Jest mi smutno bo naszą wużetową dziewczynkę prześcignęła inna dziewczynka.Pomyślałam sobie,że jakby zagłosowali wszyscy,którzy są teraz na WZ, to Amelka Nagler miała by szansę.Jako wużetowa ciotka proszę o wsparcie, a tu link : http://www.wybory.choszczno.biz/ Wystarczy tylko nacisnąc na zdjęcie i wpisac hasło.Dziękuję.
Dorotko-przed chwilą właśnie głosowałam-jak tylko bedę mogła znowu-też zagłosuję.Widocznie tamci wpadli na taki sam pomysł jak my-i werbują znajomych do głosowania.Ale nas jest więcej-jak się wszyscy postarają-napewno się uda!!!
A da się nawet kilka razy , bo można głosować średnio co 5 godzin.Ja tę stronkę zapisałam sobie w zakładkach,albo ulubionych i głosuję ile mogę , pozdrawiam.
hahaaha pierwsze co robię jak się obudzę to wlączam komputer i głosuję i tak 3 czasem 4 razy , moje dzieci też głosują - bo przecież nasza Amelka musi wygrać , przecież jest najładniejsza - ciocia irenka
Irenka - u mnie nie dziala po wylaczeniu komputera, ale moze jest prawda, ze jak sie cofnie strone, to glos odejmuja i masz mozliwosc dalszego glosowania, i my sie cieszymy, ze tyle razy zaglosowalismy, a okaze sie, ze nie zaliczono nam zadnego glosu. Sprawdze to dopiero za jakies 3 godziny, a dla "bezpieczenstw" to zamykajmy stronke jak zaglosujemy. Pozdrawiam.
Kat , jesteś troche niesprawiedliwa. Moze też po prostu zamieścili link na popularnej stronie. Właśnie oddałam głos przy 665 i jak tylko zliczyło , było 668. Jak sądzę ,naraz głosowały 3 osoby i jestem przekonana , ze mała szansa, aby któraś z nich znała Melę osobiscie... Poza tym wśród chłopców też ruszył ostry wyścig. Pozdrawiam
Jest mi smutno bo naszą wużetową dziewczynkę prześcignęła inna dziewczynka.Pomyślałam sobie,że jakby zagłosowali wszyscy,którzy są teraz na WZ, to Amelka Nagler miała by szansę.Jako wużetowa ciotka proszę o wsparcie, a tu link : http://www.wybory.choszczno.biz/
Wystarczy tylko nacisnąc na zdjęcie i wpisac hasło.Dziękuję.
Dorotko-przed chwilą właśnie głosowałam-jak tylko bedę mogła znowu-też zagłosuję.Widocznie tamci wpadli na taki sam pomysł jak my-i werbują znajomych do głosowania.Ale nas jest więcej-jak się wszyscy postarają-napewno się uda!!!
Bardzo bym chciała bo te głosy u tamtej dziewczynki "jakoś" dziwnie szybko rosną.
Jestem 678 i będę głosować dalej.Pozdrawiam
2944
To jest prośba do całej naszej "Rodzinki" GŁOSUJCIE NA AMELKĘ - ja głosuję tyle razy ile to możliwe! Do boju!!!
Ja też! Ja też! Dodam, że nie z solidarności, a z przekonania :-)
A da się nawet kilka razy , bo można głosować średnio co 5 godzin.Ja tę stronkę zapisałam sobie w zakładkach,albo ulubionych i głosuję ile mogę , pozdrawiam.
hahaaha pierwsze co robię jak się obudzę to wlączam komputer i głosuję i tak 3 czasem 4 razy , moje dzieci też głosują - bo przecież nasza Amelka musi wygrać , przecież jest najładniejsza - ciocia irenka
już lece...... bylam 643
Irenka - u mnie nie dziala po wylaczeniu komputera, ale moze jest prawda, ze jak sie cofnie strone, to glos odejmuja i masz mozliwosc dalszego glosowania, i my sie cieszymy, ze tyle razy zaglosowalismy, a okaze sie, ze nie zaliczono nam zadnego glosu. Sprawdze to dopiero za jakies 3 godziny, a dla "bezpieczenstw" to zamykajmy stronke jak zaglosujemy. Pozdrawiam.
Inko, prześliczny jest ten kotek, ciekawa jestem skąd bierzesz takie ładne obrazki? A na Amelkę właśnie zagłosowałam.
Już zagłosowałam
Jestem 653, przed chwilą głosowałam.
W poprzednim watku, ktos wspomnial, ze jezeli cofniemy strone /back/ automatycznie odejmuje nasz glos, wiec po zaliczeniu glosu, zamykajmy stronke, moze bedzie bezpieczniej...........hihihiiii
Kat , jesteś troche niesprawiedliwa. Moze też po prostu zamieścili link na popularnej stronie.
Właśnie oddałam głos przy 665 i jak tylko zliczyło , było 668. Jak sądzę ,naraz głosowały 3 osoby i jestem przekonana , ze mała szansa, aby któraś z nich znała Melę osobiscie... Poza tym wśród chłopców też ruszył ostry wyścig.
Pozdrawiam
Kat 25 , teraz rozumiem , Ciotka!!!
Pozdrawiam
ja tez juz glosowalam i bede dalej, sliczna niunia
NO już mi sieudało trzeci głosik dzisiaj od nadrańca oddać...będę dalej głosować. Pozdrawiam Edyta - messua27
dalej przegrywa- qrde
juz nie :D
hej, do roboty, 689 do 690, na niekorzyść Amelki, wchdźcie i głosujcie
694-dwoma punktami wygrywa! już drugi raz dzisiaj. Pozdro!
695.dziaiaj głosuje po raz trzeci.
Ja też już trzeci raz głosuję a może jeszcze dzisiaj uda mi się zagłosować.
Mela 700
tylko czekam na odblokowanie i też dziś 3 raz zagłosuję < pozdrawiam wytrwałych inka21
Ja też zaglosowalam na takie Śliczne bobo trzeba głosować. Pa!