Polecam Ci, jak wyżej, powieści Stephena Kinga. Oprócz wymienionych wcześniej, przeczytaj: Podpalaczkę, Bezsenność, Lśnienie - ale tylko wtedy, gdy lubisz horrory. Warta uwagi, moim zdaniem, jest też powieść "Kolekcjoner kości"Jeffery'a Deaver'a, utwory Johna Grishama i Roberta Ludluma (to z gatunku sensacji). Natomiast jeśli lubisz "lżejszą" literaturę POLECAM: 1. "Cień wiatru" Carlosa Ruiza Zafona (uznana za jedną z najlepszych książek 2005 r.) 2. "Kod Leonarda da Vinci" Dana Browna 3. "Mistrza i Małgorzatę" Michaiła Bułhakowa 4. "Samotność w sieci" Wiśniewskiego. Na pewno coś sobie wybierzesz. Gorąco polecam wszystkie. Pozdrawiam.
Z literatury sensacyjnej polecam książki Deana Koontza. Obie z córką uwielbiamy powieści jego autorstwa. Moja Ania w tym roku zdaje maturę i na prezentację z j.polskiego wybrała właśnie twórczość Koontza.
jaką książkę moglibyście polecic do przeczytania na urlopie ?/po za kucharską /
Polecam Ci, jak wyżej, powieści Stephena Kinga. Oprócz wymienionych wcześniej, przeczytaj: Podpalaczkę, Bezsenność, Lśnienie - ale tylko wtedy, gdy lubisz horrory. Warta uwagi, moim zdaniem, jest też powieść "Kolekcjoner kości"Jeffery'a Deaver'a, utwory Johna Grishama i Roberta Ludluma (to z gatunku sensacji).
Natomiast jeśli lubisz "lżejszą" literaturę POLECAM:
1. "Cień wiatru" Carlosa Ruiza Zafona (uznana za jedną z najlepszych książek 2005 r.)
2. "Kod Leonarda da Vinci" Dana Browna
3. "Mistrza i Małgorzatę" Michaiła Bułhakowa
4. "Samotność w sieci" Wiśniewskiego.
Na pewno coś sobie wybierzesz. Gorąco polecam wszystkie. Pozdrawiam.
z sensacji dobry jest również James Patterson oraz Harlan Coben
na urlopie nie bede miała problemu- a przed urlopem poczytam - czekową ? hahahahaahahahaha
Z literatury sensacyjnej polecam książki Deana Koontza. Obie z córką uwielbiamy powieści jego autorstwa. Moja Ania w tym roku zdaje maturę i na prezentację z j.polskiego wybrała właśnie twórczość Koontza.
Polecam książeczkę czekową. hahahahahaha
już moiłam ince,że miałam na myśli literaturę piękną a nie horory