Witam serdecznie! Jestem wśród Was od niedawna i chciałabym coś pokazać. Wypieki te zjadły dzieci w szkole u mojego synka Grzesia. Na początek temat jeszcze świąteczny:
I jeszcze "Pociąg do wiedzy"- praca na szkolny konkurs dla mam na "Najładniejsze, najsmaczniejsze i najciekawsze ciasto".
Był jeszcze dym z komina z bezów na druciku, ale do zdjęcia zapomniałam włożyć :(((
Skolopendra, ostro do WŻ wjechała. Piękne wypieki nam pokazała. Ten pociąg powalił mnie z nóg, kto jeszcze by upiec taki by mógł? Domki,choinka ach jakie pyszności, musiałaś prosić aż tylu gości? Gdybyś oszczędna choć trochę była, to z nami nie tylko zdjęciami się podzieliła. Więc Skolopendro, mile Cię witamy, pole popisu Ci tutaj damy.
Kurcze wypieki są prześliczne, napewno wymagały ogromnego nakładu pracy i cierpliwości ale efekt NO NO NO!!!! jestem pod wrażeniem jak WIELKI BRAT. Pozdrówka i wielkie gratulacje
Chm... Czego się nie robi dla dzieci. Amuszę Wam powiedzieć, że w szkole dzieciaki robiły na święta obrazki z pierników. Upiekłam im pierniki wielkości zeszytu, smarowałyśmy ( my- mamy) je roztopioną czekoladą, a dzieciaki układały obrazki z cukierków i bakalii. To dopiero była galeria! a ile frajdy! O nawet znalazłam zdjęcia! To mój synek Grzesiu z koleżanką :) Prezentacja radosnej twórczości :)
Coś pięknego, gratuluję umysłu twórczego i cudownych zdolności w rękach, jestem po ogromnym wrażeniem. Witam gorąco chodź w mroźny dzionek w "Kilinarnej krainie WŻ".Pozdrawiam Messua27
Witam serdecznie! Jestem wśród Was od niedawna i chciałabym coś pokazać. Wypieki te zjadły dzieci w szkole u mojego synka Grzesia. Na początek temat jeszcze świąteczny:
I jeszcze "Pociąg do wiedzy"- praca na szkolny konkurs dla mam na "Najładniejsze, najsmaczniejsze i najciekawsze ciasto".
Był jeszcze dym z komina z bezów na druciku, ale do zdjęcia zapomniałam włożyć :(((
Skolopendra, ostro do WŻ wjechała.
Piękne wypieki nam pokazała.
Ten pociąg powalił mnie z nóg,
kto jeszcze by upiec taki by mógł?
Domki,choinka ach jakie pyszności,
musiałaś prosić aż tylu gości?
Gdybyś oszczędna choć trochę była,
to z nami nie tylko zdjęciami się podzieliła.
Więc Skolopendro, mile Cię witamy,
pole popisu Ci tutaj damy.
Ojej, jak mi miło...
Masz super pomysły-podziwiam szczerze...;)))
Bardzo ładne, jestem pod wrażeniem (na pewno było także smaczne mniam mniam...).
Witam Cię serdecznie :-)
Kurcze wypieki są prześliczne, napewno wymagały ogromnego nakładu pracy i cierpliwości ale efekt NO NO NO!!!! jestem pod wrażeniem jak WIELKI BRAT. Pozdrówka i wielkie gratulacje
podziwiam niesamowita cierpliwosc
!!!!!!!!!
Podziwiam te cudeńka, Twoją cierpliwość i zdolności plastyczne!!! Trochę zazdroszczę, bo sama tak nie potrafię. Pozdrawiam.
Tej cierpliwości to i ja zazdroszę a z talentem to niestety trzeba się urodzić :-) Gratulacje. Super!
Czapki z głów. Nic dodać nic ująć.
Gratuluję talentu!!! Coś pięknego!!! Nie pomyślałabym ,że takie coś można zrobić !!!! Jestem pełna zachwytu!!
Naprawdę śliczne! Ale czy aby na pewno jadalne? Mniam,mniam....dorota40
Chm... Czego się nie robi dla dzieci. Amuszę Wam powiedzieć, że w szkole dzieciaki robiły na święta obrazki z pierników. Upiekłam im pierniki wielkości zeszytu, smarowałyśmy ( my- mamy) je roztopioną czekoladą, a dzieciaki układały obrazki z cukierków i bakalii. To dopiero była galeria! a ile frajdy! O nawet znalazłam zdjęcia!
To mój synek Grzesiu z koleżanką :)
Prezentacja radosnej twórczości :)
Co za talent - niestety do pięt Ci nie dorastam.Witam serdecznie!
Prześliczne! Myślę, że tak samo smaczne. Witam!
jestem pod wrażeniem, aż brak mi słów. I gratuluję cierpliwośći i talentu.
I oczywiście witam serdecznie wśród nas:)
brawo,podziwam za pomysl i talent..... inka21
Coś pięknego, gratuluję umysłu twórczego i cudownych zdolności w rękach, jestem po ogromnym wrażeniem. Witam gorąco chodź w mroźny dzionek w "Kilinarnej krainie WŻ".Pozdrawiam Messua27
Twoje dzieła są wprost powalające! Ja nie mam ani talentu, ani czasu, ani cierpliwości na taką twórczość . ...
Jednym słowem - zazdroszczę Ci.......