Pragnę wszystkich poinformować, że począwszy od dnia dzisiejszego bez uprzedzenia będę kasował wszystkie komentarze (pod przepisami użytkowników) nie dotyczące danego przepisu. Wszystkie inne uwagi jak i wymiany poglądów proszę "załatwiać" na forum. Bahus
Faktycznie komentarze to nie jest dobre miejsce na dyskusje . Przy okazji chciałabym jednak przypomnieć , ze i forum niechętnie znosi pewne wymiany pogladów... Czy nie mozna wprowadzić prywatnej wiadomości na WZ? Pozdrawiam
Popieram.To co pod przepisem powinno dotyczyć przepisu - jak się udało, ewentualnie wątpliwosci odnośnie składników, własnych modyfikacji itp. Reszta na forum. Bo tak przepis ma np 30 komentarzy a treściwych zero. I wydaje mi się, że warto by ustanowić coś takiego jak wiadomość prywatna.
Nie sądzę aby to był dobry pomysł z tym odrębnym miejscem na zaciekłe dyskusje. To pociągnie za sobą przykre emocje, które niby przypadkowo, ale gdzieś siłą rzeczy zaczną wpływać na całą stronę. Do prywatnych sporów najlepsze jest gg. Jeśli poszczególne osoby będą skłócone, to zakładam, że wszyscy prędzej, czy później to odczujemy. Może też stać się tak, że z ciekawości, czy z sympatii do kogoś przyłączymy się do takiej ostrej wymiany zdań i "nieszczęście" gotowe. A przecież nie o to nam chodzi, prawda...? Liczę, że moje skromne zdanie nie zostanie źle zrozumiane. Nie mówię bynajmniej o tym aby być nieszczerym, czy wypisywać wyłącznie słodkie słówka, ale chyba musimy się nauczyć rozgraniczać pewne wartości... Co do komentarzy przy przepisach, to oczywiście jestem w 100% ZA, aby dotyczyły one jedynie naszych odczuć smakowych. "Wielkie Żarcie" to wspaniała strona i chyba nie ma potrzeby robić z niej TARGOWISKA :-) Proponuję ( tak cichutko ) aby pojawiła się dodatkowo taka mała rubryczka pt:" przepis pochodzi z ... ( mój własny, z książki, zasłyszany itp.) ", którą będzie można wypełnić przy okazji wpisywania nowego przepisu. Może to przyczyni się do rozładowania w przyszłości niepotrzebnych emocji. A na koniec muszę to wpisać - cieszę się, że Was znalazłam :-)))
Pragnę wszystkich poinformować, że począwszy od dnia dzisiejszego bez uprzedzenia będę kasował wszystkie komentarze (pod przepisami użytkowników) nie dotyczące danego przepisu. Wszystkie inne uwagi jak i wymiany poglądów proszę "załatwiać" na forum.
Bahus
mam małe pytanko jak zamieścic wiadomośc na forum , gdzie jest taka opcja ...pozdrawiam
Spójrz na dół stronicy i kliknij : nowy wątek.
dzieki, już widzę...
Ale jesteś stanowczy, w 100% mężczyzna. tak trzymać. Coraz bardziej intryguje mnie Twoja osoba.Pozdrowionka
haha, no dyć, taki męski się zrobił:PP Ale kobiety to lubią:PP
Faktycznie komentarze to nie jest dobre miejsce na dyskusje .
Przy okazji chciałabym jednak przypomnieć , ze i forum niechętnie znosi pewne wymiany pogladów... Czy nie mozna wprowadzić prywatnej wiadomości na WZ? Pozdrawiam
Bahus, dlaczego jesteś taki apodyktyczny?
jasia
Jasiu, zmusza mnie do tego pełniona funkcja. Ale bardzo Cię lubię...wiesz o tym ?
Bahus
Chyba wiem....
jasia
o to już prywatne komentarze

chamstwo trzeba tepic - silom i godnosciom osobistom !!!!!!!!!!
Popieram.To co pod przepisem powinno dotyczyć przepisu - jak się udało, ewentualnie wątpliwosci odnośnie składników, własnych modyfikacji itp. Reszta na forum. Bo tak przepis ma np 30 komentarzy a treściwych zero.
I wydaje mi się, że warto by ustanowić coś takiego jak wiadomość prywatna.
Nie sądzę aby to był dobry pomysł z tym odrębnym miejscem na zaciekłe dyskusje. To pociągnie za sobą przykre emocje, które niby przypadkowo, ale gdzieś siłą rzeczy zaczną wpływać na całą stronę. Do prywatnych sporów najlepsze jest gg. Jeśli poszczególne osoby będą skłócone, to zakładam, że wszyscy prędzej, czy później to odczujemy. Może też stać się tak, że z ciekawości, czy z sympatii do kogoś przyłączymy się do takiej ostrej wymiany zdań i "nieszczęście" gotowe. A przecież nie o to nam chodzi, prawda...? Liczę, że moje skromne zdanie nie zostanie źle zrozumiane. Nie mówię bynajmniej o tym aby być nieszczerym, czy wypisywać wyłącznie słodkie słówka, ale chyba musimy się nauczyć rozgraniczać pewne wartości... Co do komentarzy przy przepisach, to oczywiście jestem w 100% ZA, aby dotyczyły one jedynie naszych odczuć smakowych. "Wielkie Żarcie" to wspaniała strona i chyba nie ma potrzeby robić z niej TARGOWISKA :-)
Proponuję ( tak cichutko ) aby pojawiła się dodatkowo taka mała rubryczka pt:" przepis pochodzi z ... ( mój własny, z książki, zasłyszany itp.) ", którą będzie można wypełnić przy okazji wpisywania nowego przepisu. Może to przyczyni się do rozładowania w przyszłości niepotrzebnych emocji.
A na koniec muszę to wpisać - cieszę się, że Was znalazłam :-)))
Dokładnie - i to jako obligatoryjne - wiele przepisów pochodzących z książek znamy od znajomych, ktorzy wcale nie mówią skad go wzięli.