hm.....romantyczna kolacja przy świecach , oczywiście jakiś ładny kwiatek na przywitanie np . czerwona róza, po kolacji spacer ................a potem ...znów świece , wspólna kąpiel.............i.......hehe.....a to miało być tylko spotkanie?
Użytkownik olusia1 napisał w wiadomości: > hm.....romantyczna kolacja przy świecach , oczywiście jakiś ładny kwiatek na > przywitanie np . czerwona róza, po kolacji spacer ................a potem > ...znów świece , wspólna kąpiel.............i.......hehe.....a to miało być > tylko spotkanie?
Bardzo mi się podoba ta część, którą zaznaczyłem na niebiesko, jak mało znaków a jaka ogromna treść. ;)
Witajcie dziewczyny jestem ciekaw, jak wyobrażacie swoje wymarzone spotkanie z ukochanym tylko we dwoje.
hm.....romantyczna kolacja przy świecach , oczywiście jakiś ładny kwiatek na przywitanie np . czerwona róza, po kolacji spacer ................a potem ...znów świece , wspólna kąpiel.............i.......hehe.....a to miało być tylko spotkanie?
A ja przeczytałam wymarzona rolada (już okulary nie pomagają na ślepotę)
hehe
hahaha kika....nie martw sie...z takiej randki bardzo czesto wychodzi wlasnie jakas rolada
Użytkownik olusia1 napisał w wiadomości:

> hm.....romantyczna kolacja przy świecach , oczywiście jakiś ładny kwiatek na
> przywitanie np . czerwona róza, po kolacji spacer ................a potem
> ...znów świece , wspólna kąpiel.............i.......hehe.....a to miało być
> tylko spotkanie?
Bardzo mi się podoba ta część, którą zaznaczyłem na niebiesko, jak mało znaków a jaka ogromna treść. ;)
Bahus
Bahusie to ....i... jest z reguły cudowne masz rację
coś tu za dużo świec!
)
(chyba że z randki nici
moze randka z panem strazakiem?.....zawsze bezpieczniej przy takiej ilosci swiec....hahahaha
Nie ważne, czy w domu, czy w restauracji, ale koniecznie z dobrym winem, kolacją (nie koniecznie w Orbisie) i ...kwiatami. To na początek...