Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Może już wystarczy...

• Autor: Sweetya Data: 2006-01-24 13:21:16

Ale tu superrr!!!Ostatnio nic tylko same kłótnie-ludzie bo w końcu zaczniemy omijać cudze nawet super przepisy-tylko dlatego,że nie lubimy ich autora...
    Wymiana zdań-fajnie,ale bez wzajemnego ubliżania sobie czy pogardy...Co się dzieje-obrazić się za ,,śmieszne znaczenie imion'',,,horoskop na wesoło''czy też może zwykły horoskop,albo po prostu za odmienne zdanie-robi mi się niedobrze-czy to jest powód?Czy może niektórzy są już tak zgorzkniali i zgryźliwi,że nie potrafią śmiać się (a może wygodniej śmiać się z kogoś niż z siebie)Tak się składa,że pewna młoda osóbka którą tu też niegdyś zakrzyczano-miała rację-są grupki osób popierających się do tego stopnia-że nawet jeśli to będzie bardzo głupie i tak będą sobie nawzajem adwokatami.Czasem doprawdy milsze proste żarty,niż te z rzekomo lepiej wykształconych wyższych sfer-do których nigdy nie chcę należeć...
    Ludzie-(i mówię tu tylko do ludzi,nie tych którzy uważają się za nad....)-Irenko,Lajanie i inni z którymi idzie się dogadać-nie kłóćmy się więcej i śmiejmy się z swoich żartów w swoim gronie-bo i tak ,,lepsi''nas nie zrozumieją...

• Autor: smakosia Data: 2006-01-24 13:24:18

• Autor: ekkore Data: 2006-01-24 13:27:24

A o co poszło? Bo jakoś nie mogę odnależć wątku kłótni.

Mam świadomosć, że moze komuś się narażę - ale czy nie zachowujemy się jak dzieci. Jak wszyscy chwalą jest super, jak się znajdzie głos sprzeciwu od razu naburmuszamy i zabieramy zabawki.
    Moze jednak warto wziać ciut na wstrzymania. Dać poprawkę na to, że wypowiedzi są krótkie, nie zawsze nasze intencję są takie jak odbierze druga osoba. moze nie warto od razu wynosić się z całym dobrodziejstwem inwentarza. Moze warto dyskutować i bronić swoich racji, nawet gdy wszyscy są przeciwko.

• Autor: Cewa2 Data: 2006-01-24 13:41:59

Ale o co chodzi ??

• Autor: Sweetya Data: 2006-01-24 13:51:28

Aniu nie zamierzam się awanturować-hihihi-co więcej -nikt nie jest w stanie mnie zdenerwować-nawet jeśli czytam skierowane do mnie docinki wywołują one u mnie tylko uśmiech politowania.
    Cewo-chodzi o szerzący się brak poczucia humoru i tolerancjii...
    pozdrawiam

• Autor: Cewa2 Data: 2006-01-24 13:59:29

Wszędzie są równi i równiejsi. Ot, co.

• Autor: Sweetya Data: 2006-01-24 15:52:32

-a nie mówiłam???Anginku-ty miałaś super określenie na to-ale nie użyję go bo znów się burza zacznie....

• Autor: Sylwik Data: 2006-01-24 14:43:23

Tak, tak starczy już. W końcu wchodzimy na te stronę aby miło spędzić czas, pogadać z życzliwymi osóbkami, dowiedziec sie czegoś nowego, podzielić radościami a nawet smutkami tumi małymi i większymi. I niech tak zostanie

Przejdź do pełnej wersji serwisu