Osoby urodzone pod znakiem Wodnika mają wybitne zdolności do ,, widzenia ludzkich spraw i samych ludzi,,.Cechuje ich pogoda ducha,życzliwość, altruizm, wrażliwość i wrodzony spokój.Mając silnie rozwiniętą intuicję pogłębiają swoje przewidywania dociekliwością. Pomaga im w tym wrodzona inteligencja i brak przesądów.Są cierpliwi i cieszą się ludzką przyjażnią. Są jednak pozbawione zdecydowania w działaniu; nierozważni marzyciele z brakiem wyobrażni i zdrowego rozsądku. Niektórzy małostkowi, chociaż w przyjaźniach są koleżeńscy, życzliwi i wierni. Niecierpliwi,chcą wiedzieć wszystko ,,od razu,,; są krótkowzroczni i nierozsądni. Te cechy charakteru powodują, że niejednokrotnie otrzymują od losu i od otoczenia nagłe i gwałtowne uderzenia, które ich zupełnie załamują psychicznie.Często zapadają na choroby nóg, szczególnie łydek. Kobiety - są energiczne, przedsiębiorcze, o nieprzeciętnej inteligencji,jednak gubiące się w słownych utarczkach, co prowadzi do wysuwania przez nie nietaktownych argumentów wypowiadanych ,, na oślep ,,. Często są kapryśne i zmienne. Mężczyźni - to zazwyczaj optymiści, ludzie ,, bujający w obłokach ,, Niejednokrotnie leniwi. Najważniejsze cechy - wdzięk i czar.Liberalni.Sceptycy,niebanalni. Dociekliwi. Krytyczni. Ogólnie cenieni. Czasem lubiani. Pełni pomysłów. Szczególnie uzdolnieni w kierunku badań i organizacji. Rady dla urodzonych pod znakiem Wodnika: ponieważ wpływ i układ planet jest dla nich bardzo korzystny -- ludzie urodzeni pod znakiem Wodnika nie powinni obawiać się robienia i realizacji planów związanych z ich osobistymi sprawami. Powinni być przygotowani na różne zmiany w ich życiu; czasem mogą być to zmiany bardzo drastyczne. Niemożliwość uniknięcia tych zmian jest tylko pozorna. Osoby urodzone pod tym znakiem powinny troszczyć się o swoje zdrowie. Powinny także starać się być zawsze zrównoważone,gdyż na drodze swego życia spotkają różne trudności, które trzeba będzie pokonać i tylko ogromny, filozoficzny spokój może zaradzić złemu.
Witaj Lajanie!! Jestem wodnikiem i nie zgadzam się z tymi utarczkami słownymi hm... a reszta to prawie pasuje, co prawda do moich urodzin jeszcze daleko bo jestem z końca znaku tzn 14 luty ale warto się dowiedzieć coś i miłego i nie.. o sobie! No i nie jestem wcale kapryśna ! ha ha ha pozdrawiam ciebie serdecznie dankarz
Witaj Wodniczko, ja też jestem Wodnik . Przecież wszystkich cech nie mamy, ale te co mam się zgadzają hahahah. Basia Koziorożec jest od 21.12 do 19 .01 a wodnik od 21 .01, ciekawe co jest z dniem 20.01? Do kogo należy?
/od 21 stycznia ----- 20 lutego/
Osoby urodzone pod znakiem Wodnika mają wybitne zdolności do ,, widzenia ludzkich spraw i samych ludzi,,.Cechuje ich pogoda ducha,życzliwość, altruizm, wrażliwość i wrodzony spokój.Mając silnie rozwiniętą intuicję pogłębiają swoje przewidywania dociekliwością. Pomaga im w tym wrodzona inteligencja i brak przesądów.Są cierpliwi i cieszą się ludzką przyjażnią. Są jednak pozbawione zdecydowania w działaniu; nierozważni marzyciele z brakiem wyobrażni i zdrowego rozsądku. Niektórzy małostkowi, chociaż w przyjaźniach są koleżeńscy, życzliwi i wierni. Niecierpliwi,chcą wiedzieć wszystko ,,od razu,,; są krótkowzroczni i nierozsądni. Te cechy charakteru powodują, że niejednokrotnie otrzymują od losu i od otoczenia nagłe i gwałtowne uderzenia, które ich zupełnie załamują psychicznie.Często zapadają na choroby nóg, szczególnie łydek.
Kobiety - są energiczne, przedsiębiorcze, o nieprzeciętnej inteligencji,jednak gubiące się w słownych utarczkach, co prowadzi do wysuwania przez nie nietaktownych argumentów wypowiadanych ,, na oślep ,,. Często są kapryśne i zmienne.
Mężczyźni - to zazwyczaj optymiści, ludzie ,, bujający w obłokach ,, Niejednokrotnie leniwi.
Najważniejsze cechy - wdzięk i czar.Liberalni.Sceptycy,niebanalni. Dociekliwi. Krytyczni. Ogólnie cenieni. Czasem lubiani. Pełni pomysłów. Szczególnie uzdolnieni w kierunku badań i organizacji.
Rady dla urodzonych pod znakiem Wodnika: ponieważ wpływ i układ planet jest dla nich bardzo korzystny -- ludzie urodzeni pod znakiem Wodnika nie powinni obawiać się robienia i realizacji planów związanych z ich osobistymi sprawami. Powinni być przygotowani na różne zmiany w ich życiu; czasem mogą być to zmiany bardzo drastyczne. Niemożliwość uniknięcia tych zmian jest tylko pozorna. Osoby urodzone pod tym znakiem powinny troszczyć się o swoje zdrowie. Powinny także starać się być zawsze zrównoważone,gdyż na drodze swego życia spotkają różne trudności, które trzeba będzie pokonać i tylko ogromny, filozoficzny spokój może zaradzić złemu.
Coś Ty taki prędki. Jeszcze 3 dni!
Witaj Lajanie!! Jestem wodnikiem i nie zgadzam się z tymi utarczkami słownymi hm... a reszta to prawie pasuje, co prawda do moich urodzin jeszcze daleko bo jestem z końca znaku tzn 14 luty ale warto się dowiedzieć coś i miłego i nie.. o sobie! No i nie jestem wcale kapryśna ! ha ha ha pozdrawiam ciebie serdecznie dankarz
Witaj Wodniczko, ja też jestem Wodnik . Przecież wszystkich cech nie mamy, ale te co mam się zgadzają hahahah. Basia Koziorożec jest od 21.12 do 19 .01 a wodnik od 21 .01, ciekawe co jest z dniem 20.01? Do kogo należy?
Faktycznie nie zwróciłam na to uwagi, ci z 20 .01 zawieszeni w próżni? ale numer!!
Mój synek jest wodnikiem z 14 lutego :) piękna data urodzin:))))
Żeby tylko nie był leniem!!!
Zapewniam Cię że nie bedzie leniem!!!!