciała mieć takie zdolności manualne. Oprócz kolorów i oryginalnych kompozycji, zwróciłam uwagę na twoje prace na papierze. BARDZO mi się podobają. Gdybyś mogła je zeskanować.... Chętnie wykorzystałabym je na lekcjach polskiego w swojej szkole, oczywiście wyłącznie za Twoją zgodą. Byłyby świetną ilustracją wielu utworów. Pozdrawiam gorąco i gratuluję!!!

• Autor: Wróbelek Data: 2006-01-19 00:35:39

nie będę miała nic przeciwko, wręcz przeciwnie będzie mi miło wiedzieć że jest to komuś przydatne. Nie mam w domu skanera, muszę iść do koleżanki więc to chwilę potrwa ale napewno zeskanuje i tu umieszczę żebyś mogła je pooglądać i wykorzystać.

• Autor: mtomy Data: 2006-01-18 21:12:13

hallo wrobelku,
    no sprytna bestia jestes najbardziej podoba mi sie ten pomysl z doniczka i kwiatuszkami, no ale reszta tez jest bardzo ladna i pomyslowa.
    masz jeszcze inne takie dobre pomysly??? a moze inni wstawia tez  swoje kreatywne prace do poogladania ???

ja jutro zrobie tez zdjecie mojego ostatnitgo "cudka " i wstawie

narazie pozdrawiam
    m tomy

• Autor: inka Data: 2006-01-18 21:36:40

Aniu- wróbelku tyle talentów ? ale i chęci - no, no jestem pod wrażeniem - irenka

• Autor: Wróbelek Data: 2006-01-19 00:33:18

mam tego trochę, po całym domu rozmieszczone.

I z miła chęcią pooglądam twoje i może ktoś jesze się pokusi na coś takiego i pochwali swoimi pomysłami. Bo napewno są jeszce takie  osoby:)

Pozdrawiam

• Autor: mtomy Data: 2006-01-19 21:25:03

hallo,
    no to ostatnio na mojej scianie wisi

pozdrowniena

m tomy

• Autor: alman Data: 2006-01-20 09:24:56

Dziewczyny, piękne te Wasze cudeńka, jestem pod wrażeniem! I mam ogromne wyrzuty - czemu jak mam wolny czas nie zrobię czegoś konkretnego, tylko siedzę przy kompie? Muszę zacząć walczyć z tym nałogiem !

• Autor: inka21 Data: 2006-01-20 09:26:42

WOW

Przejdź do pełnej wersji serwisu