Forum

Gawędy o jedzeniu

wisła

• Autor: dorime Data: 2006-02-08 14:38:14

Wybieram się z całą rodzinką do Wisły  gdzie tam można zjeść coś dobrego i niekoniecznie drogiego,chodzi mi konkretnie o centrum Wisły lub okolice Kubalonki.
    Czasami zatrzymujemy się w drodze powrotnej w "delfinku" na trasie Wisła-Skoczów ale tym razem chcielibyśmy zjeść coś na miejscu.Za porady dziękuję i pozdrawiam .

• Autor: chris_popotam Data: 2006-02-25 17:28:07

Witam!
    Lecac od kubalonki na ustron
    to ja pojecam wisla glebce
    Winiarnie
    Karczme u karola
    500m dajej w kierunku wisly
    restauracja Olompia -tanio i dobre zarcie

wsyzstkie po prawwej stronie jadac y gory

• Autor: bahus Data: 2006-02-28 10:17:25

A zajrzyj do Małysza...jego żona dobrze gotuje to może na bułkę z bananem się załapiecie
    Bahus

• Autor: cuma Data: 2007-05-17 08:57:28

Mamy maj, a byliście w Wiśle w lutym, wiem trochę póżno-ale dopiero teraz trafiłam na ten wątek. Może komus innemu sie przyda moja rada. Gorąco polecam Chatę Olimpijczyka Jasia i Helenki, baaardzo wszystko jest smaczne, malo powiedziane... pyszne! Duże porcje jak na ceny warszawskie niedrogo... Na dole w Chacie jest pizzeria na górze dania regionalne i właśnie to wybierzcie, na przystawkę koniecznie  " diabelskie polce". Ostatnio byliśmy w Wiśle na Wielkanoc i pół pobytu zepsutego bo Chata była czynna od drugiego dnia świąt... Tylko ostrzegam - po kilku dniach regularnego tam ucztowania murowany kilogram do zrzucenia z wagi...

Przejdź do pełnej wersji serwisu