50 dag niezbyt kwaśnej kiszonej kapusty, marchewka, 15 dag suszonych śliwek kalifornijskich, jabłko, 10 dag kiełków sojowych, łyżka oleju słonecznikowego, łyżka majonezu, łyżeczka cukru, pieprz Być może jest tu coś podobnego -nie wiem...
Zestawienie dość interesujące. Na pewno wypróbuję.Uwielbiam kiszoną kapustę i wszystko co zniej można zrobić.Jesli masz jeszcze cos ciekawego chetnie wypróbuję.
Witam Ja do surówki z kiszonej kapusty dodaję winne jabłko,cebulę{ kroję w drobną kosteczke }pieprz,marchewke oczywiście startą na tarce i oliwe tyle żeby surówka była szklista,wszystko mieszam jak jest za kwaśna dodaje trochę cukru.Smaczego
50 dag niezbyt kwaśnej kiszonej kapusty, marchewka, 15 dag suszonych śliwek kalifornijskich, jabłko, 10 dag kiełków sojowych, łyżka oleju słonecznikowego, łyżka majonezu, łyżeczka cukru, pieprz
Być może jest tu coś podobnego -nie wiem...
Zestawienie dość interesujące. Na pewno wypróbuję.Uwielbiam kiszoną kapustę i wszystko co zniej można zrobić.Jesli masz jeszcze cos ciekawego chetnie wypróbuję.
Witam Ja do surówki z kiszonej kapusty dodaję winne jabłko,cebulę{ kroję w drobną kosteczke }pieprz,marchewke oczywiście startą na tarce i oliwe tyle żeby surówka była szklista,wszystko mieszam jak jest za kwaśna dodaje trochę cukru.Smaczego
do tej surówki cebulkę tre na drobnych oczkach, suuuper smak