Zastanawiałam się czy odpowiedzieć bezpośrednio na Twój wczorajszy temat ale doszłam do wniosku że zasługujesz na oddzielne forum.Twoje wczorajsze słowa zadziałały magicznie-DZIĘKI.JA OD SIERPNIA JESTEM BARDZO PRZYGNĘBIONA.Moja córka i swoim mężem i 1,5 roczną córeczką mieli wypadek samochodowy(prawie w tym samym miejscu co później Otylia Jędrzejczak) na szczęście oni nie mieli na drodze drzewa więc żyją-dostali drugie życie, najbardziej poszkodowana to moja córka(połamany kręgosłup).Kto nie przerzył takiej tragedii to trudno jemu sobie to wyobraźić ja na wiadomość zemdlałam.Nie będę sie na ten temat rospisywać bo nie taki mój cel,przechodzę do rzeczy od tamtej pory codzienne przebudzenie rano wcale nie nastrajało mnie optymistycznie aż tu wczoraj już miałam iść spać ale (Chyba się już uzależniłam od WŻ) myślę zajrzę jeszcze na forum no i przeczytałam Twój post-moje myśli były może ta kobieta ma rację po co budzić się z czarnymi myślami? Magiczne były te Twoje słowa-wstałam dzisjaj rano całkiem z innym nastawienie,jest mi lekko i radośnie-WIELKIE DZIĘKI- no i niech mi ktoś teraz powie że słowa(nawet pisane) nie pomagają- nie uwierzę.W tej swojej tragedii słyszałam wiele słów otuchy, pocieszenia i jakoś do wczoraj nie pomagały mi a te przeczytane zadziałały magicznie.Serdecznie pozdrawiam i czuję się Twoją dłużniczką. Kika2
hallo kika, ciesze sie ze tak dobrze podzialaly te slowa na ciebie. taka tragedia jak opisujesz to jest cos strasznego, ale badz dobrej mysli a napewno sie wszystko dobrze skonczy. o darowanym zyciu to ja tez mogge ksiazke napisac wiec mysle ze spokojnie moge powidziec, ze wiem jak ty sie czujesz, w kazdym badz razie czymam kciuki za twoja corke zeby wszystko dobrze sie skonczylo.
a tak pozaty to napisanie tego postu przyszlo mi do glowy, jak przez tych ostatnich pare dni czytalam to nasze forum, to sie caly czas musialam tylko zastanawiac "ci ludzie nie maja problemow".
ale moze i dobrze bo nie zycze nikomu powaznych problemow ale jak sie je mialo albo i ma to w zupelnie innnym swietle widzisz caly swiat
Zastanawiałam się czy odpowiedzieć bezpośrednio na Twój wczorajszy temat ale doszłam do wniosku że zasługujesz na oddzielne forum.Twoje wczorajsze słowa zadziałały magicznie-DZIĘKI.JA OD SIERPNIA JESTEM BARDZO PRZYGNĘBIONA.Moja córka i swoim mężem i 1,5 roczną córeczką mieli wypadek samochodowy(prawie w tym samym miejscu co później Otylia Jędrzejczak) na szczęście oni nie mieli na drodze drzewa więc żyją-dostali drugie życie, najbardziej poszkodowana to moja córka(połamany kręgosłup).Kto nie przerzył takiej tragedii to trudno jemu sobie to wyobraźić ja na wiadomość zemdlałam.Nie będę sie na ten temat rospisywać bo nie taki mój cel,przechodzę do rzeczy od tamtej pory codzienne przebudzenie rano wcale nie nastrajało mnie optymistycznie aż tu wczoraj już miałam iść spać ale (Chyba się już uzależniłam od WŻ) myślę zajrzę jeszcze na forum no i przeczytałam Twój post-moje myśli były może ta kobieta ma rację po co budzić się z czarnymi myślami? Magiczne były te Twoje słowa-wstałam dzisjaj rano całkiem z innym nastawienie,jest mi lekko i radośnie-WIELKIE DZIĘKI- no i niech mi ktoś teraz powie że słowa(nawet pisane) nie pomagają- nie uwierzę.W tej swojej tragedii słyszałam wiele słów otuchy, pocieszenia i jakoś do wczoraj nie pomagały mi a te przeczytane zadziałały magicznie.Serdecznie pozdrawiam i czuję się Twoją dłużniczką.
Kika2
hallo kika,
ciesze sie ze tak dobrze podzialaly te slowa na ciebie. taka tragedia jak opisujesz to jest cos strasznego, ale badz dobrej mysli a napewno sie wszystko dobrze skonczy.
o darowanym zyciu to ja tez mogge ksiazke napisac wiec mysle ze spokojnie moge powidziec, ze wiem jak ty sie czujesz, w kazdym badz razie czymam kciuki za twoja corke zeby wszystko dobrze sie skonczylo.
a tak pozaty to napisanie tego postu przyszlo mi do glowy, jak przez tych ostatnich pare dni czytalam to nasze forum, to sie caly czas musialam tylko zastanawiac "ci ludzie nie maja problemow".
ale moze i dobrze bo nie zycze nikomu powaznych problemow ale jak sie je mialo albo i ma to w zupelnie innnym swietle widzisz caly swiat
pozdrowienia dla wszystkich
m tomy