Nasza psina śpi w identycznej pozycji, czasem nawert bardziej powykręcanej :-))) Pomysleć, że nam się wydawało, iż on "wydziwia", a to jak się okazuje jakaś norma :-))))
Użytkownik dankarz napisał w wiadomości: > Ineczko to jest Bullmasitff i jest dwa razy taki jak bokserek, jak śpi to > zajmuje 3/4 łóżka - jak nie widze oczywiście.
Mój Borys (z ojca owczarka podhalańskiego i matki .... rasy nieokreślonej) śpi w identycznej pozycji...Hahahaha A myślałam, że tylko mój pies jest taki dziwny.... Pozdrawiam
Limbek , jużak , preferowana pozycja nr 2 , najchętniej na sniegu ( ach, te wschodnie futra...). Na jakiś czas przed przebudzeniem prostuje łapy i buja się niczym wahadło . Budzi się , kiedy straci równowagę i przewróci na którys bok.
Tak śpi mój mały piesek, to jego najwygodniejsza pozycja do spania. Pozdrowienia dla wszystkich dankarz
Mój piesek tez tak śpi . Pozdrawiam dorota40
Nasza psina śpi w identycznej pozycji, czasem nawert bardziej powykręcanej :-))) Pomysleć, że nam się wydawało, iż on "wydziwia", a to jak się okazuje jakaś norma :-))))
hahahahaaha dankarz - widzę ,że to bokser -bo mój śpi identycznie , też mam boksera - wspaniałe pieski - irenka
Ineczko to jest Bullmasitff i jest dwa razy taki jak bokserek, jak śpi to zajmuje 3/4 łóżka - jak nie widze oczywiście.
Użytkownik dankarz napisał w wiadomości:
> Ineczko to jest Bullmasitff i jest dwa razy taki jak bokserek, jak śpi to
> zajmuje 3/4 łóżka - jak nie widze oczywiście.
a w tej pozycji wygląda jak mój - hahahahaha
Kamusia śpi podobnie, potrafi się czasami jeszcze bardziej powykręcać. Aż się czasami zastanawiam gdzie ona ma kręgosłup:P
A tak śpi sobie niekiedy Balbin:
oj , a kotki to dopiero maja pozycje - hahahahaha - też mam kotka więc widzę co wyczynia - irenka
Danusiu,Inko-jak ja Wam zazdroszczę...
moja Szeryfka /wielu imion kotka/ najbardziej lubi wchodzić pod kominek i faktycznie jej pozycje bywają hmmm ... b.efektowne
Mój Borys (z ojca owczarka podhalańskiego i matki .... rasy nieokreślonej) śpi w identycznej pozycji...Hahahaha A myślałam, że tylko mój pies jest taki dziwny.... Pozdrawiam
Limbek , jużak , preferowana pozycja nr 2 , najchętniej na sniegu ( ach, te wschodnie futra...). Na jakiś czas przed przebudzeniem prostuje łapy i buja się niczym wahadło . Budzi się , kiedy straci równowagę i przewróci na którys bok.