Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Pozdrowienia

• Autor: ksantypa Data: 2006-02-02 12:33:07

Cześć! Wpadłam na chwilkę na sronkę i pomyślałam,że pozdrowię wszystkich WŻ-owców.
    Czy Wy też nie możecie się doczekać wiosny? Mam wrażenie,że już nadchodzi...
    Chciałabym z Wami częściej pogadać, ale nie mam ostatnio czasu. Dzisaj jednak zatęskniłam i postanowiłam,że wpadnę tu na chwilkę.
    Z czym Wam się kojarzy wiosna? Mnie ze śpiewem ptaków i takim pięknym, rześkim zapachem ziemi , wschodzącej trawy i wiosennych kwiatów. No i z uśmiechem, ja się wtedy ciąglę uśmiecham i jest mi bardzo wesoło. A Wy?
    No to pzdrawiam pozdrawiam, pozdrawiam i pozdrawiam!!!!!!!!!

• Autor: Cewa2 Data: 2006-02-02 12:45:20

Znajomy z pracy ostatnio stwierdził że nie lubi wiosny bo topnieje śnieg i wszędzie widać ... psie kupy.
    Również pozdrawiam serdecznie i narazie zimowo.
    K.

• Autor: dankarz Data: 2006-02-02 12:46:27

Dzięki Ksantypo za pozdrowienia, miło że wpadłaś, ach ta wiosna ja też nie moge się doczekać, jestem przygnębiona jak większość ludzi a wiosną jest tak cudownie świat budzi się do życia więc czekam i czekam........ serdeczne pozdrowienia dankarz

• Autor: smakosia Data: 2006-02-02 12:56:03

Witaj! Pierwsza myśl, gdy wspomniałaś o wiośnie to - Wielkanoc! No i może jakoś zrobi się radośniej na duszy :-)

• Autor: emiloos Data: 2006-02-02 13:04:58

Oooooo tak!!!! Czekam z utęsknieniem na żonkile, krokusy i bazie :)))))

• Autor: ksantypa Data: 2006-02-02 13:12:27

Spacery i kwitnace krzewy i drzewka.Śpiewające skowronki i wszędobylskie jaskółki...
    Juz za chwileczkę, już za momencik...
    Pozdrowionka

• Autor: dada Data: 2006-02-02 13:42:58

Nie chcę Was zmartwić , ale wczoraj zapowiadali ,że wracają mrozy, a poza ty , to przecież dopiero początek lutego...

• Autor: misiomumy Data: 2006-02-02 14:53:53

Użytkownik dada napisał w wiadomości:
    > Nie chcę Was zmartwić , ale wczoraj zapowiadali ,że wracają mrozy, a poza ty ,
    > to przecież dopiero początek lutego...
    ale jak fajnie jest pomarzyć o ciepełku i zapachu lasu wiosną/mieszkam prawie w lesie/i ptaszkach i tej cudnej zieleni takiej wiosennej

• Autor: olusia1 Data: 2006-02-02 14:03:50

witam , dzięki  za pozdrowienia , ja tez już nie mogę doczekać się wiosny uwielbiam tę porę roku , pierwsze dni ciepełka , i zielono robi się wokół nas , aż chce sie zyć wtedy ....a teraz nic tylko zima, zima....feee nie lubię .......pozdrowienia

• Autor: Sweetya Data: 2006-02-02 15:56:31

Sunny-ja również pozdrawiam.Wiosenne kwiaty są moimi ulubionymi(hiacynty,krokusy,tulipany...aaach)

• Autor: shoffix Data: 2006-02-02 17:00:29

@Sweetya:

Jeszcze raz poproszę Cię o usunięcie ze swojego komputera uśmieszków z kolekcji FunWebProducts. I jeszcze raz powtórzę:

To jest FAŁSZYWY, SZKODLIWY i SZPIEGOWSKI produkt!

Instrukcję, jak skutecznie odinstalować ten badziew, otrzymałaś ode mnie prywatnie...

A jeżeli nie chcesz się z nim rozstać - nie moja sprawa - ale nie stosuj na tej stronie uśmieszków ze smileyscentarl. W tym momencie nie szkodzisz już TYLKO sobie, ale WSZYSTKIM użytkownikom tej strony - a to już mnie obchodzi!

pozdrawiam,
    shiludek

'\/'
    /. .\
    --o00- \ -00o--
    shoffix
    * * * * * * * *

• Autor: Sweetya Data: 2006-02-02 17:10:19

Zajączku-czemu tylko do mnie ten apel-nie tylko ja je stosuję....

• Autor: shoffix Data: 2006-02-02 18:04:14

@Sweetya:
    Zajączku-czemu tylko do mnie ten apel-nie tylko ja je stosuję....

Ale tylko Ty wklejasz w wersji szkodliwej dla innych! = z tymi agresywnymi reklamami (specjalnie nie usunąłem teraz obrazów), z aktywnym łączem kierującym na stronę z fałszywkami.

Inni wklejają obrazy z uśmieszkami ewidentnie pochodzącymi z FunWebProducs, ale za pomocą biblioteki obrazów = w tym momencie trudno mi ocenić kto ma toolbary z FWPcs, a kto tylko zapisał sobie obrazy (np z forum).

Na stówkę szpiega ma jeszcze @Anginek, nie pamiętam, czy nie @Lajan, bankowo miała (może ma nadal?, Cursormania...) @Gusia...

Każdy kto ma FunWebProducs na dysku powinien się tego pozbyć...

To, że coś jest śliczne, rusza się, jest za Free tak defacto nie jest za free. W zamian za darmochę zgadzasz się na szpiegowanie.

To co podają na stronce, np:

No Registration Required. No Spyware. No Adware.

hehe no jasne że nie, bo zgadzasz się na warunki instalacji :D a tak naprawdę pobierasz to, czego niby ma nie być w zapewnieniach :D

"Get over 10,000 SMILEYS - all 100% free and accessible directly from your browser or IM!"

no a dalej: "Comes with FREE MyWebSearch toolbar accessible directly from your browser, plus Search Assistant - relevant search results in response to misspelled or incorrectly formatted browser address requests".
    "Search the Web directlty from your browser"

w prezencie szpiedzy za zupełnie FREE :D

pozdrawiam,
    shiludek
    '\/'
    /. .\
    --o00- \ -00o--
    shoffix
    * * * * * * * *

• Autor: woila Data: 2006-02-02 20:39:35

No właśnie dlaczego? Nie znam angielskiego więc nie rozumiem i na czym polega to "szpiegowanie"?

• Autor: shoffix Data: 2006-02-03 01:06:54

w skrócie: jak nazwa wskazuje, ktoś Cię szpieguje = śledzi Twoje poczynania, tu w sieci.

pozdrawiam,
    shiludek

'\/'
    /. .\
    --o00- \ -00o--
    shoffix
    * * * * * * * *

• Autor: till Data: 2006-02-02 20:43:11

uuuuu, to wredne te zwierzaczki .... i jak tu być wegetarianinem...

• Autor: jasia Data: 2006-02-03 00:20:25

Shoffix, a jeśli ktoś zapisał sobie tylko obrazy ( nie ściągałam, nie mam na dysku).
    to, też źle?.
    Dysku nie mam zainfekowanego. bo miałam na święta na nowo formatowany i to w oryginale z Anglii.
    Ale te uśmieszki są takie ładne, ale mam tylko zapisane obrazy.
    Podpowiedz proszę, bo ja nieszczęsna jestem zdana na samą siebie,a nie wiele się znam.
    jasia

• Autor: shoffix Data: 2006-02-03 01:03:08

@jasia: a jeśli ktoś zapisał sobie tylko obrazy

sam obraz, zapisany jako gif czy jpg nie jest szkodliwy.

Szkodliwa jest obecność na dysku (=instalacja) produktu z FWPcs od producenta szpiegów = dodatkowy toolbar w przeglądarce, w dodaj/usuń są pozycje typu: My Web Search, Search Assistant, My Way; w Program Files foldery FunWebProducts czy MyWebSearch...; zmieniony rejestr...

@jasia: Ale te uśmieszki są takie ładne

i o to chodzi, żeby były ładne i kusiły :d

pozdrawiam,
    shiludek

'\/'
    /. .\
    --o00- \ -00o--
    shoffix
    * * * * * * * *

• Autor: jasia Data: 2006-02-03 01:23:40

Och dzięki , ciężar spadł mi z serca, bo u mnie same takie obrazki, zapsane jako gify.
    Ale dobrze wiedzieć, na przyszłość to może się przydać.
    A te.....stronki...takkk kuuuszsząąąą.
    jasia

• Autor: lajan Data: 2006-02-03 07:20:53

Zajączku , daję słowo honoru, że żadnych takich cudaków nie wstawiam , nawet przy życzeniach. Słowo , nie potrafię nawet ich znależć. Jeśli takie coś u mnie jest to wyjaśnij mi skąd to się wzięło , naprawde nigdy tego nie stosuję. Zobacz moje wpisy- nigdy nie używam, na gg również. Z poważaniem
    .

• Autor: till Data: 2006-02-02 17:27:12

A mógłbys Sho nieco szerzej , dlaczego te uśmieszki są takie wredne? Zaniepokojona Till

• Autor: till Data: 2006-02-02 17:31:18

Wiosna... ale się rozmarzyłam . I tak jakoś mi się natychmiast zachciało zonkili , wściekłego swiergolenia za oknem , pisanek , mazurków i chrzanu w koszyczku... I słońca ...

• Autor: marinik Data: 2006-02-03 08:17:52

ach ksantypo- mam dokladnie te same skojarzenia. I jeszcze wyjazdy weekendowe i MAJ cudowny MAJ.
    Aby - do wiosny !!!!!

• Autor: ksantypa Data: 2006-02-04 15:56:28

No i robi się kolorowo na ulicach...

Przejdź do pełnej wersji serwisu