Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Wczasy nad morzem.

• Autor: monami9 Data: 2006-01-28 23:43:34

Mam ogromną prośbę do tych co znają jakieś fajne kwatery nad morzem. Szukam i szukam niby są fajne oferty ale czasem jak sie nie sprawdzi to nieźle można się załatwić. Chodzi mi o domek letniskowy dla 6 osób, blisko morza w takich miejscowościach: Krynica Morska albo Przebrno albo Sztutowo, Stegna,Jantar. Chodzi mi o te miejscowości bo muszę mieć dosyć blisko do Gdańska. No i blisko do plaży bo mamy dwójkę małych dzieciaków. Więc może ktoś zna w tych okolicach jakiś fajny domek . Z góry dziękuję . Pozdrawiam

• Autor: Dareczka Data: 2006-01-29 11:35:15

Co roku jeżdżę z trójką dzieciaków nad morze.. Tylko udaję sie w zachodniopomorskie. Do tej pory byłam w Pobierowie, Miedzywodziu i Łazach. Wszędzie warunki były bardzo dobre i okolica również. Trasy spacerowe, plaże niezatłoczone i co najważniejsze..blisko do morza. Gdybyś chciała uzyskać bliższe informacje, daj znać..chętnie odpiszę. Pozdrawiam.

• Autor: kasiak73 Data: 2006-01-29 12:55:24

Ja się w tym roku wybieram do Pobierowa pierwszy raz .Podobno tam jest bardzo ladnie i morze blisko.

• Autor: bietka Data: 2006-02-03 18:54:53

Ja JADĘ TU WWW.idara.pl/farma/index.php Domki są w dużej odległości od siebie.Cena za 4 0s0by 200 zł.Jest naprawdę ok.Plaża w Jantarzejest trochę zaniedbana.Zjeść można w dwóch miejscach przy głównej ulicy-Gdańskiej-vis a vis miejsca mego wypoczynku.

• Autor: klio Data: 2006-01-30 09:13:29

Ubiegłaś mnie ;)
    W sobote wieczorkiem siedzieliśmy ze znajomymi i robiliśmy plany na wczasy. Też chcemy jechać gdzieś nad może czyli 2x3 osoby. Czas najwyższy żeby mój bąbelek zobaczył morze :D
    Przejrzę Wasze oferty ale wolałabym sprawdzone miejsce :)))

klio
    ~(*_*)~

• Autor: Sweetya Data: 2006-01-30 10:20:32

Wiem,że szukasz kwater trochę dalej,ale może komuś się przyda to co napiszę-polecam Międzywodzie-niesamowity klimat,cicho,przemili ludzie.Coś w tym jest,że jak ktoś już raz tam pojedzie,to potem wraca....

• Autor: Lucia55 Data: 2006-01-30 21:42:04

Zgadzam się z Tobą.Do Międzywodzia pojechałam na weekend kilka lat temu odwiedzić syna ,synową i wnuczki i po prostu nie wyobrażam sobie innego miejsca.Coś w tym jest.Już na ten rok zaklepałam u zaprzyjażnionego pana domek.Moje dzieci tez ze swoimi rodzinami tam ciągną.Wspaniała miejscowość !

• Autor: lajan Data: 2006-01-31 07:18:48

Byłem w Międzywodziu w roku ubiegłym, piękna okolica i miejscowość, blisko do Międzyzdroju, do rezerwatu żubrów, do pkt widokowego.Jeśli dostaniesz domek blisko morza to ok. Od głównej ulicy jednak daaaaaaaleko do morza. Ale jak lubisz spacery to polecam. Plaża duża i czysta. Rozrywek nie brakuje.

• Autor: monami9 Data: 2006-01-30 10:31:44

Ja poszukuję miejsca właśnie koło Gdańska i chyba znalazłam w Jantarz. Podobno są tam prześliczne plaże, czekam wlaśnie na odpowiedź od pana w sprawie domku. Nie wiem jaki będzie efekt ale na zdjęciach domki wyglądają super i do morza jest 15 minut na piechotkę. Słyszałam że bardzo ładnie i nawet niedogo jest we Władysławowie, tam początkowo mieliśmy jechać ale za daleko od Gdańska. Polecam strone www.piekneplaze.pl tam są oferty ze zdjęciami. Pozdrawiam. Acha przy tych domkach w Jantarze jest plac zabaw dla dzieci i ogrodzony jest cały teren. Pozdrawiam.

• Autor: Marla Data: 2006-01-30 11:25:44

Władysławowa nie poolecam, zwłaszcza z dziećmi.Jest tam zawsze dziki tłum. Samo Władysławowo nie powala na kolana, chociaż trzeba przyznać, że plaża jest dość ładna, szeroka.

• Autor: klio Data: 2006-01-30 12:01:04

Ja bym chciała takie miejsce gdzie mi plaży nie zamkną ;)

• Autor: margareta Data: 2006-01-30 18:22:52

Polecam Jarosławiec-spokojna miejscowość nad samym morzem. Plaża dobrze utrzymana. Byłam w tamtym roku. Polecam.

• Autor: lajan Data: 2006-01-31 07:26:13

Polecam Ustronie Morskie. Piękna, czysta, zagospodarowana miejscowość. Blisko do Kołobrzegu. Można zwiedzić byłe lotnisko w Bagiczu,blisko do Gąsek,Sarbinowa. Ustronie połączone praktycznie z Sianożętami. Czysto i miło. Ceny przystępne.

• Autor: Marla Data: 2006-01-31 09:58:12

Ustronie to także dobre miejsce dla rodzin z dziećmi, ale uwaga - szeroka i ładna plaża jest tylko z jednej strony-tam gdzie są 2 ośrodki wojskowe. W jednym z nich są fajne domki z łazienką itp. za przystępną cenę i najwżniejsze, że są nad samym morzem. Z domku słychać szum fal!Można sobie tam za grosze pożyczyć leżaki, parawany itp.Są boiska, plac zabaw.

• Autor: Basienkaa0 Data: 2006-01-31 10:56:56

a ja polecam Hel kwatery w Chałupach,pływanie na desce i piękną trasę rowerową ciągnącą się do Władyslawowa w tym roku już pewnie ukończona do samego Helu, jedzie się wzdłuż Zaotki a po drodze ogrmna ilość jeżyn, ja jeżdżę we wrześniu więc jest bardzo spokojnie, w ubiegłym roku przejechaliśmy z mężem 600km na rowerkach /przez 2 tygodnie/
    ale niestey w Chałupach już nie ma plazy nudystów....

• Autor: Maja R. Data: 2006-01-31 20:09:52

Polecam Ustronie Morskie z czystym sumieniem. Co do plaż - są odbudowywane, a te szerokie są najlepsze obok rzeczki, która wpada do morza. Pozdrawiam

• Autor: lajan Data: 2006-01-31 20:58:40

Czerwona rzeczka. Do tego Ustronie buduje basen kąpielowy kryty. Ustronie jest najbogatsza gminą na wybrzeżu.

• Autor: Maja R. Data: 2006-02-01 10:31:16

A nie Mielno?

Przejdź do pełnej wersji serwisu