Wydaje mi się , że "na wesoło" szybko przemieni się w "na ostro", wielokrotnie można to było zauważyć. Nie wszyscy mają to samo poczucie humoru. Uważam, że taki dział byłby zarzewiem faktycznych kłótni i swar. A tego na naszym forum chciałbym uniknąć. Ostateczne zdanie należy jednak do Pampasa. Bahus
To może zróbmy tak: do tego działu nie będzie można dodawać nowych wątków. Moderator, który zauważy, że dyskusja zmierza w kierunku kłótni, przenosi tam wątek.
Uważam, że taki dział jest nie na miejscu. Zbyt odbiega tematycznie od treści tego portalu. Jak ktoś ma ochote sobie pobluzgać to niech szuka innego miejsca. A na chamstwo mam inne lekarstwo: banowanie.
Moja propozycja działu była pisana z przymrużeniem oka, chciałam jedynie rozładować jakoś napiętą atmosferę. Oczywiście, nie jest to miejsce na kłotnie czy obelgi. Pozdrawiam serdecznie. K.
A co za różnica czy kłócimy się w dziale pyskówki, czy w rozmowy wolne i frywolne? I tak generalnie wszelkie konflikty zaczynają się wtedy, gdy jedna osoba coś napisze a dziesięć innych się dopisze. Już o wiele lepsza byłaby wiadomosć prywatna - bo czasami chcemy coś od konkretnej osoby, a nie ma możliwości skontaktowania się z nią.
Pampasie, proponuję stworzyć nowy dział na Forum:
Kłótnie i pyskówki czyli WŻ na wesoło
Jestem pewna, że się przyda, po co zaśmiecać "Rozmowy .."?
Dobre, popieram, WŻ na wesoło pozdrawiam dankarz
i prosze,nie zapominać o bokserskich rękawicach ,hi hi hi...
niezły pomysł hahahahaahah - wprawdzie bardziej lubię się pośmiać , ale na takim też ( co kłótnie ) też można się nieźle pośmiać -
Oj taaaak-ale fajno będzie-hihihi
No i kto nie będzie chciał uczestniczyć poprostu będzie go omijał!
też jestem za , w końcu gdzieś się ludzie muszą wygadać, a po co mają cierpieć domownicy, lub inni , których te kłótnie nie interesują.
Popieram, będzie co poczytać i posmiać się.
jasia
Wydaje mi się , że "na wesoło" szybko przemieni się w "na ostro", wielokrotnie można to było zauważyć. Nie wszyscy mają to samo poczucie humoru. Uważam, że taki dział byłby zarzewiem faktycznych kłótni i swar. A tego na naszym forum chciałbym uniknąć. Ostateczne zdanie należy jednak do Pampasa.
Bahus
To może zróbmy tak: do tego działu nie będzie można dodawać nowych wątków. Moderator, który zauważy, że dyskusja zmierza w kierunku kłótni, przenosi tam wątek.
Uważam, że taki dział jest nie na miejscu. Zbyt odbiega tematycznie od treści tego portalu. Jak ktoś ma ochote sobie pobluzgać to niech szuka innego miejsca.
A na chamstwo mam inne lekarstwo: banowanie.
Moja propozycja działu była pisana z przymrużeniem oka, chciałam jedynie rozładować jakoś napiętą atmosferę. Oczywiście, nie jest to miejsce na kłotnie czy obelgi. Pozdrawiam serdecznie.
K.
A co za różnica czy kłócimy się w dziale pyskówki, czy w rozmowy wolne i frywolne?
I tak generalnie wszelkie konflikty zaczynają się wtedy, gdy jedna osoba coś napisze a dziesięć innych się dopisze. Już o wiele lepsza byłaby wiadomosć prywatna - bo czasami chcemy coś od konkretnej osoby, a nie ma możliwości skontaktowania się z nią.
taaaak - tez postuluje za WIADOMOSCIAMI PRYWATNYMI
Papmasku- jest szansa ??????????