Dostałam kilka dni temu maila od przyjaciółki. Na ogół nie bawię się w łańcuszki, ale ten był wyjątkowy miły. I postanowiłam się z z wami nim podzielić. Może komuś jeszcze przytrafi się małe szczęście:)
Pozdrawiam
Anioł Strόż Działa tylko w tym dniu, w ktorym otrzymasz ten e-mail. Byc może jest nic niewarty, ale niewiarygodnie precyzyjny odnośnie czasu spełnienia My wierzymy, że coś się wydarzy. Anioły istnieją. lecz czasami nie mają skrzydeł, a my nazywamy je przjaciόłmi Tobie i twoim przyjaciołom przdarzy się coś pięnego, dziś o 18:33, ktoś zadzwoni i powie, coś, na co już długo czekasz. schon Proszę, nie przerywaj tego łańcuszka i prześlij go przynajmniej 7 osobom
Nie wierzę w łańcuszki...ale temu nie mozna odmówić jednego-jest słodziutki;))) i przynajmniej nie ma groźby na końcu-że jeśli tego nie zrobisz-to...etc
ja również nie jestem zwolenniczką łańcuszków i w nie nie wierzę ale ten mnie ujął. Jest poprostu słodki. I to co zauważyłaś, nie ma w nim groźby że coś strasznego się stanie jak go nie wyślesz.
"Proszę, nie przerywaj tego łańcuszka i prześlij go przynajmniej 7 osobom"
zazwyczaj klika się "prześlij dalej", tak ghmm, siedmiu osobom i przynajmniej siedmiu... zatem z książki adresowej wybieram te osoby (no dodaję jeszcze parę, bo przecież przynajmniej, nie?) i wysyłam...
i tak sobie krąża adresy w sieci...
a później się dziwimy, że przychodzą nam różne dziwne maile, żeby powiedzieć na ten przykład, od dziwnych osób. A Przecież nie dawałem/am nikomu takiemu mojego maila..., prawda?
Dostałam kilka dni temu maila od przyjaciółki. Na ogół nie bawię się w łańcuszki, ale ten był wyjątkowy miły. I postanowiłam się z z wami nim podzielić. Może komuś jeszcze przytrafi się małe szczęście:)
Pozdrawiam
Anioł Strόż
Działa tylko w tym dniu, w ktorym otrzymasz ten e-mail.
Byc może jest nic niewarty, ale niewiarygodnie precyzyjny odnośnie czasu spełnienia
My wierzymy, że coś się wydarzy. Anioły istnieją. lecz czasami nie mają skrzydeł, a my nazywamy je przjaciόłmi
Tobie i twoim przyjaciołom przdarzy się coś pięnego, dziś o 18:33, ktoś zadzwoni i powie, coś, na co już długo czekasz. schon
Proszę, nie przerywaj tego łańcuszka i prześlij go przynajmniej 7 osobom
Nie wierzę w łańcuszki...ale temu nie mozna odmówić jednego-jest słodziutki;)))
i przynajmniej nie ma groźby na końcu-że jeśli tego nie zrobisz-to...etc
Dzięki Wróbelku dankarz
ja również nie jestem zwolenniczką łańcuszków i w nie nie wierzę ale ten mnie ujął. Jest poprostu słodki. I to co zauważyłaś, nie ma w nim groźby że coś strasznego się stanie jak go nie wyślesz.
zawsze znajdzie się drobny szczególik :), bo:

"Proszę, nie przerywaj tego łańcuszka i prześlij go przynajmniej 7 osobom"
zazwyczaj klika się "prześlij dalej", tak ghmm, siedmiu osobom i przynajmniej siedmiu... zatem z książki adresowej wybieram te osoby (no dodaję jeszcze parę, bo przecież przynajmniej, nie?) i wysyłam...
i tak sobie krąża adresy w sieci...
a później się dziwimy, że przychodzą nam różne dziwne maile, żeby powiedzieć na ten przykład, od dziwnych osób. A Przecież nie dawałem/am nikomu takiemu mojego maila..., prawda?
pozdrawiam,
shiludek
/. .\
--o00- \ -00o--
shoffix
* * * * * * * *
no niestety wiem że tak jest. Dlatego przeważnie tego nie robię, ale ten mnie wyjątkowo ujął:)
No i masz rację.
Sama uzyskałam kilka adresów - znajomych moich znajomych.
Własnie z łańcuszków.
Ja nie wysyłam. Właśnie dzisiaj dostałam rozpaczliwy list. Jakieś błaganie o pomoc.
Nie wierzę, żeby taki łańcuszek mógł w czymś pomóc.
jasia
A ja na prawdę wierzę w anioły...

A ten jest prześliczny...
i ja też ... i znam jednego
Jest juz 18.50 i nikt domnie niezadzwonil i jak tu wierzyc w anioly?