Złóżmy hołd pochylmy głowy Kochani Nad nami krąży sześćdziesiąt i trzy serc gołębich Symbole pokoju Wczoraj jeszcze w klatkach życia dziś wolni Pokój Wam Pokój niech ogarnie Wasze gołębie serca Leccie tam wysoko do Pana do Wieczności a nam prześlijcie uśmiech wyzwolenia Wieczne odpoczynek daj im Panie...
kamaxyz
tyle mogę ofiarować w hołdzie dla zmarłych tragicznie,a rodzinom składam serdeczne wyrazy współczucia
Wczoraj widziałam w telewizjii pogrzeb trzech ofiar-chłopczyk był na pogrzebie dwojga swoich rodziców i braciszka........-tylko łzy...........;'''((( W smutku podpisuję się razem z Wami pod tym wierszem.........
brak mi słów aby wyrazić żal i smutek z powodu tej tragedi. Jak i brak słów na złość która mnie ogarnia jak pomyślę że tragedii tej można by było uniknąć.
pięknie kamuś napisałaś, ja ....doskonale tych ludzi rozumiemi.... z nimi przeżywam tragedię,bo wiem jak to jest - dostac obuchem w glowę kiedy w sekundzie zawala się świat . Nie wiem czy wiecie ,ale ta piątka osób z chorzowa to byli przyjaciele naszej aksamitki - rozmawiałam z nią wczoraj - matko jaka ona jest zdruzgotana. smutno mi....
DZIWNIE WOLNI
Złóżmy hołd
pochylmy głowy
Kochani
Nad nami krąży
sześćdziesiąt i trzy
serc gołębich
Symbole pokoju
Wczoraj jeszcze w klatkach
życia
dziś wolni
Pokój Wam
Pokój niech ogarnie Wasze
gołębie serca
Leccie tam wysoko
do Pana
do Wieczności
a nam prześlijcie
uśmiech wyzwolenia
Wieczne odpoczynek daj im Panie...
kamaxyz
tyle mogę ofiarować w hołdzie dla zmarłych tragicznie,a rodzinom składam serdeczne wyrazy współczucia
Podpisuję się pod tym wątkiem, bo to jedyne co potrafię w tej chwili napisać. Emila
Właśnie trwa msza za zmarłych w tej tragedii. Pozostaje przyłączyć do wspólnej modlitwy i zadumy...więcej zrobić nie potrafię...
" spieszmy się kochać ludzi .......tak szybko odchodzą ..."
Wczoraj widziałam w telewizjii pogrzeb trzech ofiar-chłopczyk był na pogrzebie dwojga swoich rodziców i braciszka........-tylko łzy...........;'''(((
W smutku podpisuję się razem z Wami pod tym wierszem.........
Jestem wlasnie w pracy.Przeczytalam ten wspanialy wiersz i poszlam plakac do lazienki.Nie moge sie pogodzic z ta bezsensowna smiercia.
Rozpacz,rozpacz...
tak serce dusi...
łzy z oczu płyną......
To straszne....
straszne..
Za co ?
Za co los pokarał ?
Ich ! Nas ?
brak mi słów aby wyrazić żal i smutek z powodu tej tragedi. Jak i brak słów na złość która mnie ogarnia jak pomyślę że tragedii tej można by było uniknąć.
Nie wiem czy wiecie ,ale ta piątka osób z chorzowa to byli przyjaciele naszej aksamitki - rozmawiałam z nią wczoraj - matko jaka ona jest zdruzgotana.
smutno mi....
rozpacz, tragedia- slowami nie moge ująć tego co czuję - irenka
smutne sprostowanie
jak pisałam ten wiersz było 63 ofiar
jest 65 ofiar
kamaxyz