wpadłam na minusię do pracy i pierwsza myśl !!!! podziękować wszytkim tym, którzy za mnie trzymają kciuki i wsperają mnie duchowo w moich naprawdę ciężkich dniach nie wiem kiedy ten koszmar się skończy , ale póki co ----miliony ściskaczy i całusków bez końca wszystkim osobom W Ż którzy darzą mnie swoją serdecznością, pomagają trzymają kciuki kochani moi wiem -- WŻ to wielka rodzina mogę polegać na osobach których nie znam -- a znam!!!!! jakie to piękne wzruszające dobre i szlachetne Nie będę cukrzyc poprostu KOCHANI DZIĘKUJĘ i o dalsze wparcie proszęaniołki moje do zobaczenia wdzięczna aż do bólu kama
Droga Kamusiu.Mimo,że mało się udzielam na WŻ to trzymam za ciebie kciuki bardzo mocno i wierzę ,że będzie dobrze.Musi być dobrze.Pozdrawiam bardzo ciepło.Agapis.
na mnie też możesz liczyć . Trzymam kciuki od początku jak tylko usłyszałam że trapią cię jakieś problemy. Oby jak najszybciej pomyślnie dla ciebie wszystko sięskończyło.
wpadłam na minusię do pracy i pierwsza myśl !!!! podziękować wszytkim tym, którzy za mnie trzymają kciuki i wsperają mnie duchowo w moich naprawdę ciężkich dniach
aniołki moje do zobaczenia
nie wiem kiedy ten koszmar się skończy , ale póki co
----miliony ściskaczy i całusków bez końca wszystkim osobom W Ż którzy darzą mnie swoją serdecznością, pomagają trzymają kciuki
kochani moi
wiem -- WŻ to wielka rodzina mogę polegać na osobach których nie znam -- a znam!!!!! jakie to piękne wzruszające dobre i szlachetne
Nie będę cukrzyc
poprostu KOCHANI DZIĘKUJĘ i o dalsze wparcie proszę
wdzięczna aż do bólu kama
Droga Kamusiu.Mimo,że mało się udzielam na WŻ to trzymam za ciebie kciuki bardzo mocno i wierzę ,że będzie dobrze.Musi być dobrze
.Pozdrawiam bardzo ciepło.Agapis.
Kama ja tez trzymam kciuki! Trzeba wierzyć,że będzie lepiej...Pozdrawiam dorota40
wiesz ,że trzymam i nie tylko:),calusy i usciski
na mnie też możesz liczyć . Trzymam kciuki od początku jak tylko usłyszałam że trapią cię jakieś problemy. Oby jak najszybciej pomyślnie dla ciebie wszystko sięskończyło.
Ty wiesz, że jesteśmy z Tobą... Ściskam ciepło.
kamusku - bez slow sie rozumie co i jak.
3maj sie i wracaj szybko. Na dobre wracaj.
trzymamy kciuki za Ciebie i bliskich kochana Kamusiu..
cmoki od Kropki