LAJANIE Żyj tak, aby każdy kolejny dzień Był niesamowity i wyjatkowy. Wypełniał każdą chwilę tak, Abyś potem wspominał ją z radością. Czerp energię ze słońca, Kapiącego deszczu i usmiechów innych. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namietności. Żyj najpiękniej jak umiesz. Żyj po swojemu. życzy ABA
"Otwierając się na innych, wzbogacamy siebie. To banał, ale jeżeli mamy klapki na oczach, może ominąć nas prawdziwa przygoda, jaką jest drugi człowiek"
wszystkiego najlepszego Lajanie w dniu Twojego Swięta życzy ci inka21
Drogi Lajanie z z okazji urodzin dużo dużo zdrówka, uśmiechu na codzień, samych pogodnych dni w Twoim życiu i obyś nigdy nie zapomniał o WŻetowiczach, życzy twoja fanka dankarz Ps: Taki to pożyje dzisiaj urodzinki jutro imieninki.....................
Drogi Lajanie! W Dniu Twego Święta życzę Ci marzeń - by wszystkie się spełniały, przyjaciół - by zawsze pamietali, życia - by było bardzo kolorowe , miłości - by trwała wiecznie, szczęścia - by Cię nigdy nie opuszczało, okularów - by były różowe, wakacji - by mogły trwać wiecznie !!!!!
Długo czekałem owej godziny, Aż wreszcie nadeszły Twoje urodziny. Więc chcę przed Tobą serce otworzyć, I najlepsze życzenia Ci złożyć. Żyj długo w szczęściu i radości, Nigdy nie zaznaj przykrości. I tylko samych pogodnych dni, Na urodziny Jadzia życzy Ci.
Długo czekałam owej godziny, Aż wreszcie nadeszły Twoje urodziny. Więc chcę przed Tobą serce otworzyć, I najlepsze życzenia Ci złożyć. Żyj długo w szczęściu i radości, Nigdy nie zaznaj przykrości. I tylko samych pogodnych dni, Na urodziny... życzy Ci... dorota 40
Dziś z okazji Twego ŚWIĘTA jak zawsze o Tobie pamiętam ! Bięgne z kwiatami złożyć zyczenia, przyjmij Je Asiek - zycze spelnienia !!! Byś radośnie ten dzień spędzał i zawsze czas dla mnie znalazł !!!
I ja się dołączam do życzeń. Bądź zawsze tak uśmiechnięty jak do tej pory i przynoś ludzikom (nam!) dużo radości swoimi wierszykami. Wszystkiego dobrego dla Ciebie!
Z serca płyną te życzenia: W datę Twego urodzenia Zdrowia, szczęścia, pomyślności, Sto lat życia, moc radości! Zdrowie wiecznie niech Ci służy, Uśmiech stale miej na twarzy, Niech się spełni, o czym zamarzysz! Niech Ci towarzyszy zgoda Wieczna, tak jak Twa uroda. Dni w radości niech Ci płyną, Z serca życzy Ci...aryt
...którą przeżywasz, gdy... odbierasz nieuszkodzony bagaż na lotnisku; ...zdejmujesz eleganckie buty; ...samochód zapala za pierwszym razem, kiedy kupujący chce go sprawdzić;
...znajdujesz wreszcie idealny prezent; ...dostajesz list od osoby, której adres zgubiłeś; ...odkrywasz, że jednak nie wyrzuciłeś listu od przyjaciela razem z opakowaniem prezentu;
...na środku oceanu wstaje dzień; ...daleko na morzu poczujesz zapach lądu; ...dotykasz wysuszonej słońcem pościeli;
...czyjaś twarz się rozjaśnia na Twój widok; ...wiesz, że ktoś Cię potrzebuje; ...dostrzegasz ukochaną osobę na końcu peronu; ...ta właściwa osoba przekonuje się, kim naprawdę jesteś - i kocha Cię za to;
...jesz pistacje; ...podziwiasz Renoire'a; ...spacerujesz w deszczu; ...dwupłatowce wykonują akrobacje w letni dzień;
...stado gęsi, krzycząc, przelatuje nisko nad Twoją głową; ...dostrzegasz swego zaginionego kota przechadzającego się ścieżką;
...ryczy osioł; ...świnie chrząkają.
Gdyby to było możliwe, oszczędziłabym Ci tych wszystkich smutnych chwil, kiedy Szczęście odwraca się do Ciebie plecami.
Nie życzę Ci...
...upieczenia ciasta, które - pulchne, rumiane i wyrośnięte po wyjęciu z piekarnika - zmienia się na Twoich oczach w zakalec; ..spotkania rzadkiego ptaka na odległym drzewie, który przez lornetkę okazuje się być kawałkiem obszarpanej szmaty; ...odebrania długo oczekiwanego telefonu, który okazuje się być pomyłką; ...otrzymania przesyłki z informacją, że wygrałeś miesiąc na Karaibach, co okazuje się tylko reklamową sztuczką; ...ujrzenia twarzy, która rozjaśnia się na Twój widok, lecz mija Cię i wita się z kimś idącym za Tobą; ...błysku monety w przydrożnym rowie, która okazuje się być tylko kapslem; ...znalezienia na wyprzedaży modnego swetra, który ma purpurową plamę na plecach; ...idealnych butów o pół numeru za małych; ...posiania nasion, z których bujnie wyrastają... chwasty; ...dostania elegancko zapakowanych perfum o zapachu niemytego psa; ...kupienia bukietu żonkili, które więdną w pąku; ...czekania do północy na program telewizyjny tylko po to, aby się przekonać, że już go widziałeś; ...odebrania wywołanego filmu z wycieczki, na którym wyszło tylko jedno zdjęcie; ...otrzymania paczki, która przyszła na Twój adres przez pomyłkę; ...przeżywania odwzajemnionej miłości, która się okazuje taką nie być.
Ech! Lajanie tyle wierszy dziś wszyscy Ci ślą. Myślę, że serce już Ci się raduje, kiedy widzisz ilu sympatycznych ludzi o Tobie pamięta. Ja też dołączam do tego grona i robię to z ogromna przyjemnością. Powiem tak - nie zmieniaj się, twórczo rozwijaj się, ciesz się życiem ile wlezie, zdrowia niech Ci życie nie szczędzi a marzenia ... niech nigdy się nie kończą, bo one nawet jeśli się nie spełniają, to niosą radość i nadzieję. Miłego świętowania życzę całej Twojej rodzince. Emila.
Kilka godzin mnie nie było, a już mi się za Wami stęskniło. Ponieważ święto dzisiaj miałem, przyjmowałem gości i tu nie zaglądałem. Choć mnie kusiło włączyć te strony, nie miałem czasu,słuchałem żony. Nareszcie chwilę spokoju znalazłem, otworzyłem stronę i tutaj wlazłem. Rety! Serce radością mi zabiło, tyle kochanych osób życzenia złożyło. Dziękuję serdecznie, że pamiętacie, że na Lajana się nie gniewacie. Z łezką w oku czytam te strony, czuję jak jestem bardzo wzruszony. Dziękuję za życzenia wszystkim serdecznie, ja Was kocham i w wierszach uwiecznię.
Kochany Lajanku!!Dałeś się poznać jako człowiek o " wielgachnym sercu" !!! W dniu Twych urodzin pragnę Ci życzyć aby służyło Ci ono jak najdłużej.Nie zmieniaj się!!Baw nas dalej wierszykami a w nich niebywalym humorkiem.Zyczę Ci spełnienia najskrytszych marzeń,nieustającego optymizmu,miłości najbliższych Ci sercu osób oraz stalego powiększania się grona przjacół na WZ.
LAJANIE
życzy ABA
Żyj tak, aby każdy kolejny dzień
Był niesamowity i wyjatkowy.
Wypełniał każdą chwilę tak,
Abyś potem wspominał ją z radością.
Czerp energię ze słońca,
Kapiącego deszczu i usmiechów innych.
Szukaj w sobie siły, entuzjazmu
i namietności.
Żyj najpiękniej jak umiesz.
Żyj po swojemu.
"Otwierając się na innych, wzbogacamy siebie.
wszystkiego najlepszego Lajanie w dniu Twojego Swięta życzy ci inka21
To banał, ale jeżeli mamy klapki na oczach,
może ominąć nas prawdziwa przygoda, jaką jest drugi człowiek"
Drogi Lajanie z z okazji urodzin dużo dużo zdrówka, uśmiechu na codzień, samych pogodnych dni w Twoim życiu i obyś nigdy nie zapomniał o WŻetowiczach, życzy twoja fanka
dankarz Ps: Taki to pożyje dzisiaj urodzinki jutro imieninki.....................
a ja podpisuję się pod Wszystkimi przedmówcami i tymi co się za mną wpiszą tez.........
Drogi Lajanie!

W Dniu Twego Święta życzę Ci
marzeń - by wszystkie się spełniały,
przyjaciół - by zawsze pamietali,
życia - by było bardzo kolorowe ,
miłości - by trwała wiecznie,
szczęścia - by Cię nigdy nie opuszczało,
okularów - by były różowe,
wakacji - by mogły trwać wiecznie !!!!!
100 Lat !!! życzy almanka
Z okazji urodzin życzę dużo zdrówka,pomyślności i spełnienia marzeń.
Długo czekałem owej godziny,

Aż wreszcie nadeszły Twoje urodziny.
Więc chcę przed Tobą serce otworzyć,
I najlepsze życzenia Ci złożyć.
Żyj długo w szczęściu i radości,
Nigdy nie zaznaj przykrości.
I tylko samych pogodnych dni,
Na urodziny Jadzia życzy Ci.
Długo czekałam owej godziny,
Aż wreszcie nadeszły Twoje urodziny.
Więc chcę przed Tobą serce otworzyć,
I najlepsze życzenia Ci złożyć.
Żyj długo w szczęściu i radości,
Nigdy nie zaznaj przykrości.
I tylko samych pogodnych dni,
Na urodziny... życzy Ci... dorota 40
Dziś z okazji Twego ŚWIĘTA
jak zawsze o Tobie pamiętam !
Bięgne z kwiatami złożyć zyczenia,
przyjmij Je Asiek - zycze spelnienia !!!
Byś radośnie ten dzień spędzał
i zawsze czas dla mnie znalazł !!!
Zdrowia szczescia pomyslnosci
Szczescia w zyciu i milosci
mocy najpiekniejszych wrazen
i spelnienia wszyszkich mazen
zyczy Kamilka
I ja się dołączam do życzeń. Bądź zawsze tak uśmiechnięty jak do tej pory i przynoś ludzikom (nam!) dużo radości swoimi wierszykami. Wszystkiego dobrego dla Ciebie!
Z serca płyną te życzenia:
W datę Twego urodzenia
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
Sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Ci służy,
Uśmiech stale miej na twarzy,
Niech się spełni, o czym zamarzysz!
Niech Ci towarzyszy zgoda
Wieczna, tak jak Twa uroda.
Dni w radości niech Ci płyną,
Z serca życzy Ci...aryt
Snów sadem pachnących ,
myśli lekkich jak motyle,
i uśmiechu w głębi duszy
na przekór pokręconemu światu...
-z całego serca życzy Sweetya
100 lat w dniu Twoich urodzin,zdrowia,radości życia i abyś zawsze robił to co lubisz i co jest radością i wsparciem dla innych.
Życzę Ci...
...którą przeżywasz, gdy...
odbierasz nieuszkodzony bagaż na lotnisku;
...zdejmujesz eleganckie buty;
...samochód zapala za pierwszym razem,
kiedy kupujący chce go sprawdzić;
...znajdujesz wreszcie idealny prezent;
...dostajesz list od osoby, której adres zgubiłeś;
...odkrywasz, że jednak nie wyrzuciłeś
listu od przyjaciela razem z opakowaniem prezentu;
...na środku oceanu wstaje dzień;
...daleko na morzu poczujesz zapach lądu;
...dotykasz wysuszonej słońcem pościeli;
...czyjaś twarz się rozjaśnia na Twój widok;
...wiesz, że ktoś Cię potrzebuje;
...dostrzegasz ukochaną osobę
na końcu peronu;
...ta właściwa osoba przekonuje się,
kim naprawdę jesteś - i kocha Cię za to;
...jesz pistacje;
...podziwiasz Renoire'a;
...spacerujesz w deszczu;
...dwupłatowce wykonują akrobacje
w letni dzień;
...stado gęsi, krzycząc, przelatuje nisko
nad Twoją głową;
...dostrzegasz swego zaginionego kota
przechadzającego się ścieżką;
...ryczy osioł;
...świnie chrząkają.
tych wszystkich smutnych chwil, kiedy Szczęście
odwraca się do Ciebie plecami.
Nie życzę Ci...
...upieczenia ciasta, które - pulchne, rumiane
i wyrośnięte po wyjęciu z piekarnika -
zmienia się na Twoich oczach w zakalec;
..spotkania rzadkiego ptaka na odległym drzewie,
który przez lornetkę okazuje się być
kawałkiem obszarpanej szmaty;
...odebrania długo oczekiwanego telefonu,
który okazuje się być pomyłką;
...otrzymania przesyłki z informacją,
że wygrałeś miesiąc na Karaibach,
co okazuje się tylko reklamową sztuczką;
...ujrzenia twarzy, która rozjaśnia się na Twój widok,
lecz mija Cię i wita się z kimś idącym za Tobą;
...błysku monety w przydrożnym rowie,
która okazuje się być tylko kapslem;
...znalezienia na wyprzedaży modnego swetra,
który ma purpurową plamę na plecach;
...idealnych butów o pół numeru za małych;
...posiania nasion, z których bujnie wyrastają... chwasty;
...dostania elegancko zapakowanych perfum
o zapachu niemytego psa;
...kupienia bukietu żonkili, które więdną w pąku;
...czekania do północy na program telewizyjny
tylko po to, aby się przekonać, że już go widziałeś;
...odebrania wywołanego filmu z wycieczki,
na którym wyszło tylko jedno zdjęcie;
...otrzymania paczki, która przyszła na Twój adres
przez pomyłkę;
...przeżywania odwzajemnionej miłości,
która się okazuje taką nie być.
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin życzy rynia2.
.
Ech! Lajanie tyle wierszy dziś wszyscy Ci ślą. Myślę, że serce już Ci się raduje, kiedy widzisz ilu sympatycznych ludzi o Tobie pamięta. Ja też dołączam do tego grona i robię to z ogromna przyjemnością. Powiem tak - nie zmieniaj się, twórczo rozwijaj się, ciesz się życiem ile wlezie, zdrowia niech Ci życie nie szczędzi a marzenia ... niech nigdy się nie kończą, bo one nawet jeśli się nie spełniają, to niosą radość i nadzieję.
Miłego świętowania życzę całej Twojej rodzince. Emila.
O rany ile gości u ciebie, no to jeszcze raz ..żyj sto lat
jasia
Kilka godzin mnie nie było,
a już mi się za Wami stęskniło.
Ponieważ święto dzisiaj miałem,
przyjmowałem gości i tu nie zaglądałem.
Choć mnie kusiło włączyć te strony,
nie miałem czasu,słuchałem żony.
Nareszcie chwilę spokoju znalazłem,
otworzyłem stronę i tutaj wlazłem.
Rety! Serce radością mi zabiło,
tyle kochanych osób życzenia złożyło.
Dziękuję serdecznie, że pamiętacie,
że na Lajana się nie gniewacie.
Z łezką w oku czytam te strony,
czuję jak jestem bardzo wzruszony.
Dziękuję za życzenia wszystkim serdecznie,
ja Was kocham i w wierszach uwiecznię.
Kochany Lajanku!!Dałeś się poznać jako człowiek o " wielgachnym sercu" !!!

W dniu Twych urodzin pragnę Ci życzyć aby służyło Ci ono jak najdłużej.Nie zmieniaj się!!Baw nas dalej wierszykami a w nich niebywalym humorkiem.Zyczę Ci spełnienia najskrytszych marzeń,nieustającego optymizmu,miłości najbliższych Ci sercu osób oraz stalego powiększania się grona przjacół na WZ.
Z okazji urodzin wszystkiego naj.. naj.. najlepszego.
przesyła Margareta
Lajanie wszystkiego naj naj naj najlepszego
Z okazji Urodzin wszystkiego naj naj naj najlepszego
Z okazji urodzin przyjmij moc życzeń
dużo miłości i radości,dużo zdrówka
i radosnej twórczości,byś dalej
mógł nas uszczęśliwiać
swoimi wierszami.
Pogody ducha, jak najmniej trosk, miłości, zdrówka, wiary w siebie i innych oraz dużo, dużo szczęścia życzy woila.
ja też podpisuje się pod tymi wszystkimi życzeniami
sto lat
cyt.
Spotykam trzy rodzaje ludzi:
tych,którzy mnie potrzebują,
tych, których ja potrzebuję
i przyjaciół, z którymi lubię przebywać.
Ewa Lewandowska
Serdecznie dziękuję za życzenia i pamięć.