Kochani , dużo, dużo ciepełka wszystkim zamrzniętym życzy dorota40. U mnie w stolicy dziś nocą i rankiem -20*.Brrrrrrrrr.....zimno. A jak u Was? Byle do wiosny! .Pozdrawiam
U mnie o godz. 6.48 było -13 stopni, zamki w samochodzie mi zamarzły i nie mogłam się do niego dostać. Dlatego polecam nosić o tej porze roku zawsze przy sobie podręczny odmrażacz w sprayu.
Rano było -24, teraz jedynie -16. Do pracy poszłam na piechotę - nie mam gdzie zaparkować samochodu z racji "wspaniałego" odśnieżenia chodników i zapór na ich obrzeżach. Tak mi wspaniale szło, ze vyłam w 15 minut (normalnie potrzeba ponad 20). I nawet nie zmarzłam. Jak koleżanka zadzwoniła, ze mnie zabierze, bo akurat jest obok w szpitalu to już byłam prawie pod samym biurem.
U mnie -12 a ja jeszcze muszę siedzieć przy otwartych oknach. Sąsiad z dołu lakieruje od tygodnia parkiety, u nie go pozamykane a u mnie okna otwarte jak w lecie - brrr, boli mnie głowa, źle się czuję, ale może po nalewce malinowej będzie mi lepiej???
Kochani , dużo, dużo ciepełka wszystkim zamrzniętym życzy dorota40. U mnie w stolicy dziś nocą i rankiem -20*.Brrrrrrrrr.....zimno.
A jak u Was? Byle do wiosny! .Pozdrawiam
niestety -tak samo , bbbbbrrrrrrrrrr zdrówko zmarzniętych-siup
-5 oC w Gliwicach dziś rano więc "ciepełko"
Zachodniopomorskie: -9 i właśnie zaczął sypać śnieg.
U mnie o godz. 6.48 było -13 stopni, zamki w samochodzie mi zamarzły i nie mogłam się do niego dostać. Dlatego polecam nosić o tej porze roku zawsze przy sobie podręczny odmrażacz w sprayu.
Na dzisiejszą pogodę polecam ciepłe kapcie, kubek ulubionej herbaty i buszowanie po WŻ!
U mnie -8 i pięknie wieje śniegiem, nareszcie zima , hahahahahaaha
Dzisiaj w Toruniu -19,5 czyli -20 i WIATR !!!
Oj ZIMNO !!!
Hallo,
u nas dzisiaj +3 stopnie
m tomy
ps. ale ponoc od niedzieli tez ma byc zimno brrrrrrrrr KIEDY BEDZIE WIOSNA
Zobaczcie w Grudziądzu kliknij , w Poznaniu w tej chwili 10 minus
Poznań
W tej chwili -5 i przestał padać śnieg.
Trzeba będzie samochód odśnieżyć przed pracą.
jasia
to u mnie dzisiaj -5. I wreszcie przestało sypać. Cały dzień wczoraj sypało, jakby tego śniegu było mało.
U mnie jest -10 a o 6 bylo -22 brrrr na szczęście mam ciepełko w domu.i naleweczkę malinową
U mnie pod Warszawą teraz jest -13. Zimno ale widać trochę słoneczko.
A ja nie pojechałam do pracy - bo mi samochód zamarzł
jasia
O to to...
Mnie też i co tu począć? Dopiero dotarłam do pracy.
u mnie w Lublinie -14 rano myślałam że twarz mi odpadnie ja mam w domu miód pitny tylko jak się tam dostac w dodatku po dziewiętnastej
Rano było -24, teraz jedynie -16. Do pracy poszłam na piechotę - nie mam gdzie zaparkować samochodu z racji "wspaniałego" odśnieżenia chodników i zapór na ich obrzeżach. Tak mi wspaniale szło, ze vyłam w 15 minut (normalnie potrzeba ponad 20). I nawet nie zmarzłam. Jak koleżanka zadzwoniła, ze mnie zabierze, bo akurat jest obok w szpitalu to już byłam prawie pod samym biurem.
U nas temperatura dodatnia okolo 2 stopnie ale od dwoch dni pada.Kochani byle do lata
U mnie -12 a ja jeszcze muszę siedzieć przy otwartych oknach. Sąsiad z dołu lakieruje od tygodnia parkiety, u nie go pozamykane a u mnie okna otwarte jak w lecie - brrr, boli mnie głowa, źle się czuję, ale może po nalewce malinowej będzie mi lepiej???
hallo kamlika,
no to fajnie ze u was tez cieplo. wyscie juz po grudniowej zimie zasluzyli na przyjemniejsze temperatury :))))
pozdrowienia
m tomy
W Zielonej jest teraz -5 i pada deszcz, jest tak starsznie że nie mozna wyjśc z domu zupełna ślizgawka a mróz ma być większy w nocy.
W grudniu to u nas sniegu bylo po kolana,a teraz leje i leje.Rowniez pozdrawiam barzo cieplo , oczywiscie
Cześć,u nas niedaleko Rzeszowa tylko -7 ,i śnieg dużo śniegu