Cześć! Wpadłam na chwilkę na sronkę i pomyślałam,że pozdrowię wszystkich WŻ-owców. Czy Wy też nie możecie się doczekać wiosny? Mam wrażenie,że już nadchodzi... Chciałabym z Wami częściej pogadać, ale nie mam ostatnio czasu. Dzisaj jednak zatęskniłam i postanowiłam,że wpadnę tu na chwilkę. Z czym Wam się kojarzy wiosna? Mnie ze śpiewem ptaków i takim pięknym, rześkim zapachem ziemi , wschodzącej trawy i wiosennych kwiatów. No i z uśmiechem, ja się wtedy ciąglę uśmiecham i jest mi bardzo wesoło. A Wy? No to pzdrawiam pozdrawiam, pozdrawiam i pozdrawiam!!!!!!!!!
Znajomy z pracy ostatnio stwierdził że nie lubi wiosny bo topnieje śnieg i wszędzie widać ... psie kupy. Również pozdrawiam serdecznie i narazie zimowo. K.
Dzięki Ksantypo za pozdrowienia, miło że wpadłaś, ach ta wiosna ja też nie moge się doczekać, jestem przygnębiona jak większość ludzi a wiosną jest tak cudownie świat budzi się do życia więc czekam i czekam........ serdeczne pozdrowienia dankarz
Użytkownik dada napisał w wiadomości: > Nie chcę Was zmartwić , ale wczoraj zapowiadali ,że wracają mrozy, a poza ty , > to przecież dopiero początek lutego... ale jak fajnie jest pomarzyć o ciepełku i zapachu lasu wiosną/mieszkam prawie w lesie/i ptaszkach i tej cudnej zieleni takiej wiosennej
witam , dzięki za pozdrowienia , ja tez już nie mogę doczekać się wiosny uwielbiam tę porę roku , pierwsze dni ciepełka , i zielono robi się wokół nas , aż chce sie zyć wtedy ....a teraz nic tylko zima, zima....feee nie lubię .......pozdrowienia
Jeszcze raz poproszę Cię o usunięcie ze swojego komputera uśmieszków z kolekcji FunWebProducts. I jeszcze raz powtórzę:
To jest FAŁSZYWY, SZKODLIWY i SZPIEGOWSKI produkt!
Instrukcję, jak skutecznie odinstalować ten badziew, otrzymałaś ode mnie prywatnie...
A jeżeli nie chcesz się z nim rozstać - nie moja sprawa - ale nie stosuj na tej stronie uśmieszków ze smileyscentarl. W tym momencie nie szkodzisz już TYLKO sobie, ale WSZYSTKIM użytkownikom tej strony - a to już mnie obchodzi!
@Sweetya: Zajączku-czemu tylko do mnie ten apel-nie tylko ja je stosuję....
Ale tylko Ty wklejasz w wersji szkodliwej dla innych! = z tymi agresywnymi reklamami (specjalnie nie usunąłem teraz obrazów), z aktywnym łączem kierującym na stronę z fałszywkami.
Inni wklejają obrazy z uśmieszkami ewidentnie pochodzącymi z FunWebProducs, ale za pomocą biblioteki obrazów = w tym momencie trudno mi ocenić kto ma toolbary z FWPcs, a kto tylko zapisał sobie obrazy (np z forum).
Na stówkę szpiega ma jeszcze @Anginek, nie pamiętam, czy nie @Lajan, bankowo miała (może ma nadal?, Cursormania...) @Gusia...
Każdy kto ma FunWebProducs na dysku powinien się tego pozbyć...
To, że coś jest śliczne, rusza się, jest za Free tak defacto nie jest za free. W zamian za darmochę zgadzasz się na szpiegowanie.
To co podają na stronce, np:
No Registration Required. No Spyware. No Adware.
hehe no jasne że nie, bo zgadzasz się na warunki instalacji :D a tak naprawdę pobierasz to, czego niby ma nie być w zapewnieniach :D
"Get over 10,000 SMILEYS - all 100% free and accessible directly from your browser or IM!"
no a dalej: "Comes with FREE MyWebSearch toolbar accessible directly from your browser, plus Search Assistant - relevant search results in response to misspelled or incorrectly formatted browser address requests". "Search the Web directlty from your browser"
Shoffix, a jeśli ktoś zapisał sobie tylko obrazy ( nie ściągałam, nie mam na dysku). to, też źle?. Dysku nie mam zainfekowanego. bo miałam na święta na nowo formatowany i to w oryginale z Anglii. Ale te uśmieszki są takie ładne, ale mam tylko zapisane obrazy. Podpowiedz proszę, bo ja nieszczęsna jestem zdana na samą siebie,a nie wiele się znam. jasia
sam obraz, zapisany jako gif czy jpg nie jest szkodliwy.
Szkodliwa jest obecność na dysku (=instalacja) produktu z FWPcs od producenta szpiegów = dodatkowy toolbar w przeglądarce, w dodaj/usuń są pozycje typu: My Web Search, Search Assistant, My Way; w Program Files foldery FunWebProducts czy MyWebSearch...; zmieniony rejestr...
Och dzięki , ciężar spadł mi z serca, bo u mnie same takie obrazki, zapsane jako gify. Ale dobrze wiedzieć, na przyszłość to może się przydać. A te.....stronki...takkk kuuuszsząąąą. jasia
Zajączku , daję słowo honoru, że żadnych takich cudaków nie wstawiam , nawet przy życzeniach. Słowo , nie potrafię nawet ich znależć. Jeśli takie coś u mnie jest to wyjaśnij mi skąd to się wzięło , naprawde nigdy tego nie stosuję. Zobacz moje wpisy- nigdy nie używam, na gg również. Z poważaniem .
Wiosna... ale się rozmarzyłam . I tak jakoś mi się natychmiast zachciało zonkili , wściekłego swiergolenia za oknem , pisanek , mazurków i chrzanu w koszyczku... I słońca ...
Cześć! Wpadłam na chwilkę na sronkę i pomyślałam,że pozdrowię wszystkich WŻ-owców.
Czy Wy też nie możecie się doczekać wiosny? Mam wrażenie,że już nadchodzi...
Chciałabym z Wami częściej pogadać, ale nie mam ostatnio czasu. Dzisaj jednak zatęskniłam i postanowiłam,że wpadnę tu na chwilkę.
Z czym Wam się kojarzy wiosna? Mnie ze śpiewem ptaków i takim pięknym, rześkim zapachem ziemi , wschodzącej trawy i wiosennych kwiatów. No i z uśmiechem, ja się wtedy ciąglę uśmiecham i jest mi bardzo wesoło. A Wy?
No to pzdrawiam pozdrawiam, pozdrawiam i pozdrawiam!!!!!!!!!
Znajomy z pracy ostatnio stwierdził że nie lubi wiosny bo topnieje śnieg i wszędzie widać ... psie kupy.
Również pozdrawiam serdecznie i narazie zimowo.
K.
Dzięki Ksantypo za pozdrowienia, miło że wpadłaś, ach ta wiosna ja też nie moge się doczekać, jestem przygnębiona jak większość ludzi a wiosną jest tak cudownie świat budzi się do życia więc czekam i czekam........ serdeczne pozdrowienia dankarz
Witaj! Pierwsza myśl, gdy wspomniałaś o wiośnie to - Wielkanoc! No i może jakoś zrobi się radośniej na duszy :-)
Oooooo tak!!!! Czekam z utęsknieniem na żonkile, krokusy i bazie :)))))
Spacery i kwitnace krzewy i drzewka.Śpiewające skowronki i wszędobylskie jaskółki...
Juz za chwileczkę, już za momencik...
Pozdrowionka
Nie chcę Was zmartwić , ale wczoraj zapowiadali ,że wracają mrozy, a poza ty , to przecież dopiero początek lutego...
Użytkownik dada napisał w wiadomości:
> Nie chcę Was zmartwić , ale wczoraj zapowiadali ,że wracają mrozy, a poza ty ,
> to przecież dopiero początek lutego...
ale jak fajnie jest pomarzyć o ciepełku i zapachu lasu wiosną/mieszkam prawie w lesie/i ptaszkach i tej cudnej zieleni takiej wiosennej
witam , dzięki za pozdrowienia , ja tez już nie mogę doczekać się wiosny uwielbiam tę porę roku , pierwsze dni ciepełka , i zielono robi się wokół nas , aż chce sie zyć wtedy ....a teraz nic tylko zima, zima....feee nie lubię .......pozdrowienia
-ja również pozdrawiam.Wiosenne kwiaty są moimi ulubionymi(hiacynty,krokusy,tulipany...aaach)
@Sweetya:
Jeszcze raz poproszę Cię o usunięcie ze swojego komputera uśmieszków z kolekcji FunWebProducts. I jeszcze raz powtórzę:
To jest FAŁSZYWY, SZKODLIWY i SZPIEGOWSKI produkt!
Instrukcję, jak skutecznie odinstalować ten badziew, otrzymałaś ode mnie prywatnie...
A jeżeli nie chcesz się z nim rozstać - nie moja sprawa - ale nie stosuj na tej stronie uśmieszków ze smileyscentarl. W tym momencie nie szkodzisz już TYLKO sobie, ale WSZYSTKIM użytkownikom tej strony - a to już mnie obchodzi!
pozdrawiam,
shiludek
/. .\
--o00- \ -00o--
shoffix
* * * * * * * *
Zajączku-czemu tylko do mnie ten apel-nie tylko ja je stosuję....
@Sweetya:
Zajączku-czemu tylko do mnie ten apel-nie tylko ja je stosuję....
Ale tylko Ty wklejasz w wersji szkodliwej dla innych! = z tymi agresywnymi reklamami (specjalnie nie usunąłem teraz obrazów), z aktywnym łączem kierującym na stronę z fałszywkami.
Inni wklejają obrazy z uśmieszkami ewidentnie pochodzącymi z FunWebProducs, ale za pomocą biblioteki obrazów = w tym momencie trudno mi ocenić kto ma toolbary z FWPcs, a kto tylko zapisał sobie obrazy (np z forum).
Na stówkę szpiega ma jeszcze @Anginek, nie pamiętam, czy nie @Lajan, bankowo miała (może ma nadal?, Cursormania...) @Gusia...
Każdy kto ma FunWebProducs na dysku powinien się tego pozbyć...
To, że coś jest śliczne, rusza się, jest za Free tak defacto nie jest za free. W zamian za darmochę zgadzasz się na szpiegowanie.
To co podają na stronce, np:
No Registration Required. No Spyware. No Adware.
hehe no jasne że nie, bo zgadzasz się na warunki instalacji :D a tak naprawdę pobierasz to, czego niby ma nie być w zapewnieniach :D
"Get over 10,000 SMILEYS - all 100% free and accessible directly from your browser or IM!"
no a dalej: "Comes with FREE MyWebSearch toolbar accessible directly from your browser, plus Search Assistant - relevant search results in response to misspelled or incorrectly formatted browser address requests".
"Search the Web directlty from your browser"
w prezencie szpiedzy za zupełnie FREE :D
pozdrawiam,
shiludek
/. .\
--o00- \ -00o--
shoffix
* * * * * * * *
No właśnie dlaczego? Nie znam angielskiego więc nie rozumiem i na czym polega to "szpiegowanie"?
w skrócie: jak nazwa wskazuje, ktoś Cię szpieguje = śledzi Twoje poczynania, tu w sieci.
pozdrawiam,
shiludek
/. .\
--o00- \ -00o--
shoffix
* * * * * * * *
uuuuu, to wredne te zwierzaczki .... i jak tu być wegetarianinem...
Shoffix, a jeśli ktoś zapisał sobie tylko obrazy ( nie ściągałam, nie mam na dysku).
to, też źle?.
Dysku nie mam zainfekowanego. bo miałam na święta na nowo formatowany i to w oryginale z Anglii.
Ale te uśmieszki są takie ładne, ale mam tylko zapisane obrazy.
Podpowiedz proszę, bo ja nieszczęsna jestem zdana na samą siebie,a nie wiele się znam.
jasia
@jasia: a jeśli ktoś zapisał sobie tylko obrazy
sam obraz, zapisany jako gif czy jpg nie jest szkodliwy.
Szkodliwa jest obecność na dysku (=instalacja) produktu z FWPcs od producenta szpiegów = dodatkowy toolbar w przeglądarce, w dodaj/usuń są pozycje typu: My Web Search, Search Assistant, My Way; w Program Files foldery FunWebProducts czy MyWebSearch...; zmieniony rejestr...
@jasia: Ale te uśmieszki są takie ładne
i o to chodzi, żeby były ładne i kusiły :d
pozdrawiam,
shiludek
/. .\
--o00- \ -00o--
shoffix
* * * * * * * *
Och dzięki , ciężar spadł mi z serca, bo u mnie same takie obrazki, zapsane jako gify.
Ale dobrze wiedzieć, na przyszłość to może się przydać.
A te.....stronki...takkk kuuuszsząąąą.
jasia
Zajączku , daję słowo honoru, że żadnych takich cudaków nie wstawiam , nawet przy życzeniach. Słowo , nie potrafię nawet ich znależć. Jeśli takie coś u mnie jest to wyjaśnij mi skąd to się wzięło , naprawde nigdy tego nie stosuję. Zobacz moje wpisy- nigdy nie używam, na gg również. Z poważaniem
.
A mógłbys Sho nieco szerzej , dlaczego te uśmieszki są takie wredne? Zaniepokojona Till
Wiosna... ale się rozmarzyłam . I tak jakoś mi się natychmiast zachciało zonkili , wściekłego swiergolenia za oknem , pisanek , mazurków i chrzanu w koszyczku... I słońca ...
ach ksantypo- mam dokladnie te same skojarzenia. I jeszcze wyjazdy weekendowe i MAJ cudowny MAJ.
Aby - do wiosny !!!!!
No i robi się kolorowo na ulicach...