zwykle nasaczam biszkopt rozcieńczonym sokiem z ananasów lub brzoskwin z puszki, a jeśli nie robie tego biszkoptu z owocami, to najczesciej rozcieńczam kieliszek wódeczki i dodaje kilka kropel soku z cytryny. przewaznie improwizuję :) pozdrawiam
Najczesciej uzywam do nasaczenia rozcienczonego woda soku z ananasow z puszki + rum lub zapach rumowy. Owoce z puszki (ananasy), banany itp ukladam na wierzchu i zalewam galaretka.
Ja mam pytanie bardzo proste.Czym najlepiej nasaczyc biszkopt?Z gory dziekuje za odpowiedzi.
Ja do herbaty dodaję cytryne i troche zapachu arakowego lub rumowego
Fajny pomysl tez nasaczam zawsze herbata ale tan zapach to nie zly pomysl
Ja robie poncz herbata leciutko oslodzona sok z cytryny odrobina alkoholu
Zależy do czego. Można nasączać rozwodnioną trochę wódką, winem, kawą inką,herbatką z cytryną lub napojem o konkretnym smaku.
zwykle nasaczam biszkopt rozcieńczonym sokiem z ananasów lub brzoskwin z puszki, a jeśli nie robie tego biszkoptu z owocami, to najczesciej rozcieńczam kieliszek wódeczki i dodaje kilka kropel soku z cytryny. przewaznie improwizuję :) pozdrawiam
ja nasąćzam herbatą, mocną herbatą. Czasami dodaję to tej herbaty rum.
Ja nasączam wódką rozcieńczoną z wodą i do tego dodaję trochę cukru.Moja mama też tak robi.
herbata+rum, herbata+wódka, herbata+sok cytr.+aromat arakowy lub rumowy /herbata zawsze mocna/
Do Rafaello nasączam biszkopt likierem Amaretto.
ja zawsze nasączam bardzo słodką wodą+ sok z cytryny+ zapach rumowy (ew. jeszcze wódka)
Najczesciej uzywam do nasaczenia rozcienczonego woda soku z ananasow z puszki + rum lub zapach rumowy. Owoce z puszki (ananasy), banany itp ukladam na wierzchu i zalewam galaretka.