Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Witam i żegnam...

• Autor: Anginek2 Data: 2006-02-03 18:23:54

Zabieram zabawki i ide do domu jakby to ktoś ujął.
    Konta Anginek juz nie ma ale pewnie to i tak nie zrobi nikomu wiekszej róznicy...
    Pod tym nowym nickiem żegnam wszystkich tych ma tej stronie którzy maja serce, potrafia oceniać sprawy obiektywnie i nie straja sie nikomu dopieprzyć...
    Sorki ale nie wytrzymałam po przeczytaniu kilku postów i spadam stąd....
    Zadziwiajace jak łatwo mi to przychodzi...hm...
    Aha - to konto (Anginek2) też za chwile zostanie skasowane żebyście nie musieli mnie wiecej ogladać.
    Żegnam.
    Z wyrazami szcunku Anginek, Ania

• Autor: olusia1 Data: 2006-02-03 18:37:25

Anginek ....nie rób tego ........plisss...........nie martw się tymi którzy cos napisali nie tak , bądz tu dla nas.......potrzebujemy Cię......nie odchodz...

• Autor: vista Data: 2006-02-03 18:58:08

papa
    z wyrazami szacunku
                     vista

• Autor: Basienkaa0 Data: 2006-02-03 19:10:36

madra z Ciebie Kobitka isama decydujesz o tym co masz zrobić, duzo szczęscia Ci życze, pa

• Autor: katya Data: 2006-02-03 19:34:51

o co tu kurde chodzi?co to za fochy?

• Autor: inka Data: 2006-02-03 20:00:57

mam nadzieję ,że na mnie się nie obraziłaś? - wyjaśnij mi , bo będę się żle czuła - irenka

• Autor: Wróbelek Data: 2006-02-03 20:26:35

Witam

jako posłannik Anginka mam ci Irenko przekazać że:
    " że nic złego nie powiedziała, że wrecz przeciwnie, bardzo mi pomogła"
    Spodziewała się że możesz się martwić, że to przez Ciebie.

POzdrawiam

Ania

• Autor: inka Data: 2006-02-03 20:47:20

dziękuję - cieszę się ,bo bym sie martwiła - Pozdrawiam i życzę ,żeby wszystkie problemy minęły i żeby szczęście i miłość zawitała na powrót w jej sercu - irenka

• Autor: dankarz Data: 2006-02-03 19:59:56

Aniu, niepotrzebnie się tak przejmujesz, podjełaś bardzo trudny temat a ilu ludzi tyle zdań, zawsze są przychlne Tobie ale i nieprzychlne komentarze, każdy wyraził swoje zdanie. Trzeba to poprostu strawić i tyle. Wracaj i nie wygłupiaj sie, bo będzie nam Ciebie brakować, masz fajne przepisy, fajnie się z tobą dyskutuje na forum a zresztą fajna z Ciebie dziewczyna pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje że jutro zobacze Ciebie na forum dankarz

• Autor: kaśka1 Data: 2006-02-03 20:19:53

Jestem tego samego zdania. Wracaj, a decyzja i tak należy do Ciebie.
    Głowa do góry!!!

• Autor: ekkore Data: 2006-02-03 20:18:09

Czy nie jesteś w gorącej wodzie kąpana? podając tak trudny temat, tak skomplikowany od początku powinnaś sie liczyć z tym, że głaskania po główce nie będzie, że nie wszyscy powiedzą cacy Ania, masz rację, tak trzymać. A jeżeli Ci nie wsmak  - to po co było zaczynać temat?
    Tym bardziej, że nikt Ci nic złego nie powiedział, moze klarax w ostry sposób kilka słów prawdy. Ale te słowa nie świadczą o niechęci do Ciebie, a jedynie o odbiorze przez niego problemu - prosiłaś o zdanie a nie o opinie pochlebne.
    Piszesz ocenić obiektywnie - obiektywnie to znaczy po Twojej mysli. dopieprzyć - znaczy mieć odmiene zdanie i nieśmiało stanąć po stronie Twojego partnera. Ale przecież sama o to wszystko prosiłaś zadając coraz więcej pytań, pozwalajacych zidentyfikować Cię jako podmiot problemu.

Może niepotrzebnie się wypisuję, bo już nie zajrzysz - ale sądzę, zę będzie Cię korciło, aby poczytać co inni myślą. Jak ochłoniesz, przemyślisz to wracaj do nas.

Jak nie zechcesz - powodzenia w życiu...

• Autor: misiomumy Data: 2006-02-03 20:42:36

no nie ekkore!to juz drugi raz!

• Autor: misiomumy Data: 2006-02-03 20:42:36

no nie ekkore!to juz drugi raz!

• Autor: olusia1 Data: 2006-02-03 20:27:48

Aniu tak to w życiu jest , raz gorzej raz lepiej , powiem Ci tylko jedno jesteś bardzo odważną osobą , nie jeden człowiek ma taki sam problem jak ty , ale nie zawsze potrafi o tym napisać .Pamietaj może pomogłas tym innym osobą , a każdy napisał co myślał .....Bardzo lubiłam korzystać z Twoich przepisów , dziś znów chciałam jeden z nich zrobić a tu nagle nie ma takiego przepisu , dobrze , że pamiętam jak robiły się te wczorajsze rogaliczki , muszę szybko zapisać przepis , żeby nie zapomnieć .......mam nadzieję , że jak ochłodniesz ....wrócisz .....Ty i Twoje wspaniałe przeepisy i porady .....pamiętaj czekamy .....i wiedz jedno nikomu w zyciu nie jest łatwo .....każdy ma swoje problemy , jeden mniejsze , drugi większe.....Życzę ci powodzenia , bo jestes naprawdę super dziewczyna i pamietaj wróc!!

• Autor: kasia74 Data: 2006-02-03 20:45:36

Duże Dziewczyny a bawią się w małe przedszkole. Takie fajne forum a kłócicie się jak dzieci 5 cioletnie. To będzie działało tylko na szkodę tego forum i fajni ludzie  po prostu pouciekają stąd. Anginek obraził się na coś (postronni ludzie nie mają pojęcia na co), zabiera zabawki i ucieka z piaskownicy.W dodatku w bardzo nieelegancki sposób. A może Anginku podaj parę konkretnych przykładów co Cię tak zdenerwowało i na kogo tak bardzo się obraziłaś. Tak robią ludzie, którzy chcą coś udowodnić (np własną krzywdę). Pozdrawiam serdecznie.

• Autor: misiomumy Data: 2006-02-03 20:40:30

Teraz to ja juz cie zupełnie nie rozumiem.Zadajesz nam bardzo trudny temat,później okazuje się że jest d.o tego bardzo osobisty i nie chodzi tylko o rozważania czysto teoretyczne.Mało tego stopniowo wtajemniczasz w sprawy ,ktore zmieniają obraz sytuacji podnoszą temperature wypowiedzi.Wiele osob w przyplywie szczerości opowiada o swoich trudnych sprawach a teraz obrażasz się ,bo uważasz ,że ktoś jest nieobiektywny i probuje ci dokopać bo nie pochwala twojego zachowania?Każdy ma swoje spojrzenie na związki,swoje doświadczenie życiowe i jeżeli zapytalaś dostalaś odpowiedź,a ze nie po twojej mysli to juz chyba nie nasza wina.Właśnie zadziwiające jest jak łatwo odchodzisz.To jest tak jak napisalas w pierwszym zdaniu- dziecinne.Ci ,ktorzy mi przytakną są cacy a reszta be.Na wszelki wypadek obraze sie na wszystkich.

Przejdź do pełnej wersji serwisu