Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Quelle

• Autor: monami9 Data: 2006-02-08 11:45:50

Chciałam zapytać, czy któraś z Was miała może doświadczenie z firmą wysyłkową Quelle. Właśnie dostałam katalog i podoba mi się kilka rzeczy, chodzi mi o ubrania. Boję się jednak że tak naprawdę to tylko na zdjęciach fajnie to wygląda. Może ktoś sobie coś stamtąd zamawiał? Jakie macie na ten temat opinie? Pozdrawiam

• Autor: Ilona Zielińska Data: 2006-02-08 11:55:59

Ja osobiście nigdy nie zamawiałam nic z tej firmy, ale moja koleżanka regularnie kupuje u nich ubrania i jest zadowolona. sama widzialam na niej kilka sukienek i wygladały dobrze. Trzeba po prostu dobrze zmierzyc siebie wg instrukcji ktora jest w katalogu i myślę ze tez bedziesz zadowolona :)

• Autor: Sweetya Data: 2006-02-08 11:58:37

Owszem;)))ale nie mogę wypowiedzieć się na temat wszystkich rzeczy...jednak rzeczywiście ubrania wyglądały lepiej w katalogu niż w rzeczywistości.
    Co prawda kupiłam coś z bielizny i bluzki,nie mam doświadczenia jeśli chodzi o spodnie,spódnice.Mało ubrań z włókien naturalnych(mało wełny,bawełny,zwykle sztuczne surowce)-pod tym względem druga firma wysyłkowa jaka jest u nas na rynku-posiada lepsze jakościowo rzeczy i częściej wyglądają one dokładnie tak jak na zdjęciu;)))

• Autor: Ilona Zielińska Data: 2006-02-08 12:02:14

czesto tak jest ze na zdjeciu wyglada lepiej :) to tylko jest zdanie mojej kolezanki, sama nie skusiłam sie na te "cudeńka" :) obawiam sie ze po prostu na mnie nie beda dobrze wygladaly, bo jestem troche niewymiarowa jesli chodzi np o dobieranie spodni, i mimo wszytsko wole zmierzyc...

• Autor: smakosia Data: 2006-02-08 12:14:12

Moja szefowa kupuje z tej firmy. Jeśli ktoś lubi odzież ze sztucznych materiałów, to może się pokusić. Ja jednak twierdzę, że na zdjęciach prezentują się lepiej i sama bym nie zaryzykowała takiego zakupu. Nie wiem czy dotyczy to również bielizny...?

• Autor: Sweetya Data: 2006-02-08 12:23:52

Tak Smakosiu-to przeważnie sztuczne materiały;)
    Bielizna również.
    Nie będę robić reklamy drugiemu domowi wysyłkowemu-zresztą myślę,że większość z nas go zna...;)))ale tam jest zdecydowanie więcej ,,natury''i zgodności ze zdjęciem

• Autor: Wróbelek Data: 2006-02-08 15:16:19

no dokłądnie. Kiedyś chciałąm coś z tego kupić (na zdjęciu mi się spodobało). Sęk w tym że nijak moje wymiary nie dały się przyrównać do tamtej rozmiarówki. Musiałabym mieć dwie różne jednocześnie. Nauczona doświadczeniem wiem że muszę mierzyć tak więc nie mogę kupować z wysyłek( wolę nie ryzykować)

Przejdź do pełnej wersji serwisu