Bija naszych!!!!!!!!...............potrzebna pomoc dla Amelki Nagler w wyborach na miss i mistera
Ps. glosuj tutaj: http://wybory.choszczno.biz/ - glosowac mozna co 5 godz./sprawdzone/, gdy klikniemy "glosuj", powinnismy ponownie wrocic do zdjecia Amelki, wpisac "tekst-haslo" i ponownie zaglosowac, wowczas nasz glos zostanie zaliczony.
Bija naszych!!!!!!!!...............potrzebna pomoc dla Amelki Nagler w wyborach na miss i mistera
Ps. glosuj tutaj: http://wybory.choszczno.biz/ - glosowac mozna co 5 godz./sprawdzone/, gdy klikniemy "glosuj", powinnismy ponownie wrocic do zdjecia Amelki, wpisac "tekst-haslo" i ponownie zaglosowac, wowczas nasz glos zostanie zaliczony.
Zrobione
Bahus
Głosuję już od ładnych paru dni. I dzisiaj oczywiście też.:)
Nie bywam na czatach, a nikt mi nie powiedział :(
Bahus
Bahus ale na forum na galeri jest napisane pozdrawiam
.
Qrcze nie zauważyłem :(
Bahus
głosuję co dziennie od samego początku i trzymam kciuki za Amelkę:)
no, zagłosowałam,tak trzymać.
Też zagłosowałam!
to juz moj trzeci głos na te ślicznotkę i w takim razie nie ostatni
masz mój głos
55o i walczę dalej
NOM oddałam kolejny głosik na tę ślicznotkę jak sie da co 5 godzin to jeszcze będę głosować . Pozdrawiam i życzę wygranej messua27
no przecież nikt nie ma do niej szans
578, 579, 580 - glosowano "rodzinnie".....................hihihiiiii......../zachecam innych do glosowania, instrukcja na poczatku watku/.
Głosuję każdego dnia, ale dziś mnie zatkało... Karolina przebiła naszą Amelkę. LUDZIE RATUJCIE SYTUACJĘ! Pozdrawiam :-)
nastawilam budzik za 5godz.powtórka
Oddałam głos na Amelkę.
A u mnie po 5 godzinach ta metoda niezadziałała :-(
LUDZIE AMELKA PRZEGRYWA I TO BARDZO jej (mój ) głos to 592, a inni maja 600 i 605!!!! głosujcie -żwawo!
593 - następni proszę
Moj to 600,ale wiecie co zrobilam wstecznelam i wtedy odjelo moj glos musialam powtorzyc
amelka przegrywa 10 glósami - do boju!!!
mój głos 610 brawo nie dajmy się pozdrawiam kama
Głosuję codziennie, tyle razy ile tylko się da. Do boju!
Głosuje !!!