Na przewodniczącego zaproponowałam Shofixa, najlepiej zapytaj bezpośrednio jego kto ma taką władzę, zeby zmieniać literki a tym samym sens wypowiedzi..
To ja zmieniłem...a wiesz dlaczego? bo myślałem że popełniłeś błąd ortograficzny......Było tylko jedno słowo w nawiasie...nic nie mówiące... dyskretnie poprawiłem, a Ty zrobiłeś z tego aferę. Rób tak dalej a daleko zajedziesz. Nikt nie lubi "rozrabiaczy" Bahus
ok przynajmniej wiem kto ,teraz pamiętaj że u mnie morze to morze a nie może, kto wiedział to zrozumiał a kto nie zrozumiał ten zmienił ,jeśli już poprawiamy błędy to róbmy to zawsze,a swoją drogą to jakbyś się poczuł gdyby ktoś ci zmienił np SKÓRY na Z KURY
O rany Bahus,aż się boję coś napisać... (kazde słowo sprawdzam w słowniku.......) Idę kupić wiekszy słownik. A za oknem , śnieg i nie chce mi się wychodzić. Ale muszę - nie chcem ale muszem - jasia
Bardzo to fajnie, że Bahus poprawia błędy, ale powiem Ci na uszko, że i sam je czasem robi... Na błędzie nie "przyłapałam" nigdy dotychczas Till, innym się to zdarza, choć niektórym bardzo sporadycznie. Tak trzymać, słowniki w ruch! p.
Zwierz, strony opanował, teraz On będzie na nich brylował. Czemu się wszyscy tak dziwicie? Przecież rzadko go tu widzicie. Na morzu nogi moczyć chciał, i przez to właśnie nas opuszczał. Teraz gdy pisać już miał, ktoś mu'' może'' rozkołysał. Narobił takiego krzyku, że teraz go słychać w kurniku.
A ja jestem zadowolona z poprawiania przepisów, Bahus poprawił mój przepis i teraz jakoś to wygląda - dzięki Bahusie ( mam nadzieje że nie narobiłam błędów haha ha) pozdrawiam dankarz
dlaczego ktoś mi zmienia literki????w wątku biją naszych napisałem morze a ktoś zmienił na może
czekam dalej ,gdzie odwaga cywilna??
to nie ja, ale nie denerwuj sie tak , ktoś pewnie chciał dobrze, a wyszlo jak wyszło....
ps. dziękuje za zainteresowanie moją córeczką i wyborami hehe....
to jak? tworzymy komisję śledczą?
kto na przewodniczącego??
a może to właśnie sho
pudło

pozdrawiam,
shiludek
/. .\
--o00- \ -00o--
shoffix
* * * * * * * *
ja też nie
sie nie denerwuie tylko nie lóbie jak mi ktoś coś zmienia i sie nie przyznaje pszeciesz nie pobije
zobaczymy teraz
hahaha....
Na przewodniczącego zaproponowałam Shofixa, najlepiej zapytaj bezpośrednio jego kto ma taką władzę, zeby zmieniać literki a tym samym sens wypowiedzi..
tak zrobie
A emisja z komisji śledczej na którym programie w TV ?
jasia
ps. koniecznie muszę oglądać !!!
a brak ci komedii w TV? Jak tak to polecam, bo można się pośmiać, albo płakać. Chyba na trujce. Nie pamiętam już
Wróbelku to był tylko żart.
Zwierz się zdenerwował, a wiesz czym to grozi???
Nawet niechcę myśleć.
No wiesz ......zwierz, to zwierz !!!
jasia
przecież wiem, też żartuję albo myślałąm żę żartuję:))
Jasia, jeszcze nie ustalona do końca ta komisja ale jakby co to w tv regionalnej
.
możę ten ktoś myślał żę to błąd ortograficzny i z dobroci serva tak. Nie wiedział że chodzi o to falujące błekitne:))
Inka, ale jesteś pazerna !!!!
jasia
hahahahahaha - Jasia ,tak sobie myśle ,że od przybytku glowa by mnie nie bolała- i chyba nikogo z nas
Lubić lub nie lubić to możesz u siebie...tutaj to jesteś w gościnie...Więc zachowuj się jak gość...
Bahus
To ja zmieniłem...a wiesz dlaczego? bo myślałem że popełniłeś błąd ortograficzny......Było tylko jedno słowo w nawiasie...nic nie mówiące... dyskretnie poprawiłem, a Ty zrobiłeś z tego aferę. Rób tak dalej a daleko zajedziesz. Nikt nie lubi "rozrabiaczy"
Bahus
ok przynajmniej wiem kto ,teraz pamiętaj że u mnie morze to morze a nie może, kto wiedział to zrozumiał a kto nie zrozumiał ten zmienił ,jeśli już poprawiamy błędy to róbmy to zawsze,a swoją drogą to jakbyś się poczuł gdyby ktoś ci zmienił np SKÓRY na Z KURY
co do rozrabiania to przynajmniej coś się dzieje
O rany Bahus,aż się boję coś napisać...

(kazde słowo sprawdzam w słowniku.......)
Idę kupić wiekszy słownik.
A za oknem , śnieg i nie chce mi się wychodzić.
Ale muszę - nie chcem ale muszem -
jasia
Bardzo to fajnie, że Bahus poprawia błędy, ale powiem Ci na uszko, że i sam je czasem robi... Na błędzie nie "przyłapałam" nigdy dotychczas Till, innym się to zdarza, choć niektórym bardzo sporadycznie. Tak trzymać, słowniki w ruch!
p.
sprawa wyjaśniona proponuję zamknięcie tego wątku
O nie, nie do końca wyjaśniona. Domagam się przeprosin, że to niby moja sprawka była :DDDDD

Jestem zdruzgotany takimi podejrzeniami
pozdrawiam,
shiludek
/. .\
--o00- \ -00o--
shoffix
* * * * * * * *
zwracam honor sorry to nie ty
Zwierz, strony opanował,
teraz On będzie na nich brylował.
Czemu się wszyscy tak dziwicie?
Przecież rzadko go tu widzicie.
Na morzu nogi moczyć chciał,
i przez to właśnie nas opuszczał.
Teraz gdy pisać już miał,
ktoś mu'' może'' rozkołysał.
Narobił takiego krzyku,
że teraz go słychać w kurniku.
A ja jestem zadowolona z poprawiania przepisów, Bahus poprawił mój przepis i teraz jakoś to wygląda - dzięki Bahusie ( mam nadzieje że nie narobiłam błędów haha ha) pozdrawiam dankarz