Z okazji Waszego święta składam najserdeczniejsze życzenia dużo szczęścia samych słonecznych dni w żuciu i spełnienia waszych najskrytszych marzeń dankarz
Żyj tak aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak aby potem wspominać ja z radością. Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu. Spełniaj się - zyczy irenka
Imieniny - dzień radosny, Pełen kwiatów, zapach wiosny, Wszyscy złożyć chcą życzenia Zdrowia, szczęścia, powodzenia. Niech Ci słońce zawsze świeci I niech czas radośnie leci! Niech odejdą smutki, złości I powróci czas radości! Te życzenia, choć z daleka, Płyną jak wzburzona rzeka I choć skromnie ułożone, SĄ dla Ciebie przeznaczone! *
Każdego Roku O Tej Samej Porze Każdy Wam Życzy Co Tylko Może Ja Korzystając Z Tej Sposobności Życzę Wam Szczęścia Wiele Radości To Tylko O Czym Marzycie By Sie Spełniło A To Co Kochacie By Wasze Było
Wszystkiego naj naj najlepszego z okazji imienin a Tobie Dorka podwujne z okazji imienin i urodzinek, życzę ja: Ania:))
Z okazji Waszego święta składam najserdeczniejsze życzenia dużo szczęścia samych słonecznych dni w żuciu i spełnienia waszych najskrytszych marzeń dankarz
Spełnienia marzeń dla wszystkich Dorotek
Żyj tak aby każdy kolejny dzień
był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak
aby potem wspominać ja z radością.
Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły,
entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz.
Po swojemu. Spełniaj się - zyczy irenka
Imieniny - dzień radosny,
Pełen kwiatów, zapach wiosny,
Wszyscy złożyć chcą życzenia
Zdrowia, szczęścia, powodzenia.
Niech Ci słońce zawsze świeci
I niech czas radośnie leci!
Niech odejdą smutki, złości
I powróci czas radości!
Te życzenia, choć z daleka,
Płyną jak wzburzona rzeka
I choć skromnie ułożone,
SĄ dla Ciebie przeznaczone!
*
Z okazji Waszego święta,
najserdeczniejsze życzenia zdrowia,uśmiechu,
słońca każdego ranka i jak najmniej trosk.
Jestem bardzo wzruszona,że pamiętacie o Dorotkach.....A to dla Was
. Dziękuję dorota40.
Życzę Wam wszystkiego najlepszego. Ania
Każdego Roku O Tej Samej Porze Każdy Wam Życzy Co Tylko Może Ja Korzystając Z Tej Sposobności Życzę Wam Szczęścia Wiele Radości To Tylko O Czym Marzycie By Sie Spełniło A To Co Kochacie By Wasze Było
Wszystkiego naj naj najlepszego z okazji imienin a Tobie Dorka podwujne z okazji imienin i urodzinek, życzę ja: Ania:))
Wszystkim Solenizantkom i Jubilatce moc gorących życzeń, spełnienia marzeń, zdrówka i szczęścia na każdy dzień życzy woila.