Dzisiaj w solenizantów obrodziło, Aga9999,Aleex,Allma,MajaR,Tiramisu, miło przez ten czas z Wami było. Szczególnie te stronki jakich mało, tutaj się będzie życzenia składało. Musicie się więc przygotować, będziemy Was zaraz całować. Życzenia również Wam składamy, bo wesoło z Wami mamy. Niech szczęście Was szanuje, z miłością nie żartuje. Tyle marzeń przecież macie, na ich spełnienie czekacie. Wszyscy jesteśmy z Wami, Wasze życzenia popieramy.
Agneth też odbierze życzenia, z okazji jej urodzenia. Pomyśl życzenia śmiało, aby Ci się je szybko spełniało.
...zdążyła otworzyć drzwi i dobiec do telefonu, zanim przestanie dzwonić... ...pamiętała o zapięciu swoich spodni; ...miała dość pieniędzy na powrót do domu; ...była komuś potrzebna; ...znajdowała brakującą monetę w podszewce kieszeni; ...była zaskoczona swoimi zdolnościami; ...odkrywała, że nie wróżąca nic dobrego, brązowa koperta zawiera przekaz pieniężny; ...kochała rzeczywistość, a nie urojenia; ...znajdowała właściwą odpowiedź - zwięzłą i trafną - we właściwym czasie , a nie pół godziny później.
Wszystkiego naj, naj, najlepszego wszystki solenizantą życzy Ania
ABYŚ NIGDY...
...nie spóźniła się z odbiorem przesyłki z poczty; ...nie zaczęła klaskać przed końcem utworu; ...nie pomyliła się i nie użyła niewłaściwych sztućców; ...nie stwierdziła, że koncert, na który masz bilety, odbył się wczoraj; ...nie poszła na wytworne przyjęcie w niewłaściwym ubraniu; ...nie zgubiła portfela; ...nie miała telewizora, który psuje się w najważniejszym momencie filmu; ...nie kupiła przyjacielowi rośliny doniczkowej, która zwiędnie dzień po wizycie u niego; ...idąc do sklepu nie zostawiła listy zakupów na stole w kuchni.
Moi Kochani. W imieniu wszystkich solenizantów serdeczne dzięki. Odpisuję tak późno, ponieważ dopiero teraz zdołałam usiąść na chwilkę do komputera. Jak miło, że pamiętaliście.:)) Pozdrawiam i ściskam Was mocno - Agnieszka
Ale ze mnie gapa przeoczyłam bym takich solenizantów: Aga999, Aleex, Allma, MajaR, Tiramisu życzę Wam wszystkim duuuużo zdrówka, pomyślności, samych słonecznych dni szczęścia i wszystkiego co wam się wymarzyło - spełnienia!!!!!!!!!!!!!!
A ja dopiero teraz moge Wam podziekowac za zyczenia.No niestety tak to jest jak sie nie ma komputera w domu tylko w pracy.Dobrze, ze szef nie widzi.Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i zycze milego dnia :)
Dzisiaj w solenizantów obrodziło,
Aga9999,Aleex,Allma,MajaR,Tiramisu,
miło przez ten czas z Wami było.
Szczególnie te stronki jakich mało,
tutaj się będzie życzenia składało.
Musicie się więc przygotować,
będziemy Was zaraz całować.
Życzenia również Wam składamy,
bo wesoło z Wami mamy.
Niech szczęście Was szanuje,
z miłością nie żartuje.
Tyle marzeń przecież macie,
na ich spełnienie czekacie.
Wszyscy jesteśmy z Wami,
Wasze życzenia popieramy.
Agneth też odbierze życzenia,
z okazji jej urodzenia.
Pomyśl życzenia śmiało,
aby Ci się je szybko spełniało.
Wszystkim solenizantom najserdeczniejsze życzenia!!!!!!
sto lat,sto lat....
Jak najmniej trosk,
dla wszystkich świętujących Jadzia.
Słońca każdego ranka,
Dużo zdrowia i uśmiechu.
Dla wszystkich którzy dzsiaj świętują moc gorących życzeń miłego dnia

wszystkiego najlepszego drodzy Solenizanci -życzy Wam irenka
Wszystkiego najlepszego wszystkim solenizantom i jubilatce
życzy jasia
Do wszystkich życzęń gorąco się dołączam.
Wszystkiego najlepszego ...
...zdążyła otworzyć drzwi
i dobiec do telefonu,
zanim przestanie dzwonić...
...pamiętała o zapięciu swoich spodni;
...miała dość pieniędzy
na powrót do domu;
...była komuś potrzebna;
...znajdowała brakującą monetę
w podszewce kieszeni;
...była zaskoczona swoimi zdolnościami;
...odkrywała, że nie wróżąca nic dobrego,
brązowa koperta zawiera
przekaz pieniężny;
...kochała rzeczywistość,
a nie urojenia;
...znajdowała właściwą odpowiedź
- zwięzłą i trafną - we właściwym czasie ,
a nie pół godziny później.
Wszystkiego naj, naj, najlepszego wszystki solenizantą życzy Ania
...nie spóźniła się z odbiorem
przesyłki z poczty;
...nie zaczęła klaskać przed końcem utworu;
...nie pomyliła się
i nie użyła niewłaściwych sztućców;
...nie stwierdziła, że koncert,
na który masz bilety,
odbył się wczoraj;
...nie poszła na wytworne przyjęcie
w niewłaściwym ubraniu;
...nie zgubiła portfela;
...nie miała telewizora, który psuje się
w najważniejszym momencie filmu;
...nie kupiła przyjacielowi
rośliny doniczkowej, która zwiędnie
dzień po wizycie u niego;
...idąc do sklepu nie zostawiła listy zakupów
na stole w kuchni.
Wszystkim solenizantom dużo zdrowia i pomyślności
zyczy dorota40
Wszystkim dzisiejszym solenizantom moc najserdeczniejszych życzeń!!!!
Wszystkim Solenizantom najlepsze życzenia urodzinowo-imieninowe
spełnienia wszystkich marzeń i uśmiechu na co dzień
przesyła Grażyna.
Dla wszystkich solenizantów najlepsze życzenia
przesyła Margareta
Wszystkim jubilatom i solenizantom wszystkiego naj naj najlepszego
Moi Kochani.
W imieniu wszystkich solenizantów serdeczne dzięki. Odpisuję tak późno, ponieważ dopiero teraz zdołałam usiąść na chwilkę do komputera. Jak miło, że pamiętaliście.:))
Pozdrawiam i ściskam Was mocno - Agnieszka
O rany!
Wielkie dzięki za pamięć.
Serdecznie Wasz wszystkich pozdrawiam.
Ale ze mnie gapa przeoczyłam bym takich solenizantów: Aga999, Aleex, Allma, MajaR, Tiramisu życzę Wam wszystkim duuuużo zdrówka, pomyślności, samych słonecznych dni szczęścia i wszystkiego co wam się wymarzyło - spełnienia!!!!!!!!!!!!!!
Przepraszam Ago ma być Aga9999 pozdrowienia dankarz
Dziękuję dzis dopiero bo wczoraj do WZ nie zaglądałam (sesja egzaminacyjna) Pozdrawiam
Wszystkim solenizantom wszystkiego najlepszego!
A ja dopiero teraz moge Wam podziekowac za zyczenia.No niestety tak to jest jak sie nie ma komputera w domu tylko w pracy.Dobrze, ze szef nie widzi.Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i zycze milego dnia :)
Życzę Wam Wszystkim Spełnienia Marzeń I Dużo Duzo Zdrowia.