Użytkownik Wróbelek napisał w wiadomości: > a oto kilka moich szkiców które mi się uchowały. Zazwyczaj je rozdaję lub > robie na specjalne życzenie danej osoby i mało mam ich w domu: > > > > portrety: A to są rysuneczki, przygotowane > specjalnie na zaproszenia ślubne: > niestety nie wszystkie są dobrze widoczne, ale cóz poradzić.POzdrawiam > wszystkich serdecznie
heja dopiero odkrywam tą stronę, stąd pusta wiadomosc poprzednia. takie mam pytanie - czy Ty tworzysz wszystko z pamięci, czy też wzorujesz się na modelach? fantastyczna sprawa tak przy okazji. moc uścisków, Dorota P., Leeds
Stokrotko to ty, aleś mi miłą niespodziankę sprawiła:) A odpowiadając na Twoje pytanie to muszę się patrzeć na to co rysuję, tak więc cześć z tego to ze zdjęć a cześć to moje kompozyzje.
Jestem pod wrażeniem. A ten domek bardzo podobny do mojej chatki działkowej, z tym, że u mnie dach dwustopniowy tzn.nie jeden z góry do dołu, tylko jakby z jednej części /w połowie/ wychodził drugi. Eeee, nie wiem jak to wytłumaczyć.
a oto kilka moich szkiców które mi się uchowały. Zazwyczaj je rozdaję lub robie na specjalne życzenie danej osoby i mało mam ich w domu:
portrety:
A to są rysuneczki, przygotowane specjalnie na zaproszenia ślubne:
niestety nie wszystkie są dobrze widoczne, ale cóz poradzić.
POzdrawiam wszystkich serdecznie
eeeeech Wróbelku...marnujesz się po prostu...prześliczne!!!
Użytkownik Wróbelek napisał w wiadomości:
> a oto kilka moich szkiców które mi się uchowały. Zazwyczaj je rozdaję lub
> robie na specjalne życzenie danej osoby i mało mam ich w domu:
>
>
>
> portrety: A to są rysuneczki, przygotowane
> specjalnie na zaproszenia ślubne:
> niestety nie wszystkie są dobrze widoczne, ale cóz poradzić.POzdrawiam
> wszystkich serdecznie
heja
dopiero odkrywam tą stronę, stąd pusta wiadomosc poprzednia.
takie mam pytanie -
czy Ty tworzysz wszystko z pamięci, czy też wzorujesz się na modelach?
fantastyczna sprawa tak przy okazji. moc uścisków,
Dorota P., Leeds
Stokrotko to ty, aleś mi miłą niespodziankę sprawiła:)
A odpowiadając na Twoje pytanie to muszę się patrzeć na to co rysuję, tak więc cześć z tego to ze zdjęć a cześć to moje kompozyzje.
Pozdrawiam Cię cieplutko
ANia
Piękne
Jestem pod wrażeniem. A ten domek bardzo podobny do mojej chatki działkowej, z tym, że u mnie dach dwustopniowy tzn.nie jeden z góry do dołu, tylko jakby z jednej części /w połowie/ wychodził drugi. Eeee, nie wiem jak to wytłumaczyć.
Prześliczne! Masz talent.
Dziewczynka z wiewiórką jest wzruszająca. Rysuj dalej. Maluj . Pozdrawiam.
coś pięknego wróbelku - tyle talentów na jednym forum - zachwycona irenka