Mariniku zgodnie z obietnicA ci daną wstawiam zdjęcia z pobytu w Tatrzańskiej Łomnicy więc: oto domki w których mieszkalismy u góry po prawej domki szeregowe ,u gory po lewej i na dole zdjęcia pokazuja jak wygląda wnętrze domku( jest jeszczze wc,osobno lazienka i mały przedpokój.Na zdjęciu w dole z lewej strony pokazana jest restauracja w kórej się stołowaliśmy.
Poniżej na zdjęciu górnym prawym widać szczyt Tatrzańskiej Łomnicy,ktory tylko 1 raz podczas całego naszego pobyty zechciał się odkryć w całości.Zdjęcia w górnym lewym i dolnym prawym rogu to słowackie Szczerbskie Pleso - czyli coś w rodzaju naszego MorskiegoOka ( nasze jest zdecydowanie ładniejsze).Fotka w lewym dolnym rogu to także Tatrzańska Łomnica tyle,tylko, że tam trudziliśmy się i gdy dotarliśmy na nogach pod sam szczyt ( na niego wjeźdża się kolejką) natychmiast szczyt się ukrył za tą właśnie mgłą. )
ą to już szlak prowadzący poprzez Słoweński Raj (polecam wam szczególnie gorąco),dziki i niedzisiejszy,piękno natury zapiera tam dech w piersi ,zresztą oceńcie sami
no i ja tchórz nie znoszący wspinania się po drabinie- musialam pokonać drabinę ,której wysokośc "zmieściłam " z zmówieniu modlitwy aż 3 razy "pod Twoją obronę" i........juz bylam u szczytu uffffffffff ...
Piekne to były chwile.... Mam nadzieję,że i Tobie Mariniku i Wam wszystkim spodoba się ta piękna i urokliwa okolica,inka21
Mariniku zgodnie z obietnicA ci daną wstawiam zdjęcia z pobytu w Tatrzańskiej Łomnicy więc:
oto domki w których mieszkalismy
u góry po prawej domki szeregowe ,u gory po lewej i na dole zdjęcia pokazuja jak wygląda wnętrze domku( jest jeszczze wc,osobno lazienka i mały przedpokój.Na zdjęciu w dole z lewej strony pokazana jest restauracja w kórej się stołowaliśmy.
Poniżej na zdjęciu górnym prawym widać szczyt Tatrzańskiej Łomnicy,ktory tylko 1 raz podczas całego naszego pobyty zechciał się odkryć w całości.Zdjęcia w górnym lewym i dolnym prawym rogu to słowackie Szczerbskie Pleso - czyli coś w rodzaju naszego MorskiegoOka ( nasze jest zdecydowanie ładniejsze).Fotka w lewym dolnym rogu to także Tatrzańska Łomnica tyle,tylko, że tam trudziliśmy się i gdy dotarliśmy na nogach pod sam szczyt ( na niego wjeźdża się kolejką) natychmiast szczyt się ukrył za tą właśnie mgłą.
)
ą to już szlak prowadzący poprzez Słoweński Raj (polecam wam szczególnie gorąco),dziki i niedzisiejszy,piękno natury zapiera tam dech w piersi ,zresztą oceńcie sami
no i ja tchórz nie znoszący wspinania się po drabinie- musialam pokonać drabinę ,której wysokośc "zmieściłam " z zmówieniu modlitwy aż 3 razy "pod Twoją obronę" i........juz bylam u szczytu uffffffffff ...
Piekne to były chwile....
Mam nadzieję,że i Tobie Mariniku i Wam wszystkim spodoba się ta piękna i urokliwa okolica,inka21
jak miło popatrzeć na takie piękne widoki - Wy sobie po górach spacerujcie , a mnie dajcie zawsze zdjęcia pooglądać - oglądanie mnie tak nie męczy